Decoratie & feesten, interieurontwerp

Gekleurd modern appartement in Hong Kong

Appartement in Hong Kong - moderne designkleurige muur in de woonkamer

De toonaangevende ontwerpstudio van Hong Kong Moderne creëerde dit frisse interieurontwerp. Dat Appartement in Hongkong heet Rainbow House / The Rainbow House / en is gelegen in Tsuen Wan, Hong Kong en omvat 830 vierkante meter – een open woonkamer, slaapkamer, kinderkamer. Het appartement wordt gekenmerkt door een interessant ontwerp en zal zeker iedereen die van dynamiek houdt tevreden stellen.

Gekleurd interieur – appartement in Hong Kong

Hong Kong appartement gekleurde woonkamer kroonluchter

Het hele ontwerp is geïnspireerd op de kleuren in de regenboog – rood, geel, groen en oranje laten dat Appartement in Hongkong Ze zien er vrolijk en hypermodern uit en creëren een comfortabele sfeer om te werken, spelen of ontspannen. Op de glanzend witte vlakken worden kleuraccenten aangebracht. Het woongedeelte is ruim en omvat de eetkamer en een gezellige eethoek. Een geschilderde regenboog verbindt alle kamers. De drie hoofdkleuren – rood, geel en groen zijn geselecteerd in overeenstemming met het gekleurde meubilair. Ondoorzichtige gordijnen ‘verbergen’ het appartement voor de buitenwereld en u kunt in alle rust genieten van de spannende sfeer. Overal waar je kijkt, maakt het interieurontwerp indruk met zijn sterke kleuren en dynamische vormen.

Modern appartement in Hong Kong

Appartement in Hong Kong - gekleurde-gele-tafel

De slaapkamer van Appartement in Hongkong is bereikbaar via het woongedeelte. In tegenstelling tot de oranje woonkamer is één muur in de slaapkamer groen geschilderd. Een klein oranje bureau biedt een gezellige sfeer om te studeren. Het ontwerp in het moderne appartement is gewoon onvergetelijk.

Appartement in Hong Kong – kinderkamer in vrolijke kleuren en wit

Appartement in Hong Kong -modern-interieur-groene kroonluchter

Moderne slaapkamer in wit en groen

Appartement in Hong Kong -groene-moderne-slaapkamer

Speels interieur in regenboogkleuren

Appartement in Hong Kong Kleuraccenten in de moderne woonkamer