carnaval

Zelf Bambi-kostuum maken – Betoverende ideeën voor hertenkostuum voor carnaval voor jong en oud

Kort na de kerstperiode nadert het leuke en langverwachte carnavalsseizoen. In het volgende artikel willen we u ideeën en suggesties geven over hoe u een uniek en tegelijkertijd eenvoudig kostuum kunt toveren, dat zelfs onervaren mensen gemakkelijk kunnen samenstellen. U kent waarschijnlijk de Disney-kinderfilm Bambi en zult het hertje zeker schattig en suikerzoet vinden. Leer in de volgende regels hoe je zelf een mooi en comfortabel Bambi-kostuum kunt maken. De volgende leuke vermommingsideeën voor carnaval, Halloween of een themafeest zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Laat je inspireren en glijd in een goed humeur in je zelfgemaakte hertenkostuum!

maak bambi kostuum zelf broek top gewei maak je eigen oren

Maak zelf een hertenkostuum – DIY-ideeën voor vrouwen

make-up outfit bambi kostuum naaien carnaval ideeën

De schattige hoofdpersoon Bambi van de gelijknamige Disney-film is een reebok in zijn vroege jeugd met goedaardige, grote ogen, dunne benen en een kinderlijke lieve stem. Bambi’s ogen veranderen van oranje in bruin. De vacht van het hert is oranje van kleur met verschillende witte vlekken. Van kop tot staart loopt een bruine streep. Disney’s Bambi heeft ook bruine hoeven. Als volwassene maakt Bambi indruk met zijn moed en zijn tweezijdige gewei dat van hem een ​​echt jong hert maakt.

hertenkostuum voor vrouwen elegante kledingpunten

Als je het hertenkostuum zelf wilt maken, zijn de karakteristieke kenmerken in het uiterlijk van Bambi goede referentiepunten voor je zelfgemaakte carnavalskleding. Om het uiterlijk van Bambi zo goed mogelijk na te bootsen, is het aan te raden om voor je outfit de tinten bruin, beige en oranje te kiezen. Deze kleuren zijn natuurlijk geen must. Als je bijvoorbeeld op het laatste moment een kostuum moet bedenken, kun je ook andere nuances gebruiken en meer investeren in je Bambi-make-up. Hoe je transformatie er precies uitziet, hangt voornamelijk af van of je op het eerste gezicht als Bambi wordt herkend of dat je het personage gewoon wilt suggereren.

Snel en zonder veel moeite zelf eenvoudige carnavalskostuums maken

Zelf Pocahontas-kostuum maken – inspiratie en instructies

Carnavalskostuums en make-up op het laatste moment – ideeën voor het hele gezin

tinker dress kostuum voor volwassenen zelf

Om een ​​Bambi-kostuum te ontwerpen, hoef je niet echt dure aankopen te doen. Dames die er op het carnavalsfeest bijzonder elegant en vrouwelijk uit willen zien, kunnen bijvoorbeeld een eenvoudige bruine jersey jurk omtoveren tot een chique hertenkostuum. Knip een grote ovaal uit witte stof die je met textiellijm aan de voorkant van de jurk bevestigt. Om de vele witte vlekken op de rug van het hert na te bootsen, knipt u verschillende cirkels en ovalen van verschillende grootte uit en verdeelt u deze over de rug.

DIY bambi kostuum maak jezelf een knocker tutu rok

Om het hertenkostuum te voltooien, moet je ook een staart bevestigen. Knip een stuk stof uit in de vorm van een traan en plak er een iets kleiner, wit stuk van dezelfde vorm op. Combineer het zelfgemaakte Bambi-kostuum met chique schoenen met hoge hakken of draag voor het comfort platte schoenen in beige of bruin. Je kunt ook zelf een chique herten Bambi kostuum maken met een rokje. Een tutu in combinatie met een longsleeve of trui in de bruine kleurnuances maakt ook een charmant carnavalskostuum voor vrouwen.

