Decoratie & feesten, interieurontwerp

minimalistisch interieur in een klein appartement in München

klein appartement met moderne keuken

Dit kleine appartement met minimalistisch interieur is gelegen in het centrum van München, Duitsland. Het project is ontworpen door de getalenteerde architect Lavina Ritter en succesvol afgerond in 2008. Het appartement zelf is een uitstekend voorbeeld van hoe twee kleinere appartementen bij elkaar kunnen worden gebracht. Na het verbinden van de twee appartementen bedraagt ​​de totale bruikbare oppervlakte 108 vierkante meter. Deze gezellige woning is gelegen in een zes verdiepingen tellend gebouw uit 1958, op 5 minuten van het centrum. De buurt is erg rustig en aangenaam. Daarom koos de ontwerper voor het minimalistische interieur besloten – zodat er volop van de prachtige omgeving kan worden genoten.

minimalistisch interieur – een klein appartement in München

moderne keuken in een klein appartement

Twee muren werden afgebroken om de moderne te maken interieur – idee kon worden gerealiseerd. De twee appartementen zijn volledig gerenoveerd. Daarbij is aandacht besteed aan de structuur van het huis en is getracht het nieuwe interieurontwerp in harmonie met het ‘karakter’ van het gebouw te ontwikkelen. Het resultaat is een prachtig, modern en volledig gerenoveerd appartement, waardoor de totaalprijs van het pand is gestegen tot 150.000 euro.

Een modern klein appartement in Duitsland met een minimalistisch interieur

minimalistische meubels in de kleine woonkamer

Dat interieur van het kleine appartement moet overeenkomen met de levensstijl van de eigenaar. Daarom zijn er veel planken ingebouwd en is er in bijna elke kamer opbergruimte te vinden. De keuken, de badkamer en enkele meubels zijn speciaal voor het appartement ontwikkeld. Het tweekamerappartement en de samengevoegde studio zijn niet meer te zien. In plaats daarvan werd een uniforme, stijlvolle, artistieke en gezellige sfeer gecreëerd

Fotograaf: Edward Beierle

Rebecca T.

compacte moderne keuken voor klein appartement

modern interieur - keuken

moderne witte boekenplank voor woonkamer

moderne meubels voor kleine woonkamer

modern bed in de slaapkamer

moderne elegante badkamer