Decoratie & feesten

Decoratie & feesten

De meest romantische restaurants ter wereld voor een onvergetelijke avond

clos-maggiore-romantisch-restaurant-Engeland

Wij presenteren u de meest romantische restaurants de wereld die je zeker zal fascineren. Wat is er bijzonder aan deze restaurants, wat zorgt voor de sfeer?

De meest romantische restaurants ter wereld in Santorini, Griekenland

romantische-sfeer-restaurant-santorini-greece

De exotische locatie is een pluspunt, maar de juiste sfeer, naast de goede keuken, zorgt voor het prachtige interieur. Veel bloemen, natuurlijke kleuren, luxe en comfortabele meubels en vooral mooie verlichting – wat wil je nog meer om een ​​gezellige avond door te brengen met je partner. Elke meest romantische restaurants de wereld is mooi voor zichzelf en heeft zijn eigen bonuspunten. Er is zelfs een restaurant op het schip waar je ‘s avonds van Parijs kunt genieten en een glas wijn kunt drinken in goed gezelschap.

De meest romantische restaurants ter wereld – scheepvaart toont Parijs ‘s nachts

Parijs scheepvaart romantisch restaurant

Als u van reizen houdt en nieuwe specialiteiten wilt proberen, kunt u uw eigen lijst maken van meest romantische restaurants de wereld, en bezoek het dan samen. Wat is er mooier dan gedeelde herinneringen en ervaringen? Exotische eilanden en verre landen als Thailand zijn natuurlijk erg aantrekkelijk, maar romantiek vind je ook in je eigen wijk, in het kleine restaurant om de hoek. Sterker nog – romantiek is een kwestie van smaak en onze lijst gaat maar door.

Pure romantiek – La Veranda Restaurant

Romantik-Pur-La-Veranda-Restaurant

Laat u meeslepen door de interieurs van de meest romantische restaurants inspireer de wereld en creëer een vergelijkbare sfeer in je eigen woonkamer, tuin of terras. Veel bloemen – roze en wit hebben de voorkeur, donkere houten meubels en veel kaarsen – en je hebt een romantische sfeer gecreëerd.

Romaanse sfeer – Lounge Restauran in Griekenland

meest romantische-restaurants-wereld-Griekenland

Loungerestaurant in Santorini, Griekenland

lounge-restaurant-santorini-griekenland

Romantische restaurants – La Couvert in België

romantische-restaurants-La-Couvert-België

Restaurant in Puket, Thailand

puur romantiek restaurant Thailand

Romantische restaurants-La Veranda

romantische-restaurants-la-veranda

Romantische cruise in Dubai

Cruise-romantisch-Dubai

Read more
Decoratie & feesten

Top 10 nieuwjaarstradities en bijgeloof

gelukkig nieuwjaar feesttradities

Er zijn veel typische en niet zo typische Nieuwjaarstradities en bijgeloof waar je misschien van hebt gehoord – maar er zijn er ook die je zeker zullen verrassen. We presenteren je de top 10 van de beste tradities voor het nieuwe jaar.

Top 10 nieuwjaarstradities en bijgeloof – vuurwerk

Vuurwerk op oudejaarsavond 2013

We beginnen de top 10 nieuwjaarstradities en bijgeloof met het vuurwerk – een gebruik dat oorspronkelijk bedoeld was om de boze geesten af ​​te schrikken – is tegenwoordig een feestelijk symbool van oudejaarsavond dat vreugde brengt aan mensen.

Nr. 9 – Nieuwjaarstradities – Nieuwjaarsresolutie

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

De negende plaats voor nieuwjaarstradities gaat naar de resolutie voor het nieuwe jaar. Probeer realistische doelen te stellen en maak een plan hoe je je droom kunt laten uitkomen. Geen enkele belofte is gratis – het laat zien dat je vastbesloten bent en beloont je harde werk. De ouders kunnen samen met de kinderen een belofte doen. Het belangrijkste is dat deze resolutie door iedereen wordt gewenst en als consensus naar voren komt. Waar een wil is, is een weg – gezinsleden stimuleren elkaar om de belofte na te komen.