carnaval bambi kostuum voor vrouwen maak zelf wilde konijnenkloppers

Om het uiterlijk van het goedaardige hert zo goed mogelijk na te bootsen, mag u de oren en het gewei niet vergeten. Hieronder gaan we in op hoe je het gewei zelf kunt maken. Wil je met je partner, met je beste vriend en waarom niet met je trouwe viervoeter verschijnen in een geweldig koppelkostuum voor de carnaval? U bent van harte welkom om te gaan in het gezelschap van de jager of het wilde konijn, Bambi’s allerbeste vriend Klopfer.

partnerlook hertenkostuum jagerskleding bruin gewei

Als comfortabele kleding voor u de hoogste prioriteit heeft, ongeacht de gelegenheid, kunt u uw dagelijkse kleding in een paar eenvoudige stappen veranderen in een geweldig en praktisch hertenkostuum. Bruine of beige broeken of leggings zijn hier perfect voor. Je kunt ook een korte rok combineren met een ondoorzichtige bruine panty en voor een geweldige uitstraling zorgen gekleed als Bambi. Maak je outfit af met een donkerder bruin topje met een lichter ovaal op de voorkant. Het zelfgemaakte hertenkostuum is in een paar minuten klaar en kost je bijna niets.

partner kostuum carnaval maak je eigen familie volwassen kinderen

Als je graag in de schijnwerpers staat en enthousiaste blikken wilt trekken, kun je met je gezin in de partnerlook verschijnen. De vrouwen en meisjes kunnen gekleed gaan in hertenkostuums, terwijl mannen en jongens gekleed kunnen gaan als jagers. Twee vrouwen zijn welkom om identieke carnavalskostuums te dragen of precies het tegenovergestelde. Afhankelijk van of je een jarretel bent of liever rokken en jurken draagt, zul je ook het meest geschikte kostuum voor jou aantrekken. Het is natuurlijk belangrijk dat je je op je gemak voelt en onbezorgd kunt vieren.

Zelf hertenkostuum maken voor kinderen

carnaval kleding disney bambi design kind volwassenen

Het schattige hertenkostuum wordt niet alleen goed ontvangen door volwassenen, zoals je waarschijnlijk al kunt raden. Het schattige, van nature nieuwsgierige kleine bosdier is ook een magische attractie voor kinderen, en ze nemen graag de Bambi-transformatie over. Net als bij de Bambi carnavalskostuums voor volwassenen, zijn er ook veel varianten van de outfits voor de pubers. Zo kun je een jonger kind aankleden met een broek en een bijpassende top met lange mouwen, waarop je aan de voorkant een ovaal van stof of bont lijmt.

zelf naaien hoofdband gewei bambi kostuum vilt tutu bruin

De pluizige, witte vacht maakt Bambi nog schattiger en ziet er vooral mooi uit voor kleine meisjes. Je kunt gemakkelijk zelf een bruine tutu naaien voor je kleine meid. Een bontvest is ook een geweldige manier om er voor een dag uit te zien als Disney’s Bambi. Zeker als het weer niet helemaal meewerkt, houdt het vest je lekker warm. Als je een grappige fotosessie voor Mardi Gras met je baby wilt organiseren, kun je een bruine fleece jumpsuit veranderen in een schattig reekleurig kostuum voor je baby.

Maak je eigen gewei

maak zelf bambi kostuum kinderen knutselen bont vest gewei zelf

De make-up voor de allerkleinsten moet natuurlijk heel discreet zijn. Zelfs als je alleen het puntje van de neus donkerder schildert, ziet je lieve kleintje er zo zoet als suiker uit. Als je zelf een Bambi-kostuum maakt en de kleding al in elkaar hebt gezet, kun je nu nadenken over het gewei dat je carnavalskostuum compleet zal maken. Je welzijn is ook het belangrijkste bij het maken van je eigen gewei. Het gewei moet een goede grip hebben, perfect op het hoofd zitten en niet wegglijden, zodat je vrij kunt bewegen.

