Decoratie & feesten, interieurontwerp

Decoratie & feesten, interieurontwerp

Modern interieur

minimalistische architectuur - zomerhuis

Ontworpen door Heliotrope Architects, deze spectaculaire moderne Interieur ontwerp het lijkt alsof het in de lucht zweeft. Dit komt omdat de fundering van het huis niet op de begane grond ligt. Het markante gebouw is gelegen aan een historisch plein waar het verboden is om op de begane grond solide funderingen te leggen. Dit zomerhuis met een modern interieur zou helemaal anders gebouwd moeten worden.

Modern interieurontwerp – stijlvol, elegant en praktisch

minimalistische woonkamer - interieurontwerp

Maar alles is mogelijk als de architect creatief is. Het moderne huis rust op steunen – vandaar het ‘zwevende’ effect. De moderne Interieur ontwerp biedt alles wat je nodig zou kunnen hebben. Het is eenvoudig, praktisch, functioneel, maar toch zeer elegant en ingericht met hoogwaardige materialen. De meubels zijn smaakvol gecombineerd om een ​​stijlvolle sfeer te creëren.

minimalistisch interieur in de moderne woning

moderne elegante keuken in wit

Het huis heeft een glazen gevel waardoor de eigenaren kunnen genieten van de prachtige omgeving – de moderne Interieur ontwerp laat het uitzicht tot zijn recht komen. Het interieur is ruim en omvat een volledig uitgeruste keuken, een superchique slaapkamer, een enorme woonkamer met een grote boekenkast, een kast en grote badkamers. Dat Interieur ontwerp van het moderne zomerhuis is eenvoudig ontworpen voor ontspanning.

Rebecca T.

Fotograaf: Benjamin Benschneider

modern stijlvol interieur - witte slaapkamer

modern interieur - witte plank

witte minimalistische badkamer

Read more
Decoratie & feesten, interieurontwerp

Ontwerp voor een klein appartement uit de VS

Ontworpen door Haiko Cornelissen Architecten

 modern appartement - woonkamer

Het appartement heet Wall-All en is gelegen in Queens, New York, USA. Het is ontworpen door architect Studio Haiko Cornelissen Architecten, met kantoren in New York en Amsterdam. De kleine Appartement ontwerp biedt het absolute maximum aan functionaliteit binnen de kleine leefruimte. Het concept van het project is om de kamers opnieuw in te richten zodat er meer ruimte ontstaat voor de meest gebruikte ruimtes, het appartement

Modern appartementontwerp uit New York

 elegant interieur - woonkamer

Het appartement bestaat uit drie aparte kamers – een open woonkamer en twee slaapkamers. Dankzij de innovatieve Appartement ontwerp de woonkamer werd vergroot en nam de functies van keuken, kast en bibliotheek over. De kast is verborgen achter een schuifwand en de boekenplanken zijn aan een andere wand bevestigd. De keuken is klein en compact, met veel verborgen kasten. De slaapkamers en de gedeelde badkamer zijn ook dienovereenkomstig ontworpen. Veel inbouwkasten bieden meer ruimte en laten het minimalistische interieur tot zijn recht komen.

Spannend appartementontwerp

 elegante open haard en interessante tafel

De ontwerpers kozen voor een neutrale kleurstelling. De woonkamer heeft een wit plafond en wanden met zwarte elementen en een zwarte vloer. De geplante eettafel en de gekleurde boeken dragen bij aan een moderne en interessante uitstraling. De slaapkamers en badkamers zijn zo minimalistisch mogelijk, geschilderd in wit en ook met zwarte vloeren. Daarentegen is de badkamer volledig uitgevoerd in lichte kleuren. Sommige metalen oppervlakken contrasteren met de witte tegels. Het ontwerp van het appartement ziet er modern uit en biedt voldoende ruimte voor de bewoners om zich op hun gemak te voelen.

Door KH Christova

witte ingerichte keuken in modern klein appartement

witte keuken - modern klein appartement

modern interieur – witte slaapkamer

elegant badkamerontwerp

 

witte slaapkamer in klein appartement

elegante badkamer met witte tegels

elegant badkamerontwerp

modern klein appartement – blauwdruk

modern klein appartement - blauwdruk

 

Read more
Decoratie & feesten, interieurontwerp

Grandioze en romantische interieurideeën

Door Muhammad Taher van Saoedi-Arabië

romantische-interieur-ideeën-eetkamer

De verbeeldingskracht van Muhammad Taher kent geen grenzen als het gaat om romantiek Ideeën voor interieurontwerp. Het interieur wordt gekenmerkt door een unieke stijl die historische details en glamoureuze meubels combineert. Exotische accenten, glinsterende verlichting en interessante details – je zult zeker gefascineerd zijn door zijn creaties!

Romantisch en elegant – interieurideeën van Muhammad Taher

Luxe klassieke woonkamerinrichting

Romantiek en elegantie kunnen de Ideeën voor interieurontwerp beste beschrijven von Taher. Niets is gespaard om het eindresultaat er fantastisch uit te laten zien! Je hoeft in ieder geval geen miljonair te zijn om deze grootse versieringen in je eigen huis te hebben. Als je de juiste componenten op de juiste manier combineert, kun je zelfs met een aanzienlijk kleiner budget een romantische sfeer creëren.

Prachtige interieurideeën met exotische decoraties

vergulde details woonkamer salontafel

Alle Ideeën voor interieurontwerp, die we je hier laten zien, hebben een aantal onderscheidende kenmerken – de muren zijn geverfd in een neutraal kleurenpalet om het fantastische interieur beter te laten uitkomen. Heldere, lichte stoffen dienen als decoratie voor de ramen. Kroonluchters met interessante ornamenten beïnvloed door de oudheid of rococo trekken ieders aandacht.

Exotische decoratie-ideeën voor je eigen huis

wit-leren-bank-elegant-design-Muhammad-Taher

Vergulde kozijnen, kandelaars en prachtige traditionele kunstwerken worden gecombineerd met klassieke meubelen. Vloeren met interessante motieven zijn de gids van iedereen Ideeën voor interieurontwerp von Taher verbindt – soms zijn het elegante vloertegels, soms mozaïek of oosters tapijt.

Creëer balans in het interieur

exotische patio decor luifel

Maar Muhammad Taher  weet precies wanneer de decoratie voldoende is – hij heeft een unieke balans gecreëerd zodat de kamer niet overvol lijkt met meubels. Je kunt altijd inspiratie opdoen voor je eigen huis – de fijne stoffen, de exotische verlichting, de oosterse planten of de gekleurde tapijten kunnen een romantische sfeer creëren in elke kamer.

Van Jazo

Woonkamer in barokke stijl met muurschildering en kristallen kroonluchter

Kristallen kroonluchter in barokke stijl

Herfstdecoratie voor de woonkamer

Herfstdecoratie-bloemen-witte-vaas-woonkamer

Romantisch wit terrasmeubilair

wit-rood-romantisch-terrasmeubilair

Rotan meubelen op het terras

Rotan-Meubels-Romantisch-Exotische-Lamp-Patio

Keramische vaas in de tuin

Keramische-vaas-gele-bloemen

Witte vaasdecoratie in de tuin

witte vaas tuindecoratie

Toscaanse villa met fonteinen

Toscaanse-Villa-Fontein-Mohammed-Taher

Villa met een prachtig interieur door Muhammad Taher

magnifieke-Toscaanse-villa-Muhammad-Taher

Read more