Decoratie & feesten, interieurontwerp

Studio-ontwerp in de geest van minimalisme

Ontwerp door EgoVitaminaCreativa

grote wandplank studio interieur

Het project voor Studio ontwerp van de Italiaanse architectuurstudio EgoVitaminaCreativa voor hun nieuwe kantoor in Cuneo, Italië, maakte op het eerste gezicht indruk. De architecten kochten een eenkamerappartement en verbouwden dit tot een moderne werkplek. Het concept achter het interieurontwerp was om de beschikbare ruimte te maximaliseren en zoveel mogelijk opslagruimte te hebben.

Studio design volledig in het wit

fris-groene-muurverf-kantoor

Voorbereiden op het project voor Studio ontwerp in de geest van minimalisme betrokken het verscheuren van enkele muren. De eetkamer en keuken zijn samengevoegd en ook de muren tussen de gang en de slaapkamer zijn verdwenen. Het resultaat is een ruime leefruimte die in drieën is verdeeld – studio, vergaderruimte en kantoor met één badkamer.

Interessante opbergruimte in het nieuwe studiodesign

Kantoor interieur studio ontwerp

architectenstudio met grote witte muurplank

Een grote plank, zonder handvatten, in wit, met een eenvoudige moderne uitstraling en een interessante hoekige vorm scheidt de badkamer van het kantoor. Een schuifdeur speelt een dubbele rol – indien nodig scheidt hij de studio van het kantoor, en zo niet, verbindt hij de twee ruimtes. De witte meubels contrasteren met de frisse grasgroene kleur van de muren en de donkerbruine tegels. Elegante wandklok is de enige decoratie die de muren nodig hebben. Het is niet alleen interessant, maar ook praktisch Studio ontwerp is gemaakt, die de binnenruimtes verstandig verdeelt en prachtige accenten zet zonder uitgebreide decoratie.

Door KH Christova

witte-moderne-wandplank-kantoor-interieur-decoratie

Praktisch kantoormeubilair – wandplank

praktische-kantoormeubel-opbergplank

Opbergruimte op de wandplank

Opslag wandplank kantoormeubilair

Modern studio-ontwerp – interieurontwerp

modern studio-design interieur

Kantoorverbouwing – transformatieplan

Studio Ego Kantoor Verbouwingsplan