Decoratie & feesten, meubels

Massief houten meubelen – ontwerpideeën uit Frankrijk

gezellige zithoek gestoffeerde fauteuil

We presenteren u ontwerpideeën voor massieve Houten meubels van Frankrijk. Fijne lijnen, prachtige ornamenten en verrassende nieuwe productietechnieken definiëren deze uitstekende ontwerpen, die verschillende interieurideeën en invloeden van over de hele wereld presenteren. Houten meubelen zijn altijd trendy. Het houtmateriaal is als geen ander, dus het is niet eenvoudig om interessante en innovatieve modellen te presenteren, maar Grange is erin geslaagd om fascinerende collecties op de markt te brengen.

Massief houten meubels voor de woonkamer

blauw-accenten-woonkamer-ornament-tapijt

Het bedrijf werd meer dan honderd jaar geleden opgericht en staat bekend om zijn delicate stoffen, interessante kleurencombinaties en hoogwaardige productie. Sinds 1904 heeft Grange haar productie in Monts du Lyonnais, Frankrijk. Massief houten meubelen vergen veel tijdrovend werk en kunnen pas na een lange training worden geproduceerd. De professionele medewerkers van het bedrijf maken zulke mooie ontwerpen dat ze mensen van over de hele wereld fascineren. Grange heeft zijn eigen productievoorschriften, die een bedrijfsgeheim zijn en waaraan u uw meubelen altijd kunt herkennen. Het perfecte interieur ziet er uniform uit en de meubels moeten elkaar aanvullen zodat er uiteindelijk harmonie in de ruimte ontstaat. Decoratie moet consistent zijn met de rest van het meubilair. Daarom heeft Grange in elke kamer en kamer een stijlvol en mooi interieur gecreëerd.

Massief houten meubelen voor de slaapkamer

Houten kandelaars voor slaapkamermeubilair

Niets kan zo een huiselijke en gezellige sfeer creëren als massief houten meubilair. Na elke productiefase – constructie en productie – werd het meubel stap voor stap omgetoverd tot een kunstwerk. De productie van houten meubelen duurt meestal langer dan andere meubelen, maar het is het wachten waard – want de tijdloos elegante ontwerpen die daarna ontstaan, kunnen je een leven lang bijblijven. De stoffen waarmee de meubelen gestoffeerd zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd zodat ze in harmonie zijn met het interieur en mooie accenten leggen. De mix van traditioneel en modern is gewoonweg uitstekend, en is het kenmerk van de meubelfabrikant Grange.

Paars tapijt en massief houten tafel in de eetkamer

paarse-eettafel-ronde-houten-tafel

Klassieke keuken met oranje accenten

Tegel keuken houten kasten

Ruimtebesparend idee – Kabinet

Kantoormeubilair Kast Thuis

Rustieke slaapkamer met oranje houten meubilair

rustieke-slaapkamer-oranje-houten-meubels

Natuurstenen muur en houten meubels in de eetkamer

Natuurstenen wand-eetkamer-houten tafel-eetkamerstoelen