carnaval

Met deze geweldige luipaard make-up word je in no time een grote kat!

luipaard make-up elegante vrouw neus snor ficken

Het langverwachte carnaval staat voor de deur en je wacht ongeduldig om je carnavalskostuum aan te trekken? Wilt u of uw kind dit jaar van uzelf of uw kind een grote kat maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de post van vandaag hebben we geweldige ideeën voor je geselecteerd en instructies gegeven over hoe je je kunt opmaken als een luipaard. Blader door onze fotogalerij en vind iets dat bij u past!

Verzin volwassenen als luipaard

dame make-up luipaard kostuum carnaval

Als je dit dierlijke personage hebt gekozen voor je transformatie, moet je het snelle roofdier in gedachten houden en proberen de kleuren, vormen en fascinerende details te imiteren bij het aanbrengen van make-up op het luipaardgezicht. Zeker als je een mooie schmink voor je kroost wilt toveren, kan het maken van de luipaardmake-up een spannende leerschool zijn en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Zo kan uw kind spelenderwijs het verschil leren tussen luipaarden en cheeta’s, die vaak verward worden. Je kleintjes zullen de twee wilde dieren gemakkelijk van elkaar kunnen onderscheiden, wetende dat het luipaard geen zwarte traanstrepen heeft.

Luipaard make-up – instructies

carnaval make-up ideeën volwassenen als luipaard make-up

Als je net als de uitstekende Afrikaanse jager je make-up wilt opdoen voor carnaval, heb je een make-upsponsje, een make-upborstel en wateroplosbare make-up nodig in de kleuren beige, bruin, goud, oranje, wit en zwart. Mica in goud geeft de dierenschmink de finishing touch en laat je gezicht stralen. Naast de witte gezichtskleur heb je ook grijs en eventueel een lichtblauw nodig om make-up aan te brengen op de sneeuwluipaard. Of je je gezicht voorbehandelt met geel of oranje hangt ervan af of je een opvallende of subtiele make-up wilt. Schilder eerst de snuit van de grote kat beige en schilder enkele kleine zwarte stippen evenals de snorharen. Gebruik nu een klein penseel om het puntje van je neus, neusgaten en bovenlip zwart te schilderen.

carnaval fatsoenlijk volwassen compleet gezicht

Als je wilt, kun je de snuit van de luipaard verduisteren met zwarte oogschaduw en zo een realistische indruk creëren. Het volgende dat je met de zwarte kleur kunt doen, is je ogen opmaken als een kat. Breng een lichtbeige aan op de neusrug en een lichtoranje, bruine of zandtint op het voorhoofd en de slapen. Een luipaard kan natuurlijk niet zonder de karakteristieke vlekken. Verf voor het typische luipaardpatroon zwarte, halfgesloten cirkels op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen of op de wangen en vul deze in met oranje of goud. Gebruik de volgende afbeeldingen als make-upsjabloon voor het aanbrengen van luipaardmake-up en creëer een unieke carnavalsmake-up!

Cheetah-make-up: een cool make-upidee voor Halloween en Mardi Gras

Cheetah doet make-up op voor meisjes in de leerplichtige leeftijd

Het hoeft niet altijd een tijger of een luipaard te zijn. De cheetah is ook een cool alternatief dat gegarandeerd de aandacht op jou en je kinderen vestigt. Met een beetje creativiteit en handigheid kun je de make-up voor Halloween of Mardi Gras zelf aanbrengen. Beginners kunnen alleen make-up aanbrengen op de helft van hun gezicht, terwijl professionals kunnen kiezen voor make-up voor het hele lichaam. We leggen je uit welke materialen je nodig hebt en hoe je zelf de make-up tovert.

Verschil tussen luipaard en cheeta:

Of het nu voor Halloween of voor Mardi Gras is: make-up van grote katten blijft een grote populariteit genieten. Een tijger is te herkennen aan zijn strepen, maar de meeste kinderen en veel volwassenen kunnen een luipaard niet van een cheeta onderscheiden. Dit komt vooral door het feit dat de twee dieren inheems zijn in Afrika en dat ze erg op elkaar lijken. We leggen je uit wat de onderscheidende kenmerken van de twee grote katten zijn.

Cheetah make-up instructies voor schoolgaande kinderen eenvoudige make-up voor meisjes

De snelste manier om de dieren te herkennen is aan hun lichaam. De luipaard is een grote grote kat met een stevige bouw. Zijn lichaam lijkt op dat van een leeuwin. Hij weegt aanzienlijk meer dan de cheeta en heeft een grote kop. De cheeta heeft een slank lichaam, een kleine kop en lange benen. De twee verschillen niet alleen in hun lichaamsbouw, maar ook in de vlekken. De cheeta heeft kleinere, volledig zwarte vlekken. Het handelsmerk zijn de twee zwarte strepen die onder de ogen beginnen en naar de mond lopen. De vlekken in het luipaard zijn aan de buitenkant zwart gekleurd en aan de binnenkant bruin.

Als u of uw kinderen zich opmaken als een cheeta, dan hoeft u zich natuurlijk niet aan de onderscheidende kenmerken te houden en kunt u in plaats daarvan uw creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met motieven.

