Decoratie & feesten, interieurontwerp

Innovatief plafondontwerp in een modern restaurant

innovatief plafondontwerp

Bluarch heeft een innovatieve Plafondontwerp Gemaakt voor het Innuendo Restaurant, gevestigd in Port Washington, New York. Het project presenteert een innovatieve installatie bestaande uit verbonden papeldetails. Alle elementen zijn op een creatieve manier met elkaar verbonden om een ​​prismatische structuur met een onregelmatige vorm te creëren. Het innovatieve plafond zweeft als een wolk boven de bezoekers. De afzonderlijke onderdelen zijn identiek en je kunt ze visueel nauwelijks scheiden. Dankzij het originele ontwerp ontstaat er een dynamiek en krijg je het gevoel dat de ruimte in beweging is.

Modern plafondontwerp – gemaakt met veel fantasie

modern interieur restaurant

de innovatieve Plafondontwerp openbaart zich voor de ogen van de bezoekers tijdens het wandelen in het restaurant. Het wekt de indruk dat de structuur voortdurend evolueert en beweegt. Het oogt modern en symboliseert de eeuwigheid en continuïteit. De afmetingen van het plafond transformeren het restaurantinterieur in een spannende ambiance en beloven onvergetelijke avonden. Discrete led-verlichting, verborgen in de houten elementen, speelt een grote rol in het interieur – enerzijds laat het de constructie beter tot zijn recht komen en anderzijds zorgt het voor een mysterieuze, avontuurlijke sfeer.

Stijlvol plafonddesign zet accenten

Modern restaurant aan het plafond

Gemaakt met veel fantasie en begrip van interieurontwerp, is het innovatieve plafondontwerp de beste decoratie die stedelijke stijl nodig heeft in een restaurant. De vloer is bedekt met tegels, de muren zijn bekleed met rood multiplex en het meubilair is zwart. Een reeks spiegels omlijsten het hele interieur en creëren de illusie van een grotere kamer. Een glazen wand maakt het restaurant opener en biedt uitzicht op de stad. De rest van het interieur is eenvoudig gehouden en laat de verbeeldingskracht achter Plafondontwerp trek ieders aandacht.

Door KH Christova

moderne LED-verlichting

elegant restaurant met ledverlichting

luxe interieur in het restaurant

innovatief restaurant met plafonddesign

spannend design – modern plafond in het restaurant

modern interieur restaurant