Decoratie & feesten, meubels

Creatieve meubels en artistieke decoratie-ideeën van Soher

Luxe bankstel woonkamer

Creatieve meubels en artistieke decoratie-ideeën vormen de kern van het ontwerp van Soher. De eigenaardige sfeer die hun interieurs creëren is charmant en uitnodigend. De hoge kwaliteit van de fascinerende meubelstukken heeft bijgedragen aan de toenemende populariteit van het meubelbedrijf.

Kunstzinnige decoratie-ideeën en inrichting uit de geschiedenis en missie van Soher

soher-klassieke-slaapkamer-meubels

Soher is een meubelfabrikant met jarenlange ervaring die een plaats heeft verdiend bij de top meubelbedrijven. De ontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om verfijnde en elegante meubels te creëren en artistieke decoratie-ideeën presenteren aan hun klanten. Op deze manier worden interessante originele interieurs gecreëerd, waarbij het meubilair zelf een decoratie wordt. Sinds de oprichting van het bedrijf ontwierp Soher ook interieurinrichtingen voor particuliere klanten. De geschiedenis van de meubelfabrikant wordt geschreven door de kunstenaars die actief hebben meegewerkt aan de ontwerpen. Dit is ook de reden voor de toenemende populariteit van Soher-ontwerpen in de afgelopen tijd. Je hoeft maar naar een paar interieurontwerpen te kijken om gefascineerd te raken door de producten van het bedrijf.

Kunstzinnige decoratie-ideeën – het meubilair als decoratie in de kamer

eetkamer luxe design

Deze aantrekkelijke ideeën voor meubeldesign en artistieke decoratie-ideeën zal jou zeker ook inspireren. De bedrijfscatalogus omvat twee gebieden van modern interieurontwerp – klassiek en traditioneel. Het hangt af van de voorkeuren van de klant voor welke stijl ze zullen gaan.

Moderne meubelontwerpideeën van Soher combineren retro en minimalisme

tafel-zilver-details-stoelen-cirkelmotieven

De moderne meubelideeën van Soher zijn gewijd aan nieuwe technologieën en innovaties. Zelfs de minimalistische en hightech interieurs zijn retro en origineel artistieke decoratie-ideeën gecombineerd. Houten stoelen, fauteuils, tafels en bedden zijn bekleed met pluche of zijde. De kleurstelling zit vooral vol contrasten – licht-donker, materialen als ebbenhout, gouden en zilveren details en er is veel glas gebruikt.

Klassieke creatieve ideeën van Soher

pegassius-soher-salontafel-brons-handgemaakt

De ontwerpen van Soher maken indruk – gezellige traditionele bankstellen en eettafels zien er verfijnder en eleganter uit in combinatie met staande lampen, kroonluchters en luxe tapijten. de artistieke decoratie-ideeën bestaan ​​uit elementen die typerend zijn voor de Victoriaanse stijl – woonkamer of klassieke eetkamer. De hotel- en restauranteigenaren kunnen interessante klokken, lampen en sculpturen bekijken. Het motto van het bedrijf is dat geen hoek van een adellijke kamer leeg mag blijven zonder geschikte decoratie. Zodra je de wereld van prachtige decoratie betreedt door Soher bewonderd, zult u zich zeker een vorstelijk persoon voelen, omringd door verfijnde sculpturen en meubels.

Abigaïl

Staande lamp met interessante decoratieve motieven voor de leeshoek

Staande lamp-viool-vorm-leeshoek

Elegante vaas van albast met gouden siereenden voor in de woonkamer

decoratie-woonkamer-wit-albasten-gouden-ornamenten

Klassiek slaapkamerontwerp door Soher

soher-klassieke-slaapkamer-verguld-bed-frame

Leren stoelen in de eetkamer

lederen-eetkamerstoelen-soher