Decoratie & feesten, interieurontwerp

Ontwerp voor een klein appartement uit de VS

Ontworpen door Haiko Cornelissen Architecten

 modern appartement - woonkamer

Het appartement heet Wall-All en is gelegen in Queens, New York, USA. Het is ontworpen door architect Studio Haiko Cornelissen Architecten, met kantoren in New York en Amsterdam. De kleine Appartement ontwerp biedt het absolute maximum aan functionaliteit binnen de kleine leefruimte. Het concept van het project is om de kamers opnieuw in te richten zodat er meer ruimte ontstaat voor de meest gebruikte ruimtes, het appartement

Modern appartementontwerp uit New York

 elegant interieur - woonkamer

Het appartement bestaat uit drie aparte kamers – een open woonkamer en twee slaapkamers. Dankzij de innovatieve Appartement ontwerp de woonkamer werd vergroot en nam de functies van keuken, kast en bibliotheek over. De kast is verborgen achter een schuifwand en de boekenplanken zijn aan een andere wand bevestigd. De keuken is klein en compact, met veel verborgen kasten. De slaapkamers en de gedeelde badkamer zijn ook dienovereenkomstig ontworpen. Veel inbouwkasten bieden meer ruimte en laten het minimalistische interieur tot zijn recht komen.

Spannend appartementontwerp

 elegante open haard en interessante tafel

De ontwerpers kozen voor een neutrale kleurstelling. De woonkamer heeft een wit plafond en wanden met zwarte elementen en een zwarte vloer. De geplante eettafel en de gekleurde boeken dragen bij aan een moderne en interessante uitstraling. De slaapkamers en badkamers zijn zo minimalistisch mogelijk, geschilderd in wit en ook met zwarte vloeren. Daarentegen is de badkamer volledig uitgevoerd in lichte kleuren. Sommige metalen oppervlakken contrasteren met de witte tegels. Het ontwerp van het appartement ziet er modern uit en biedt voldoende ruimte voor de bewoners om zich op hun gemak te voelen.

Door KH Christova

witte ingerichte keuken in modern klein appartement

witte keuken - modern klein appartement

modern interieur – witte slaapkamer

elegant badkamerontwerp

 

witte slaapkamer in klein appartement

elegante badkamer met witte tegels

elegant badkamerontwerp

modern klein appartement – blauwdruk

modern klein appartement - blauwdruk