Decoratie & feesten, meubels

Couture meubelen van Roche Bobois

Couture meubelen -designmeubels-zitmeubel-bank-navy-blauw-wit-strepen

Couture meubelen In haar flat? Hoe kon dat gebeuren? Laten we nadenken. Soms gebeuren er rare dingen met een reden. Wat zou hiervan de reden kunnen zijn? Misschien gewerkt in beroemde ontwerper met een beroemd meubelmerk? Jazeker. De beroemde Franse ontwerper Jean Paul Gaultier werkte samen met het meubelontwerphuis Roche Bobois, om dit prachtige meubel te maken. Hun echte doel is om te bewijzen dat mode en functie op een heel goede manier kunnen samenwerken. Verwacht niets minder dan één ultra fantastische meubelcollectie.

Couture meubelen – Mah Jog modulaire bank in de Hippie chique stijl

Couture meubelen -designmeubels-zitmeubel-bank-exclusieve-stijl-turquoise

Het draait allemaal om glamour en stijl en het is niet nodig om het te bewijzen. Het is een waardige recensie van al hun werk. In de tussentijd zijn er enkele geweldige stukken te ontdekken voor thuis of op kantoor. De vooruitstrevende meubelcollectie omvat oa Paravent bed, met een gestoffeerd hoofdbord en een stijlvol kalligrafiemotief van zilver en chroom. Een ander juweeltje is de grote Mah Jog modulaire bank door Hans Hopfer, im Hippie chique stijl van Jean Paul Gaultier gewatteerd. Het is perfect voor de moderne stedelijke leefruimte, ongeacht de proporties. Je kunt het neerzetten zoals je wilt, hoe groot je kamer ook is.

Couture meubelen met prachtige exclusieve stoffering

Couture meubelen -design-meubel-stoel-meubel-bank-bekleding-gekleurd-patroon-bloemen

De ontwerper en Roche Bobois gebruik sensuele materialen, ongrijpbare kleuren, iconische stukken en pop-folklorepatronen, weelderige texturen, dit alles Couture meubelen maken het zo spectaculair. Het enige wat u hoeft te doen is vertrouwen hebben in een wereldberoemd designer- en meubelmerk. Lijkt me niet zo moeilijk.

Couture meubelen – zitmodules met karakter

Couture meubelen -designmeubels-zitmeubel-bank-oranje-zwart

Couture meubelen – scherm bed door Roche Bobois

Couture meubelen van Roche Bobois - bed

spectaculaire couture meubelen van Roche Bobois

Couture meubelen van Roche Bobois - bank

Couture stoelen met een exclusief design 

Couture meubelen van Roche Bobois

Couture zitplaatsen in een eclectische stijl

Couture bank van Roche Bobois