Nr. 8 nieuwjaarstradities – geldschulden afbetalen

Nieuwjaarstradities-geld teruggeven

Vroeger geloofde men dat je voor het einde van elk oud jaar je schuld moest afbetalen. In het hectische leven van vandaag is dat niet altijd mogelijk – maar je kunt op zijn minst ruzies met familie en vrienden verduidelijken, zodat je samen een rustige pauze kunt hebben.

Nummer 7 nieuwjaarstradities – kus om middernacht

Kus middernacht Oudejaarsavond gewoonte

Wat is een betere manier om afscheid te nemen van het oude jaar dan je favoriete persoon te kussen? In de VS is kussen om middernacht bijna verplicht – zelfs bij grote feesten is dit een geweldige manier om een ​​romantische sfeer te creëren.

Nummer 6 nieuwjaarstradities – liedjes zingen

Nieuwe jaar populaire liedjes

Zo geweldig nieuwjaarstradities zijn perfect voor alle muzikale en artistieke zielen – in het verleden begonnen Schotse families de traditie om elk nieuw jaar het gedicht Auld Lang Syne te zingen. Tegenwoordig is deze gewoonte uitgestorven, het is in ieder geval een goed idee om een ​​liedje te zingen met de familie en gasten – zo creëer je sfeer aan het begin van de avond.

Nr. 5 – Nieuwjaarstradities en bijgeloof

Nieuwjaarstradities

Een oud en raar bijgeloof in de VS is dat de eerste persoon die na middernacht je huis binnenloopt een teken is voor het volgende jaar – als de persoon gewild en geliefd is, zal het volgende jaar alleen maar goeds brengen en het omgekeerde – als de persoon ongewenst is, gaat het komend jaar niet zo goed gaan. Tegenwoordig kun je het feest gewoon met je favoriete mensen doorbrengen – het jaar zal zeker vergelijkbaar zijn.

Nr. 4 en Nr. 3 – Nieuwjaarstradities en bijgeloof – luieren

Luieren na nieuwjaarsfeest

Twee bijgeloof zijn er direct mee verbonden – de eerste is dat op de eerste dag van het nieuwe jaar geen enkel object het huis mag verlaten – inclusief afval. Het volgende bijgeloof klinkt nog beter – geen werk op de eerste dag van het nieuwe jaar. Pure ontspanning – geen was, geen afwas, geen afval. Meestal slaapt iedereen uit en luiert de rest van de dag rond.

Nr. 2 – Nieuwjaarstradities en bijgeloof – Eat, Eat, Eat

feestelijk eten nieuwjaarsfeest

 Nauw hiermee verband houdend is de tweede plaats – eet zoveel u wilt – hoe meer u eet, hoe meer geld u het komende jaar zult hebben. Afvallen kan vanaf 2 januari.

Nr. 1 – Nr. 4 en Nr. 3 – omring jezelf met familie en vrienden

Nieuwjaar middernacht

Onze favoriete bijgeloof en nieuwjaarstradities is nauw verwant aan familie en vrienden – er wordt gezegd dat als je aan het begin van het jaar omringd bent door liefde, het hele volgende jaar liefdevol zal zijn.

Van Abigail

Read more
Decoratie & feesten

Cadeaus kiezen – zo is geven echt leuk

Cadeaus kiezen Ideeën-inpaktips

Duitsers zijn bereid te besteden als het gaat om het geven van geschenken. Kerstmis en Valentijnsdag – het feest van de liefde – zijn niet de enige redenen voor geschenken. Of het nu gaat om een ​​verjaardag of een huwelijksjubileum, er zijn veel mogelijkheden om anderen blij te maken. Hierbij geldt: Niet elk cadeau is geschikt voor elke gelegenheid. Als je wilt dat je cadeau geliefd wordt, moet je van tevoren een paar dingen bedenken over hoe je het in elk geval het beste kunt doen. Dit geldt vooral voor relatiegeschenken. Hoewel dit meestal kleine dingen zijn, kunnen ze idealiter een grote impact hebben. In deze gids willen we je een beetje helpen bij het kiezen van geschenken – privé en op het werk.

Cadeaus kiezen – de verjaardag van een vriend vieren

Cadeaus kiezen verjaardag beste vriend vriend

Ook al geven veel mensen in aanloop naar hun verjaardag aan geen cadeautjes te verwachten, toch verwachten de meesten stiekem wel een klein cadeautje. Sommigen voelen zich erdoor onder druk gezet. Je wilt de ander immers niet teleurstellen of jezelf zelfs maar in verlegenheid brengen met een totaal ongepast cadeau.

