carnaval

Groepskostuums voor carnaval – creatieve en grappige ideeën voor carnaval

Groepskostuums voor de carnaval ideen-familie-addams-familie

Carnaval en Halloween zijn de twee festivals waar je saaie dagkleding kunt ruilen voor ongewone of grappige kostuums. Of het nu superhelden, filmpersonages of populair eten en drinken zijn – er zijn geen grenzen aan creativiteit. Voor een opvallende verschijning kunnen de kostuums worden gecombineerd met vrienden of familie en creatief Groepskostuums voor het carnaval toveren.

Groepskostuums voor carnaval – waar moet je op letten?

Carnaval groepskostuums ideeën-films-geïnspireerde-alice-in-wonderland

Voordat je de groepskostuums voor Mardi Gras kiest, moet je eerst vragen welke van je vrienden of familieleden zullen deelnemen aan het gemeenschappelijke kostuum. Het exacte aantal personen voor het groepskostuum speelt bij sommige kostuums een grote rol en mag niet worden gewijzigd. Twee mensen kunnen zich bijvoorbeeld niet verkleden als The Three Musketeers of drie mensen als een beroemd stel.

Bespreek groepskostuums voor het carnaval en groepsdistributie

Groepskostuums voor het carnaval star-wars-kostuums-mannen-vrouwen

Als je het thema van de groepskostuums al hebt gekozen, moet je de rollen verdelen. Soms komt het voor dat twee mensen in de groep zich willen verkleden als hetzelfde personage en dit kan tot conflicten leiden. Daarom moet u bereid zijn om compromissen te sluiten en snel een oplossing voor het probleem te vinden.

Groepskostuums voor carnaval – 20 ideeën voor carnavalskostuums voor gezinnen

Maak zelf carnavalskostuums voor groepen – 18 ideeën

25 geweldige ideeën voor groepskostuums voor vrienden en familie

Carnavalskostuums voor grote groepen

Groepskostuums voor de carnaval de-lord-of-the-rings-kostuums-inspiratie

De mogelijkheden voor groepskostuums voor carnaval zijn simpelweg eindeloos en je kunt zowel populaire ideeën als ongewone kostuums kiezen. Als het een groep is met meer dan tien personen, dan zijn fantasiefilms en tv-series zoals Star Wars, The Lord of the Rings, Game of Thrones of Harry Potter perfect omdat ze veel verschillende mogelijkheden bieden om zich te verkleden.

Disney kostuums voor kleine groepen – Frozen

Groepskostuums voor de carnaval-disney-kostuums-carnaval-ijskoningin

Voor kleinere groepen en gezinnen met kinderen zijn kostuums uit de Disney-films daarentegen perfect. Frozen, Alice in Wonderland en de Disney Prinsessen en hun vrienden zijn populaire carnavalskostuums voor zowel volwassenen als kinderen. Groepen die volledig uit familieleden bestaan, kunnen zich verkleden als beroemde families. Populaire voorbeelden hiervan zijn de Addams Family, de Simpsons en de Flintstones.

Groepskostuums voor vrouwen – Disney Prinsessen

groepskostuums-carnaval-disney-carnaval-ideeën-prinses

Iedereen kent de Disney-prinsessen die al op jonge leeftijd de harten van het meisje veroverden. Als je op zoek bent naar een idee voor carnavalskostuums voor groepen voor jou en je vrienden, dan kun je de populaire Disney-films als inspiratie gebruiken. Kies voor ieder van jullie een prinses en ga verkleed als een kliek prinsessen naar het carnaval.

Kostuum voor 4 personen – 45+ leuke ideeën voor Halloween of Carnaval!

Vriendinnenkostuum – veel geweldige ideeën en eenvoudige DIY-instructies!

Jaren 80-kostuum – ideeën voor themafeestoutfits uit de jaren 80 die geschikt zijn voor Halloween

Zelf eenvoudige maar toffe groepskostuums maken – The Minions

groepskostuums-carnaval-doe-het-zelf-minions-groepskostuums

Het beste van Mardi Gras-kostuums is dat ze niet veel hoeven te kosten. Sommige ideeën voor kostuums kunnen gemakkelijk worden opgeroepen uit gewone kleding en materialen en leggen een stuk minder druk op uw budget. De Minions zijn een zeer populair maar eenvoudig idee voor groepskostuums voor carnaval. Voor hun kostuums heb je alleen een gele blouse en een spijkerbroek nodig, al het andere kan aan gesleuteld worden.

Carnaval-groepskostuums uit de tovenaarswereld

groepskostuums-carnaval-magische-wereld-harry-potter-vrienden-huis-elf

De wereld van Harry Potter is erg populair bij zowel kinderen als volwassenen en kan dienen als inspiratie voor de carnavalskostuums van een groep. Hoe groot de groep ook is, met Harry Potter-kostuums is er een brede selectie personages om te imiteren.

