Decoratie & feesten, interieurontwerp

Modern interieurontwerp voor een klein appartement

Interieurontwerp voor een klein appartement

Dit interessante ontwerp is het bewijs dat zelfs een klein appartement een stijlvolle sfeer kan bieden. Dit Interieurontwerp voor een klein appartement door de Swan Architects werd indrukwekkend ontworpen. Bij interieurinrichting is het belangrijk om accenten te leggen en de woonruimte logisch in te delen.

Modern interieurontwerp voor een klein appartement

modern interieur in een klein appartement

Afgezien van esthetiek en smaak, zijn er enkele verplichte items in de Interieurontwerp voor een klein appartement. In dit geval is het appartement volledig opnieuw ontworpen. Het woongedeelte is thematisch ingedeeld, maar de zithoeken ogen nog steeds open en wekken de illusie van een grotere kamer.

Spannende gekleurde decoratie in het appartement

moderne witte boekenplank

Het interieur kenmerkt zich door veel geometrische vormen, kleurrijke details die contrasten creëren en geometrische vormen. De houten vloer verenigt het woongedeelte en doet denken aan de oorspronkelijke traditionele structuur van het gebouw. Belangrijk daarbij Interieurontwerp voor een klein appartement is allereerst een goed doordacht interieur en vervolgens een goede organisatie in de uitvoering van het idee. laat je inspireren!

spannend interieur - rode muur

klein appartement interieur