Lief reekalf

bambi kostuum baby fleece gewei vilten oren carnaval

Het gewei mag ook niet zwaar zijn, zeker niet in een Bambi Carnaval of Halloween kostuum voor kinderen. Uw creativiteit is hier vereist. Je moet een soort gewei-hoofdband maken en deze eenvoudig op je hoofd of op het hoofd van je kind doen. Maak een oorstencil of gebruik een kant-en-klaar sjabloon om uit te printen. Knip twee grotere oren uit bruin schuimrubber of vilt en twee kleinere uit wit. Maak de bruine oren dubbel zodat je ze in het midden kunt buigen en bevestig ze aan de zijkanten van de hoofdband.

Tinker herten oren 

oren carnaval kostuum bambi kostuum staart naaien

De hoofdband moet praktisch tussen de twee delen van het oor liggen. Je kunt het gewei zelf maken, bijvoorbeeld van dunne twijgen met vertakkingen. Je kunt dit met hete lijm aan de bovenkant van de hoofdband bevestigen. Als je volumineuze hoorns wilt maken die niet zwaar zijn, kun je de takken omwikkelen met bruin plakband. Dames en meisjes zien er schattig uit als je met een lijmpistool kunstbloemen om hun gewei lijmt. Een krans van echte bloemen brengt een vleugje lente en verfrist het prachtige kostuum.

disney bambi gewei zelf strine hoofdband maken

Als je zelf een origineel hertenkostuum wilt maken, kun je met een aantrekkelijk en individueel ontworpen gewei een echte blikvanger tevoorschijn toveren. Als je een glamoureuze en vrouwelijke uitstraling wilt creëren, kun je het gewei versieren met mooie stenen of parels. Je kunt het gewei ook zelf maken van de perfect kneedbare pijpenrager. Een licht gewei-hoofdband is gemaakt van krantenpapier, die je verkreukelt, vormt en vervolgens omwikkelt met bruin plakband.

Bambi make-up – make-up instructies

bambi kostuum gezicht make-up gewei oren

Als je zelf een echt Bambi-kostuum wilt maken, moet je ook de juiste make-up opdoen. Je hoeft echt geen visagist te zijn om een ​​authentiek Bambi-gezicht te krijgen. Met de volgende instructies gaat het je zeker lukken om je make-up aan te brengen. Bedek eerst je gezicht met witte make-up verf of een lichte foundation. Dit creëert een gelijkmatige, lichte basis voor verdere hertenmake-up. Als je wilt, kun je een beetje concealer aanbrengen onder de ogen, op de neusbrug en tussen de wenkbrauwen.

make-up bambi herten maken ideeën voor vrouwen

Gebruik nu afwerkingspoeder om de make-up te fixeren en duurzaam te maken. Gebruik vervolgens de bronzing powder of donkerbruine poeder om een ​​contour te tekenen langs de jukbeenderen en de haarlijn. Neem vervolgens een middelbruine poeder en draag deze langs de plooi van het ooglid en aan weerszijden van de neusbrug tot aan de wenkbrauwen. Teken vervolgens een eyeliner op de onderrand van het oog met een kleine afstand tot de binnenste ooghoek, die naar de buitenste ooghoek loopt en verder reikt dan het uiteinde.

maak zelf een hertenkostuum make-up gewei

Teken vervolgens ook een eyeliner op het bovenste ooglid. Kleur de afstand tussen de onderste eyeliner en het oog in met wit make-uppotlood. Maak de punt van de neus zwart en voeg lijnen van zwarte kool toe aan weerszijden van de neusrug die naar de wenkbrauwen gaan. Als je wilt, kun je ook op lange wimpers schilderen of misschien op kunstmatige wimpers plakken. Gebruik het witte make-uppotlood om stippen op je voorhoofd en wangen te maken. Teken tot slot met de zwarte kohl een verticale strook van de neus naar de bovenlip, die je desgewenst ook in zwart kunt kleuren.

herten make-up instructies voor vrouwen

herten make-up kind verkleed als reekalf voor carnaval

Fawn die make-up aanbrengt op meisje met bontjas

herten make-up kind meisje kunstmatige wimpers