Decoratie & feesten, slaapkamers

Stijlvolle decoratie-ideeën voor slaapkamers

interessant-paars-slaapkamer-zolder appartement

De slaapkamer is de ruimte in huis waar je je vrij kunt voelen en ontspannen. Om er de gewenste privéruimte van te maken, moet de slaapkamer passend worden ingericht. Onze stijlvolle Decoratie-ideeën zal je daarbij helpen. Hoewel er veel interessante ideeën zijn, is er maar één perfect voor jou. Onze ideeën bieden verschillende ontwerpoplossingen, afhankelijk van of u in een huis of appartement woont, of uw slaapkamer groot of klein is. Laat je dus inspireren!

Elegante decoratie-ideeën met interessante wanddecoraties

zwart-wit-slaapkamer-exotische-decoratie-ideeën

Zoals elke kamer, heeft het interieur van de slaapkamer een zorgvuldige planning nodig. U kunt beginnen met een lijst met uw favoriete kleuren. Voor kleinere kamers zijn lichte pastelkleuren geschikt – maar waarom zou u de muren niet wit maken en het plafond in uw favoriete kleur schilderen? Het belangrijkste aan meubels is dat jij je prettig voelt. Kies eenvoudig meubilair dat comfortabel is en beperk het aantal meubels in de kamer tot een minimum – bed, nachtkastje en kledingkast zijn voldoende. Een hemelbed met een interessante combinatie van stoffen, een gekleurde muur, schilderijen op de muren of muurtattoos zijn Decoratie-ideeën, die de kamer een moderne uitstraling geven.

Ideeën voor het decoreren van de slaapkamer – verlichting

moderne-slaapkamer-pastelkleuren-groen

Hanglamp, vloerlamp of kroonluchter – verlichting speelt een belangrijke rol in slaapkamerinrichting en biedt veel Decoratie-ideeën Bij. In de regel kies je voor een accent in de slaapkamer – als je een mooie muursticker hebt, moet de verlichting dat accentueren. Verlaagde plafonds met ingebouwde verlichting zijn een goed idee, maar zorg ook voor een nachtkastje met een lamp. Als je schilderijen aan de muren hebt gehangen, zorg er dan voor dat ze goed verlicht zijn.

Van Jazo

Modern zolderappartement – witte slaapkamer

moderne-Dachwopnung-slaapkamer-ingebouwde plank

Romantisch hemelbed – kleine slaapkamer

romantisch-vierposter-klein-slaapkamer-decoratie-idee

Interessante muursticker in de slaapkamer

Muursticker ogen slaapkamer

Grijze minimalistische slaapkamer

grijs-minimalistische-slaapkamer-modern-schilderij

Houten meubels in de slaapkamer

Slaapkamer met houten meubels

Bamboeplafond en interessante vazen ​​als decoratie

Bamboe plafond slaapkamer vazen ​​decoratie