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om veelbelovende cadeaus te vinden, zolang je een paar principes en tips volgt bij het kiezen:

– Uitgaan van de ander: Het is niet altijd het beste idee om iets te kopen dat je zelf leuk vindt. Het uitgangspunt moet altijd de andere persoon en hun persoonlijke smaak zijn.

– Geld is niet doorslaggevend: duur is niet altijd beter. Zorgvuldig geselecteerde kleine geschenken worden vaak beter ontvangen dan dure alledaagse geschenken.

– Persoonlijk is beter dan anoniem: veel mensen zijn vooral blij als geschenken direct gerelateerd zijn aan hun persoon of hun verhaal.

Maar wat is de beste manier om cadeaus te zoeken? Ook al lijkt het op het eerste gezicht misschien benauwd, schriftelijk brainstormen is een goed idee. Als je de interesses en eigenaardigheden van een ander opschrijft, kom je sneller op een cadeau-idee. Vooral op verjaardagen is het vaak de moeite waard om met andere gasten samen te werken. Op deze manier kunnen ook dure cadeau-ideeën zoals een weekend in een wellnesshotel worden gerealiseerd. Daarnaast is samen denken vaak leuker.

Cadeaus kiezen – de huwelijksverjaardag vieren

Selecteer Cadeaus - Ideeën voor huwelijksverjaardag Koffiemok

De trouwdag heeft niet in alle huwelijken hetzelfde gewicht. Sommige stellen hechten er weinig belang aan. Het mag echter in geen geval worden vergeten – zelfs niet na twintig jaar huwelijk. Zo’n faux pas kan snel de opmaat worden voor een klein drama.

Bij cadeaus voor een huwelijksjubileum is de persoonlijke touch nog belangrijker dan bij verjaardagscadeaus. Veelbelovende ideeën in dit verband zijn:

– Cadeaus die te maken hebben met het gedeelde verhaal: Dit kan bijvoorbeeld een ingelijste foto zijn.

– Gezamenlijke reizen: de meeste relaties in het stressvolle dagelijkse leven hebben baat bij een kleine pauze voor twee.

– Een date: huwelijken krijgen vaak een nieuwe impuls wanneer de partners van tijd tot tijd op een “date” met elkaar gaan. Dit kan op de trouwdag in een bijzondere ambiance worden besteed. Een maaltijd in een romantisch luxe restaurant is de ideale oplossing.

Natuurlijk wordt een mooi boeket bloemen ook goed ontvangen door vrouwen – maar alleen als het geen exemplaar uit de supermarkt is en niet elk jaar hetzelfde boeket. Er zijn maar weinig koppels die elke trouwdag plechtig vieren. Als het echter een 5-jarig jubileum is, moeten partners zich inspannen. Dan is het juiste moment om een ​​paar dagen weg te gaan. Romantische stedentrips in metropolen als Parijs zijn altijd een veelbelovend cadeau-idee.

Geschenken in het dagelijkse professionele leven – relatiegeschenken

Cadeau-ideeën-freebies-tips kiezen

Relatiegeschenken zijn een speciaal soort geschenk. Je wilt er immers in de eerste plaats effectief mee aan de slag. Relatiegeschenken worden ten onrechte belachelijk gemaakt. Volgens een grootschalig onderzoek van de Algemene Vereniging van Promotionele Producten Industrie e.V. ze overtuigen met een hoge herinnering en bereiken aanzienlijk meer mensen dan televisie of dagbladen. Ze zijn dus zinvol voor kleine en grote bedrijven.

Hier is het echter cruciaal om geschenken zorgvuldig te kiezen voor het voordeel. In de regel is de prijs niet bepalend. Belangrijke aspecten zijn:

– Nut: promotionele artikelen die regelmatig worden gebruikt, zijn bijzonder effectief. Het kan ook de goede oude balpen zijn.

– Aantrekkelijk uiterlijk: Een aantrekkelijk uiterlijk heeft ook invloed op het effect van relatiegeschenken. Bijna niemand wil lelijke sleutelhangers bij zich hebben.

