Decoratie & feesten, interieurontwerp

Modern interieur

minimalistische architectuur - zomerhuis

Ontworpen door Heliotrope Architects, deze spectaculaire moderne Interieur ontwerp het lijkt alsof het in de lucht zweeft. Dit komt omdat de fundering van het huis niet op de begane grond ligt. Het markante gebouw is gelegen aan een historisch plein waar het verboden is om op de begane grond solide funderingen te leggen. Dit zomerhuis met een modern interieur zou helemaal anders gebouwd moeten worden.

Modern interieurontwerp – stijlvol, elegant en praktisch

minimalistische woonkamer - interieurontwerp

Maar alles is mogelijk als de architect creatief is. Het moderne huis rust op steunen – vandaar het ‘zwevende’ effect. De moderne Interieur ontwerp biedt alles wat je nodig zou kunnen hebben. Het is eenvoudig, praktisch, functioneel, maar toch zeer elegant en ingericht met hoogwaardige materialen. De meubels zijn smaakvol gecombineerd om een ​​stijlvolle sfeer te creëren.

minimalistisch interieur in de moderne woning

moderne elegante keuken in wit

Het huis heeft een glazen gevel waardoor de eigenaren kunnen genieten van de prachtige omgeving – de moderne Interieur ontwerp laat het uitzicht tot zijn recht komen. Het interieur is ruim en omvat een volledig uitgeruste keuken, een superchique slaapkamer, een enorme woonkamer met een grote boekenkast, een kast en grote badkamers. Dat Interieur ontwerp van het moderne zomerhuis is eenvoudig ontworpen voor ontspanning.

Rebecca T.

Fotograaf: Benjamin Benschneider

modern stijlvol interieur - witte slaapkamer

modern interieur - witte plank

witte minimalistische badkamer