Cheetah make-up: make-up instructies

Cheetah die make-up aanbrengt op vrouw met gezichts- en lichaamsmake-up voor Halloween en Carnaval

Wil je je opmaken als een cheeta voor Halloween, dan heb je de volgende make-up artikelen en accessoires nodig: Een fijne kwast, een platte kwast, een spons. Bronspoeder, bronzen oogschaduw, zwart-witte theatermake-up. Optioneel kun je make-up aanbrengen met eyelinerpotloden. Breng eerst de bronzen poeder met het make-up sponsje aan op de droge huid. Breng make-up aan op je wangen en voorhoofd. Schilder vervolgens de zwarte strepen rond de ogen en mond. Je eigen smile lines kunnen als leidraad dienen. Verf nu de snuit met witte verf, die volledig door de strips moet worden omsloten. Uiteindelijk kun je de snorharen tekenen met witte en zwarte verf en ook de punt van de neus zwart schilderen. Nu hoef je alleen nog maar de typische plekken te schilderen. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten en ofwel de vlekken helemaal zwart schilderen of met brons, wit en zwart.

Cheetah-make-up: make-up voor kinderen in de kleuterleeftijd

Cheetah make-up meisje met kleurrijke gezichtsmake-up ideeën voor kat

Kinderen zijn dol op kleurrijke schmink. Daarom bieden we je een kleurrijk make-up idee voor Halloween. Je hebt theatermake-up nodig in rood, azuurblauw, geel, paars, zwart en wit, evenals een spons, een platte en een fijne borstel. Breng met de spons eerst witte verf aan op het gezicht. Je kunt ook poeder aanbrengen om de theaterverf beter te laten hechten en niet uit te smeren. Verdeel vervolgens het gezicht in zes delen en breng op elk deel een kleur aan. Laat de verf 5 minuten drogen en teken daarna de zwarte strepen, mond en snorharen. Een vrolijke Halloween-make-up is klaar, perfect voor kinderen in de kleuterklas.

cheetah-make-upideeën voor niet-enge Halloween-make-up voor kinderen

De trend in Halloween-make-up dit jaar is sterk beïnvloed door de popcultuur van de jaren 90. De kleurencombinaties zijn afkomstig van de tekeningen van de Amerikaanse schilder Lisa Frank. Het was erg populair in de late jaren 80 en vroege jaren 90. Hun kleurrijke tekeningen sierden de schriften van de kinderen. Tegenwoordig beleeft hun pop-art een ware revival. We presenteren je wat neonkleurige make-up geïnspireerd op hun kunst.

Cheetah make-up pop make-up ideeën voor vrouwen voor Halloween en Mardi Gras

Een typisch voorbeeld van op pop-art geïnspireerde make-up is make-up voor een half gezicht. De ene helft van het gezicht is opgemaakt als een cheeta, de andere helft is natuurlijk opgemaakt. Dit make-up idee ziet er geweldig uit, maar vaardigheid en ervaring zijn nodig om het te realiseren. Dus als je ervoor kiest om dit te doen, oefen dan thuis zodat het op 31 oktober sneller kan. Onze tip: Maak eerst een tekening waarmee je je kunt oriënteren bij het aanbrengen van je make-up.

Of het nu cheetah of luipaard is: grote katten kunnen met weinig vaardigheid worden verzonnen. We bieden u meer voorbeelden in de onderstaande fotogalerij. laat je inspireren.

Make-up idee voor kinderen voor Halloween: Make-up van de cheetah

Cheetah die make-up aanbrengt Halloween-make-upideeën voor kinderen Jongen met opgemaakt gezicht

Halloween make-up idee voor kinderen en vrouwen: Cheetah make-up

Make-upideeën voor cheetah voor Halloween voor tieners

Make-up op de helft van het gezicht van de cheeta: make-upidee voor carnaval en Halloween

Cheetah-make-upideeën voor Halloween-make-up voor vrouwen zijn gemakkelijk te imiteren

Op pop-art geïnspireerde make-up: cheetah-make-up

Cheetah make-up Instructies voor make-up voor Halloween voor gezinnen met kinderen

Volledige lichaamsmake-up: cheeta en zebra

Cheetah-make-up Halloween-make-upideeën voor make-up voor het hele lichaam voor vrouwen geïnspireerd door dieren in het wild in Afrika

Luipaardmake-up: verf kleurrijke luipaardvlekken op het gezicht

Cheetah deed make-upideeën op voor vrouwen met kleurrijke make-up in neonkleuren

Make-upideeën voor kinderen: met een beetje handigheid kun je cheeta’s schilderen

Make-upideeën voor kinderen voor Halloween Cheetah-make-upjongen

volwassen carnaval luipaard make-up opdoen lippen wang ogen

halloween carnaval gezicht schouder luipaard print

luipaardpatroon make-up vrouw gezicht haarlakpatroon

luipaard make-up ideeën vrouw schminken oranje goud

eenvoudige tutorial over luipaardmake-up neus voorhoofd ogen

volwassenen brengen make-up aan als luipaardneusogen hoofdtekening

luipaard gezicht make-up volwassen make-up sjabloon

carnaval make-up slaap voorhoofd vlekken

vrouw luipaard gezicht make-up carnaval toe te passen

schminken dames make-up als luipaard gekleurd

dier masker luipaard gezicht nek vrouw carnaval

oog make-up carnaval haartekening goud zwarte vlekken

discrete oogmake-up oogschaduw spikkelpatroon

make-up ideeën carnaval oogschaduw spikkelpatroon

Luipaard make-up voor kinderen

kind make-up sjabloon luipaard gezicht make-up

kinderen naar carnaval luipaard make-up compleet gezicht

kind luipaard carnaval make-up vlekken patroon geel wit

Luipaard die make-up aanbrengt op jonge oranje gevlekte

luipaard carnaval make-up jongen geel zwart wit

schminken carnaval luipaard gezicht

make-up sjabloon luipaard gezicht carnaval make-up

Kind dat make-up aanbrengt als sneeuwluipaard

sneeuwluipaard make-up kindergezicht wit blauw

luipaard make-up gezicht kinderen carnaval