Populaire superhelden als kostuums voor Mardi Gras

groepskostuums-carnaval-superheld-ideeën-carnaval

Voor mannen zijn groepskostuums voor superhelden perfect voor carnaval. De afgelopen jaren zijn er veel films verschenen waarin de populairste superhelden met elkaar ruzie maken of samen de wereld redden. Je kunt kiezen uit Batman, Spider-Man, Superman en vele anderen en zelfs de kostuums zelf maken met behulp van de kenmerken van het gekozen personage. Als er vrouwen in de groep zijn, kun je je bijvoorbeeld verkleden als Wonder Woman of Catwoman.

Schurkengroepskostuums voor Mardi Gras

groepskostuums-carnaval-schurken-batman-ideeën-carnaval

Als jij en je vrienden meer fan zijn van de slechteriken in de films, dan kun je kiezen voor groepskostuums van slechteriken. De stripwereld biedt een veelvoud aan personages die de wereld willen regeren en er alles aan willen doen om dit te bereiken. Het is het beste om een ​​slechterik te kiezen wiens kenmerken het gemakkelijkst te recreëren zijn.

Fancy groepskostuums voor gezinnen – The Incredibles

groepskostuums ideeën 4 personen carnaval-carnaval-the-unbelievable-kostuums

Als je met je gezin naar de kermis wilt, zijn er leuke ideeën voor familiekostuums die zorgen voor een bijzondere uitstraling. The Incredibles als motto voor de familiekostuums is perfect voor ouders en kinderen. Je kunt de hele kostuums imiteren of gewoon de belangrijkste delen ervan reproduceren.

Kostuums voor carnavalsgroepen geïnspireerd op films

groepskostuums-carnaval-film-inspiratie-ghostbusters-kostuums

De Hollywood-films zijn een grote inspiratiebron voor carnavalskostuums voor groepen. Bovendien kunnen de meeste kostuums uit films eenvoudig opnieuw worden gemaakt met kleding die je al in je kast hebt.

Een tijdloze klassieker – Grease als inspiratie voor groepskostuums

groepskostuums-carnaval-film-vet-inspiratie-kostuums-carnaval

De beroemde film Grease en de gelijknamige musical bieden geweldige ideeën voor groepskostuums voor carnaval. Voor mannen zijn jeans, witte T-shirts en leren jassen het beste, en vrouwen kunnen zich verkleden in dansrokken of lederhosen.

Elegante groepskostuums voor het carnaval

groepskostuums-carnaval-de-grote-gatsby-elegante-carnaval-kostuums

Als je geen fan bent van dierenkostuums of superhelden, dan kun je jezelf verplaatsen naar de 20e eeuw en je verkleden voor Mardi Gras met elegante kostuums. Groepskostuums uit de wereld van “The Great Gatsby” zijn stijlvol en zullen zeker veel aandacht trekken op het Mardi Gras-feest.

Coole groepskostuums voor carnaval voor kinderen en volwassenen

groepskostuums-carnaval-grappige-carnaval-kostuums-pac-man-spoken

Bij het kiezen van carnavalskostuums speelt creativiteit een grote rol. Voor een indrukwekkend optreden kun je vanaf het begin zelf de kostuums maken. De populaire videogame Pac-Man is een geweldig idee voor coole groepskostuums. Een van de groep kan zich verkleden als Pac-Man door zijn hoofd van karton te maken en de ander kan de kleurrijke geesten met grote ogen nabootsen.

Zelf fruitgroepkostuums maken

groepskostuums-carnaval-populaire-fruit-kostuums-make-yourself

Populaire groenten en fruit zijn een geweldig idee voor kleurrijke carnavalskostuums voor groepen om zelf te maken. Je kunt monochrome jurken opfleuren en samen met je vrienden een grappige fruitsalade maken van kostuums.

Carnaval groepskostuums voor vijf vrouwen

groepskostuums-carnaval-vrouwen-hercules-muzen-maak-jezelf-kostuums

Heb je dringend een idee nodig voor groepskostuums voor jou en je vrienden, dan kun je kiezen voor de Hercules Muses. Je kunt hun kostuums gemakkelijk maken van witte kleding en lakens of sjaals en ze combineren met bijpassende kapsels. Met weinig moeite maak je als groep een grote indruk op het feest.

Eenvoudige groepskostuums met pruiken

groepskostuums-carnaval-vrouwen-carnaval-trollen-pruiken

De trollen zijn kleine poppen met grappig, kleurrijk haar die al heel lang erg populair zijn bij jonge kinderen over de hele wereld. Het enige dat je nodig hebt om je als een trol te verkleden, is een eenvoudige beige jurk en een felgekleurde pruik. Als groepskostuums voor carnaval zijn de trollen geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Doe-het-zelf creatieve groepskostuums – De vier seizoenen

groep kostuums ideeën 4 personen carnaval vrouwen vier seizoenen

Voor een groep van vier personen zijn creatieve groepskostuums perfect als de vier seizoenen voor Mardi Gras. Gebruik bijpassende kleuren en motieven om lente, zomer, herfst en winter na te bootsen met je kostuum.

