Decoratie & feesten, herfst

Herfst tafeldecoraties – maak prachtige arrangementen

herfst tafeldecoratie eenvoudige elegante gouden kleur zalm

Ideeën voor herfsttafeldecoratie door Martha Stewart

herfst tafeldecoraties paarse kleur blauwe kool servetten lichtblauw

Martha Stewart staat bekend als designgoeroe, naast vele andere zakelijke activiteiten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ideeën voor het decoreren van herfsttafels, verzameld op hun website. Deze tafel is ideaal om een ​​smakelijke eerste indruk te maken voor uw Thanksgiving Day. De eenvoudige look doet denken aan de oogstgeest en wordt gecreëerd door de introductie van natuurlijke elementen zoals gedroogde maïskolven samen met smaakvolle plaatskaarten, centerpieces, tafelkleden, enz..

Herfsttafeldecoratie met een rustieke flair

herfst tafeldecoratie goud rustiek kalkoen kandelaar servetvouw

Om deze mooie herfsttafeldecoratie te maken heb je nodig: lijm, gekleurde glans in goud. Koper is ook geschikt voor Thanksgiving. “Een paar natuurlijke elementen met een beetje vergulding roepen de herfstovervloed op”, zegt Martha Stewart.

Tafeldecoratie in roze en geel

herfst tafeldecoratie roze martha stewart geel arrangement bloembak pompoen

Vul voor het feestelijke middelpunt een houten bloembak met fruit en seizoenspompoenen. Geef het roze dessin een vrolijk accent in geel. Dek ze niet helemaal af maar zet hier en daar smaakvolle accenten. De rest van het effect werd bereikt met behulp van geschikte neutrale/zandkleurige tafelaccessoires en schalen. Het gouden thema wordt hier geholpen met het vergulde bestek, maar dit is niet het belangrijkste om dezelfde sfeer te creëren.

Eenvoudige decoratie voor de herfst met veel pompoenen

herfst tafeldecoratie gouden accent pompoentakken wijnbestek

Vergulde pompoenen als tafeldecoratie

mooie-herfst-tafeldecoraties-gouden-pompoenen

Herfsttafeldecoratie in glanzend goud

mooie-herfst-tafeldecoratie-glazen-kom-maïs

Kies bessenkleuren voor een mooie herfsttafeldecoratie

mooie-herfst-tafeldecoratie-bessen

Laat je inspireren door deze zeer modieuze, paarse thema’s. Natuurlijke bessen- en bladarrangementen sieren het midden van de tafel. Deze liggen op een tafelkleed dat is versierd met eenvoudige paarse bladpatronen. De servetten waren ook op dezelfde manier versierd. De finishing touch werd gemaakt met plaatskaartjes met bladvormen. Deze zijn gespikkeld met bijpassende paarse tinten.

Moderne herfst tafeldecoratie

mooie herfst tafeldecoratie herfstbladeren bord

Deze fantastische moderne herfsttafeldecoratie begint met de nadruk op licht en vorm. Een zelfgemaakt tafelkleed brengt kleur en interesse. Dit was iets kleiner gesneden dan de tafel om een ​​rand achter te laten. Hoge glazen vazen ​​zijn gevuld met bladeren. Het licht schijnt hier doorheen en onthult de natuurlijke herfstkleuren om een ​​seizoenssfeer te creëren. De eenvoudige, transparante vormen van de vazen ​​en wijnglazen houden de herfsttafeldecoraties fris en helder. Zet het thema voort met herfstbladeren, een gedroogd blaadje in het servet en handgeschreven persoonlijke plaatskaartjes om je gasten welkom te laten voelen.

Thanksgiving is een speciaal feest en het is de moeite waard om wat tijd te besteden aan het maken van een prachtige herfsttafeldecoratie.

door Jaz

mooie-herfst-tafeldecoratie-pompoenen-herfstbladeren

mooie-herfst-tafeldecoratie-goud

mooie herfst tafeldecoraties thanksgiving day

mooie-herfst-tafeldecoratie-pompoen-als-kandelaar

mooie herfst tafeldecoraties pompoenen

mooie herfst tafeldecoratie kaarsen

mooie-herfst-tafeldecoratie-kalkoenen

mooie tafelstukken voor de herfst