Decoratie en vieringen, Ideeën voor kerstdecoratie

Geweldige decoratietips en ideeën met kerstballen

ideeën-tafeldecoraties-glazen-vazen-met-kerstballen

De ornamenten mogen niet zomaar aan de boom worden gehangen. De decoratie-ideeën met kerstballen zijn gevarieerd en eindeloos. De gloeiende kerstballen zien er stijlvol uit als middelpunt voor feestjes of als dagelijks middelpunt voor uw eettafel of salontafel. Gebruik groepen kerstballen van verschillende groottes voor een creatief effect. Hier zijn enkele originele ideeën met kerstballen.

Ideeën met kerstballen in een glazen vaas

vierkante-glazen-vaas-met-kerstballen

Een grote glazen vaas is een goede basis voor een mooi middelpunt met kerstballen. Kies ornamenten in verschillende kleuren, of slechts een of twee verschillende kleuren, afhankelijk van de look die je wilt. Vul de vaas met de kerstballen, je kunt ze rangschikken of gewoon mixen. Je kunt ook een grote glazen kom gebruiken voor een soortgelijke look, of een vierkante met een lint.

Decoratie-ideeën-met-gouden-kerstballen-bord

Plaats glazen kristalstenen op de ornamenten in eenvoudige patronen om een ​​lijn in het midden van de glazen vaas te creëren. Als u meer visueel belang aan het middelpunt wilt toevoegen, kunt u ook andere accenten gebruiken, zoals dennentakken, parels, guirlandes of dennenappels. Je kunt ook glitter en lijm gebruiken om kerstgerelateerde woorden zoals “Merry Christmas” en “Holy Night” te schrijven. Vergeet niet om de kerstballen zo te rangschikken dat de woorden ten minste gedeeltelijk zichtbaar zijn.

Ideeën met kerstballen voor een deurkrans

knutselen-deur-krans-met-kerstballen

Een van onze creatieve ideeën met kerstballen is het versieren van een deurkrans. Gebruik draad of kies een kant-en-klare groene blanco uit een ambachtelijke winkel. Bevestig een lint aan de bovenkant van de krans en wikkel het lint eromheen. Kies vervolgens kerstballen in de kleur van uw keuze. Kies alle rode ornamenten voor een traditionele krans of een felgekleurde krans met veel verschillende kleuren. Lijm de ornamenten rond de krans op verschillende afstanden om deze prachtige kerstdecoratie af te maken.

Decoratie-ideeën met kerstboomversieringen

Kerstbomen met ballen zien er ook nog eens prachtig uit en zijn makkelijk zelf te maken. Binnenkort geven we hiervoor knutseltips.

Kerstbomen gemaakt van gekleurde glazen bollen

Decoratie-ideeën-met-gloeiende-kerstballen-bomen

   Kerstballen in paars en goud in glazen vaas

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-paars-goud

gouden kerstballen en kerststerren in een glazen vaas

Decoratie-ideeën-met-gouden-kerstballen-kerstster

Ballen, parels, guirlandes, dennenappels

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-in-glazen-vazen

Decoratie op tafel met kerstballen

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-tafel-middelpunt

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-groen

Boeket met kerstballen en dennentakken

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-boeket

kleurrijke kerstballen

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-boom

Decoratie-ideeën-met-kerstballen-dennenappel-kralen

Slinger van glazen bollen

slinger-decoratie-ideeën-met-kerstballen

urban-chique-decoratie-ideeën-met-kerstballen