– Kwaliteit: Promotieartikelen hoeven niet duur te zijn. Indien mogelijk mogen ze echter niet breken na het eerste gebruik.

Relatie met het bedrijf: Bedrijven die zich richten op een mannelijke doelgroep hebben weinig baat bij giveaways in de vorm van haarclips. Bij het kiezen van promotionele artikelen is het cruciaal dat ze passen bij de doelgroep en bij je eigen bedrijf.

Als promotionele artikelen niet zorgvuldig worden geselecteerd, ontplooien ze niet alleen hun potentieel. Er bestaat zelfs een risico dat hun effect wordt teruggedraaid. Een balpen die niet werkt of een USB-stick met malware zorgt er snel voor dat de “ontvanger” een slechte indruk krijgt van het bedrijf in kwestie. bij HACH je kunt veel verschillende ideeën voor weggeefacties vinden.

Cadeaus kiezen – cadeaus geven kan leuk zijn

Selecteer-cadeau-ideeën-Kerst-eetbare-koffie

Wat veel mensen vergeten is dat niet alleen een cadeau krijgen een fijn gevoel kan zijn. Cadeaus geven is ook leuk als je er een beetje moeite voor doet. Voorwaarde hiervoor is dat je er de tijd voor neemt. Als je op het laatste moment door warenhuizen rent, is het zoeken naar cadeaus meestal een uiterst vermoeiende ervaring. Als men daarentegen al vroeg bedenkt met welk cadeau men de ander blij kan maken, kan het geven van cadeaus een spannende ervaring zijn. Daarnaast is er het fijne gevoel als andere mensen blij zijn met hun eigen cadeau. De uitdrukking “geschenken behouden vriendschap” is tenslotte niet helemaal verkeerd. Bovendien zorgen ze simpelweg voor een verhoging van de levensvreugde van alle betrokkenen.

Cadeaus kiezen – je kunt ook zelf edibles voor kerst maken

Selecteer-cadeau-ideeën-koffie-kerst

Cadeaus kiezen – neem honing mee voor de verjaardag van je beste vriend

Cadeau-ideeën-eetbare-beste-vriend kiezen

Read more
Decoratie & feesten

29 ideeën voor decoratie van bamboestokken – hoe wordt bamboe in de kamer gebruikt?

Ideeën voor bamboestokken decoratie scheidingswand woonkamer

De bamboe vormt een goede aanvulling op de moderne inrichting. Het voegt een natuurlijk decoratief accent toe en ziet er toch strak en minimalistisch uit. De bamboestokken zijn een goedkope toevoeging aan elke moderne ruimte en zijn te vinden in veel grote winkels. Als je deze prachtige elementen in je interieur wilt verwerken, dan hebben wij het voor je Ideeën voor decoratie van bamboestokken gecompileerd. Met de juiste expertise en tips zal het relatief eenvoudig zijn.

Ideeën voor decoratie van bamboestokken – kleurrijk beschilderd

ideeën-bamboestok-decoratie-blauw-geverfd

Koop gedroogde bamboestokken. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een ​​bamboeplant te kopen en je eigen stengels te snijden voor decoratieve doeleinden, is dit op de lange termijn vaak duurder en kan het leiden tot splijten van de bamboestokken door onjuiste droogtechnieken. Voorgesneden, voorgedroogde stukken gekocht bij bouwmarkten zijn de beste keuzes.

Ideeën voor decoratie van bamboestokken – geplaatst in grote vazen ​​in de kamer

ideeën-bamboestaven-decoratie-bruin-rood-gelakte-vazen

Gebruik bamboe spaarzaam. De bamboe past het beste bij een minimalistische inrichting, en als je tientallen vazen ​​gevuld met bamboe in huis hebt staan, kan het een beetje opdringerig zijn. Bamboe is ideaal voor een moderne look omdat het een organische esthetiek biedt zonder bossige bladeren of bloemen en de strakke lijnen benadrukt. Als je te veel bamboestokken in een kamer zet, vernietig je dit effect.

gecombineerd met andere elementen zoals wit grind

Ideeën voor bamboestokken decoratie scheidingswand-woonkamer-eetkamer

Verf de bamboestokken zodat ze passen bij het kleurenschema van je woonkamer. De interessante vorm van de bamboestokken zorgt voor een mooi silhouet, maar soms kan de bleke, natuurlijke kleur een beetje eentonig overkomen. Felgekleurde bamboestokken kunnen in elke kamer prachtige kleuraccenten brengen. In de meeste gevallen is beitsen geen praktische oplossing, omdat de bamboestokken die in de winkel worden gekocht vaak worden afgedicht met een dunne laag polyurethaan. Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, is zwart dramatisch genoeg en zal het mooi contrasteren met elke muurkleur.