Carnavalskostuums met make-up voor vrouwen – geisha’s

groepskostuums-carnaval-vrouwen-carnaval-geisha-kostuums

Mooie carnavalsgroepskostuums voor vrouwen worden vaak gecombineerd met make-up. Geisha-kostuums vormen een geweldig en tegelijkertijd elegant idee voor de carnavalskostuums. Hiervoor heb je bijpassende kleding, kapsels, Japanse paraplu’s en natuurlijk geisha make-up nodig.

Kostuums voor carnavalsgroepen geïnspireerd op populaire muziekvideo’s

groepskostuums-carnaval-vrouwen-muziek-video-inspiratie-kostuums

Als je zelf unieke carnavalsgroepskostuums wilt maken, kun je de videoclip van een favoriet nummer als inspiratie gebruiken. In de meeste videoclips dragen de sterren en dansers coole kostuums die je kunt namaken voor het carnavalsfeest.

Eenvoudige doe-het-zelf-groepskostuums voor Mardi Gras – De Smurfen

groepskostuums-carnaval-maak-je-zelf-smurfen

Als je echter niet veel tijd hebt voor de Mardi Gras-kostuums, moet je kiezen voor een eenvoudigere vermomming. Een geweldig idee voor carnavalskostuums voor groepen die niet al te veel tijd in beslag nemen, zijn de Smurfen. De belangrijkste kenmerken van de Smurfen zijn hun blauwe huid, witte kleding en hoeden.

Leuke groepskostuums voor gezinnen met kinderen

groepskostuums-carnaval-carnaval-familiekostuums-geluksberen

Van effen joggingpakken in grappige kleuren kun je zelf geweldige troetelbeerkostuums maken. Oren, berenstaarten en versieringen voor de kostuums kunnen worden gesleuteld met stof en vilt. Dit idee voor een groepskostuum is ook perfect voor gezinnen met kinderen.

Animatiefilms als inspiratie voor groepskostuums voor carnaval

groepskostuums-carnaval-vijf-persoons-carnaval-alles-staat-ondersteboven

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen verkleden zich graag als populaire personages uit animatiefilms. De film “Alles staat ondersteboven” is perfect voor creatieve groepskostuums, omdat het de basisemoties als mensen laat zien. Vreugde, verdriet, angst, woede en walging vormen een prachtig idee voor carnavalskostuums voor groepen.

Carnaval-groepskostuums uit populaire sprookjes

groepskostuums-carnaval-ideeën-volwassenen-kinderen-sneeuwwitje

Voor fans van klassieke animatiefilms en sprookjes zijn Mardi Gras-kostuums voor groepen van Sneeuwwitje en de zeven dwergen perfect. Hiervoor moeten meer dan zeven personen deelnemen aan de groepskostuums zodat de groep compleet is.

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

groepskostuums-carnaval-sprookje-sneeuwwitje-zeven-dwergen

Het Sneeuwwitje kostuum is een jurk die je zelf kunt maken van een blauw t-shirt en gele tule. De belangrijkste kenmerken van de dwergenkostuums zijn de hoeden, de riemen en natuurlijk de baarden. Een baard kan gemakkelijk worden gesleuteld met wit vilt of met wattenbolletjes en papier.

Scooby Doo en de detectives van Mystery Inc.

groepskostuums-carnaval-scooby-doo-friends-ghost

De hond Scooby-Doo en zijn vrienden introduceren de detectives Shaggy, Fred, Daphne en Velma, een geweldig idee voor groepskostuums voor het carnaval voor vijf personen. Als je echter met meer dan 5 personen bent, kan iemand zich vermommen als een van de bovennatuurlijke verschijnselen die de Mystery Inc. oplossen, bijvoorbeeld geesten of buitenaardse wezens.

Eenvoudige carnavalskostuums voor tieners

groepskostuums-carnaval-kids-tieners-diy-kostuums-chipmunks

Een groep van drie personen kan de film “Alvin and the Chipmunks” als kostuumidee gebruiken en de drie chipmunks nabootsen. Het idee is vooral geschikt voor kinderen en tieners en de kostuums kunnen worden gemaakt van eenvoudige kleding en gezichtskleuren.

DIY-carnavalideeën voor kinderen – Indianen

groepskostuums-carnaval-kinderen-carnaval-kostuums-doe-het-zelf-indianen

Materialen uit het dagelijks leven kunnen ook worden gebruikt voor doe-het-zelf carnavalskostuums. Met bruine papieren tassen kun je bijvoorbeeld je eigen Indiase groepskostuums maken voor het carnaval voor kinderen. Knip de tas gewoon als vest en maak een hoofdtooi van papier en veren.

Emoji-groepskostuums voor carnaval

groepskostuums-carnaval-tieners-emoji's-t-shirts-diy

De emoji’s van sociale netwerken zijn een belangrijk onderdeel geworden van het dagelijks leven van jongeren over de hele wereld. Emoji t-shirts of maskers zijn perfect voor groepskostuums voor carnaval die niet veel tijd in beslag nemen en er toch geweldig uitzien.