Decoratie & feesten, interieurontwerp

Grandioze en romantische interieurideeën

Door Muhammad Taher van Saoedi-Arabië

romantische-interieur-ideeën-eetkamer

De verbeeldingskracht van Muhammad Taher kent geen grenzen als het gaat om romantiek Ideeën voor interieurontwerp. Het interieur wordt gekenmerkt door een unieke stijl die historische details en glamoureuze meubels combineert. Exotische accenten, glinsterende verlichting en interessante details – je zult zeker gefascineerd zijn door zijn creaties!

Romantisch en elegant – interieurideeën van Muhammad Taher

Luxe klassieke woonkamerinrichting

Romantiek en elegantie kunnen de Ideeën voor interieurontwerp beste beschrijven von Taher. Niets is gespaard om het eindresultaat er fantastisch uit te laten zien! Je hoeft in ieder geval geen miljonair te zijn om deze grootse versieringen in je eigen huis te hebben. Als je de juiste componenten op de juiste manier combineert, kun je zelfs met een aanzienlijk kleiner budget een romantische sfeer creëren.

Prachtige interieurideeën met exotische decoraties

vergulde details woonkamer salontafel

Alle Ideeën voor interieurontwerp, die we je hier laten zien, hebben een aantal onderscheidende kenmerken – de muren zijn geverfd in een neutraal kleurenpalet om het fantastische interieur beter te laten uitkomen. Heldere, lichte stoffen dienen als decoratie voor de ramen. Kroonluchters met interessante ornamenten beïnvloed door de oudheid of rococo trekken ieders aandacht.

Exotische decoratie-ideeën voor je eigen huis

wit-leren-bank-elegant-design-Muhammad-Taher

Vergulde kozijnen, kandelaars en prachtige traditionele kunstwerken worden gecombineerd met klassieke meubelen. Vloeren met interessante motieven zijn de gids van iedereen Ideeën voor interieurontwerp von Taher verbindt – soms zijn het elegante vloertegels, soms mozaïek of oosters tapijt.

Creëer balans in het interieur

exotische patio decor luifel

Maar Muhammad Taher  weet precies wanneer de decoratie voldoende is – hij heeft een unieke balans gecreëerd zodat de kamer niet overvol lijkt met meubels. Je kunt altijd inspiratie opdoen voor je eigen huis – de fijne stoffen, de exotische verlichting, de oosterse planten of de gekleurde tapijten kunnen een romantische sfeer creëren in elke kamer.

Van Jazo

Woonkamer in barokke stijl met muurschildering en kristallen kroonluchter

Kristallen kroonluchter in barokke stijl

Herfstdecoratie voor de woonkamer

Herfstdecoratie-bloemen-witte-vaas-woonkamer

Romantisch wit terrasmeubilair

wit-rood-romantisch-terrasmeubilair

Rotan meubelen op het terras

Rotan-Meubels-Romantisch-Exotische-Lamp-Patio

Keramische vaas in de tuin

Keramische-vaas-gele-bloemen

Witte vaasdecoratie in de tuin

witte vaas tuindecoratie

Toscaanse villa met fonteinen

Toscaanse-Villa-Fontein-Mohammed-Taher

Villa met een prachtig interieur door Muhammad Taher

magnifieke-Toscaanse-villa-Muhammad-Taher