Als scheidingswand tussen badkamer en slaapkamer

ideeën-bamboepalen-decoratie-trappen-glazen-slaapkamer

Het makkelijkste idee om bamboestokken te versieren is om ze in een grote antieke vaas te zetten. Let op de kleur van de vazen. Zet geen zwarte bamboestokken in een zwarte vaas. Gebruik de vazen ​​als een nieuwe kans om je bamboe decor te accentueren.

Decoratieve elementen in de badkamer

bamboe palen decoratie badkamer plafondverlichting badkuip

grote bamboe buizen in vazen

ideeën bamboestokken decor woonkamer grote vaas hoek

bamboe palen decoratie muur whirlpool vouwdeur detail

bamboe palen decoratie woonkamer verf tapijt

bamboe palen decoratie vazen ​​hout dressoir slaapkamer

Ideeën voor bamboestokken decoratieve keuken modern appartement kamerhoge ramen

bamboestokken decorideeën scheidingswanden slaapkamer badkamer grind

ideeën bamboestokken decoratie emmers stenen veranda

leunend tegen de muur

deco slaapkamer bamboestokken donkergrijze gordijnen

Bouwmateriaal voor de huistrap

bamboe palen trappen constructie eetkamer acryl stoelen massief hout

oosterse stijl

bamboestokken decoratie terras terracotta tegels vaas

Prive scherm balkon

bamboe palen decoratie privacy scherm balkon zen gevoel

bamboe palen decoratie metalen emmer woonkamer

bamboe palen decoratie kiezel modern appartement laminaat

Bamboestokken decoratie grind entree bloempotten

Ideeën voor bamboestokken decoratie buitenkant leisteen

bamboe riet decoratie-ideeën eetkamer emmer eclectische meubels

bamboestokken decoratie-ideeën entree grote emmers

Bamboestokken decor eetkamer kiezel asymmetrische muur

bamboestokken decoratie verlichting ideeën gazon palmbomen

bamboe palen decor badkamer zen sfeer

bamboe palen decoratie badkamer steen wastafel spiegel

badkamerinrichting bamboe staven badkuipraam

ideeën bamboestokken decoratie rode verf bloempotten beton bessen

Ideeën voor bamboestokken deco grind yoga kamer turkcell maltepe plaza

Read more
Decoratie & feesten

Feestdecoratie op oudejaarsavond – traditioneel of exclusief?

Nieuwjaarsfeest-decoratie-glamoureuze-gouden-tafel-decoratie

Feestdecoraties op oudejaarsavond zijn meestal sprankelend en glamoureus voor het hoofddoel van deze viering – het vieren van het laatste jaar en het begroeten van het komende jaar. Om een ​​goed humeur te creëren en alle slechte dingen weg te houden, is het zeer noodzakelijk om onze woonkamer zo in te richten dat we een geweldig feest hebben vol positieve emoties, zoete herinneringen en hartelijke wensen.

Feestdecoratie en keuze op oudejaarsavond

Nieuwjaarsfeestdecoratie zwart en goud tafel

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u de gastheer bent. Natuurlijk moet u eerst het menu kiezen – vlees of vegetarisch, voorgerechten of smakelijke hapjes, heerlijke Indiase kruiden of zoete desserts. Ten tweede moet je de speciale feestavond organiseren door na te denken over de muziek, de games, de gesprekken, de drankjes of de tv-shows. Last but not least, moet u ook nadenken over hoe u de speciale feestelijke decoratie in uw huis kunt maken. De twee belangrijkste keuzes die je hebt, kunnen de traditionele decoratie voor oudejaarsavond zijn, of de moderne – het is allemaal aan jou en je plannen over de sfeer.

