Decoratie & feesten, herfst

Leuke herfstdecoratie-ideeën voor dit prachtige seizoen

Leuke-herfstdecoratie-ideeën-prachtig-seizoen

Een selectie van smaakvolle ideeën die u zullen inspireren

De aantrekkelijke selectie van seizoensdisplays maakte je huis klaar voor de herfst. Deze creatieve herfstdecoratie-ideeën zorgen voor een supergezellige sfeer.

Creëer herfstdecoratie-ideeën voor aan de muur

Mooie-herfstdecoratie-ideeën-herfstbladeren-fotolijsten

Zoek naar vintage fotolijsten op rommelmarkten. Als je een goed en divers assortiment hebt verzameld, vul je de lijsten met seizoenssentimenten. Hier wordt een stijlvolle combinatie getoond van oude stijlen, zwart-witfoto’s en herfstbladeren. Deze creatieve herfstdecoratie is ontworpen door Layla Palmer.

Ideeën voor herfstdecoratie met herfstbladeren

Mooie-herfstdecoratie-ideeën-herfstbladeren-over-de-tafel hangen

Dit mooie seizoensdisplay is gewoon perfect. Alles wat je nodig hebt om dit hangende middelpunt te maken, zijn droge herfstbladeren, een puntige naald en onzichtbare draad. Plaats individuele bladeren op de draad, laat willekeurige ruimtes over, en dan deze eenvoudige maar effectieve herfstdecoratie boven de eettafel.

Voeg een herfstgroet toe aan je deur

Mooie-herfstdecoratie-ideeën-veranda-tuin

Deze glorieuze herfstkrans werd aangevuld met levendige crotonplanten in heldere tinten groen, goud en rood. De herfstkrans bestaat uit felgekleurde chrysanten, opvallende zonnebloemen en miniatuurpompoenen. Een mooie decoratieve strik wordt gebruikt om deze prachtige deurkrans af te werken. Deze herfstdecoratie zal dienen als een “visuele boost van energie” en zal uw gasten van harte welkom heten in uw huis.

Herfstdecoratie op tafel met een hoorn des overvloeds

Mooie herfstdecoratie-ideeën hoorn des overvloeds

In de vorm van een hoorn des overvloeds of “hoorn van overvloed”, doet deze prachtige mand denken aan een oud symbool van de oogsttijd. Dit prachtige exemplaar staat bol van de maisstengels, gedroogde pompoenen en artisjokken. U kunt ook verse groenten en fruit gebruiken en de bloemen laten vallen in een sensationele Thanksgiving-vakantie. Deze fantastische traditionele manden zijn ook uitstekende herfstdecoraties in een inkomhal, op een bijzettafel of zelfs op een grote schoorsteenmantel.

Het mooie van deze herfstdecoraties is dat ze niet alleen aan Thanksgiving zijn gewijd. Ze brengen schoonheid en een heerlijk warme en uitnodigende sfeer in huis in de koelere maanden van het herfstseizoen.

Van Jazo