Traditionele feestdecoratie op oudejaarsavond

Nieuwjaarsfeestdecoratie plastic champagneglazen

De traditionele nieuwjaarsfeestdecoratie bestaat uit de typische ballonnen, champagneglazen en natuurlijk de sterretjes, die worden gebruikt als bijzondere accessoires voor uw speciale jurk voor de geweldige feestavond. Je kunt er ook voor kiezen om de klok te zijn als het belangrijkste symbool in de conceptie van de feestdecoratie op oudejaarsavond door enkele zwart-witte klokken te gebruiken – plaats deze op de tafel of hang aan het plafond zodat er geen kans is voor jou en je liefjes grappige gasten om de start van het nieuwe jaar te missen vanwege de exotische cocktails en grappige chats.

Nieuwjaarsfeest decoratie klokpictogram

Trouwens, dit artikel is gewijd aan een speciaal traditioneel nieuwjaarsfeestdecoratie-idee dat we met je willen delen. Het is een eenvoudig te realiseren concept voor uw feestorganisatie en als u op ons advies vertrouwt, bespaart u veel geld, tijd en zelfs nerveuze momenten.

Nieuwjaarsfeestdecoratie gouden koekjes

Gebruik plastic en kartonnen schalen, die absoluut voldoende zijn om uw gasten te voeden en een geweldige sfeer en sfeer voor hen te creëren. Champagneglazen, borden, decors en andere kunnen op het laatste moment goedkoop worden gekocht en je kunt deze meteen weggooien nadat het feest voorbij is.

Exclusieve nieuwjaarsfeestdecoratie in goud

Nieuwjaarsfeest-decoratie-ideeën-exclusief-goud

Het concept achter ons voorstel voor een exclusief idee voor de decoratie van een nieuwjaarsfeest is nauw verbonden met goud als hoofdmotief en elegantie. Deze zeer mooie en elegante set exquise borden en glazen champagne brengt uw gasten terug naar de koninklijke tijd en het kan zelfs moeilijk zijn om het juiste jaar na het middaguur aan te wijzen. De champagneglazen kunnen worden versierd met elegante diamanten of echte suikerkristallen.

Nieuwjaarsfeestdecoratie gouden parelplaat

De borden van de menuset zijn gevuld met parels en edelstenen. Vergeet niet een erg behulpzame gastheer te zijn en de maaltijden zelf te serveren voor elk van de gasten, want met zo’n buitengewone en glamoureuze decoratie kun je ze in verwarring brengen en hongerig achterlaten.

glamoureuze oudejaarsfeestdecoratietafel  gouden feestdecoratie op oudejaarsavond

Nieuwjaarsfeestdecoratie gouden kaarsen

Read more
Decoratie & feesten

Kleine rode bessen als decoratie in herfst en winter – 3 ideeën voor tafeldecoratie

Kleine rode bessen decoratie-ideeën-herfst-winter-kerst

Of je nu op zoek bent naar een leuk idee voor tafeldecoratie voor de kerst of gewoon je appartement wilt inrichten voor de winter, je vindt het in het artikel van vandaag. We laten je drie eenvoudige manieren zien om bessentakken effectief in vazen ​​te schikken. Kleine rode bessen contrasteert mooi met de groenblijvende dennentakken en de witte kunstsneeuw die als vaasvuller dient.

Kijk zelf hoeveel ontwerpmogelijkheden de bessentakken bieden. Van romantisch tot minimalistisch, onderstaande arrangementen zorgen voor een geweldige sfeer op tafel. Je hebt een bos hulsttakjes, een paar kleine vazen ​​​​en een slim idee nodig.

Kleine rode bessen als decoratie voor Kerstmis

Kleine rode bessen decoratie-spar takken-verschillende-vazen-porselein-glas

De volgende arrangementen hebben verschillende vibes. U kunt uw eigen stijl kiezen – romantisch, magisch of modern. Kom je er niet uit? Probeer dan alle drie de arrangementen!

Schik kleine rode bessen als decoratie

kleine-rode-bessen-decoratie-twijgen-kunstmatige-sneeuwglas-vazen

Dit eerste magische idee is gemakkelijk te realiseren. Alles wat je nodig hebt is een kleine vaas, een glazen waterbeker (of een iets groter vat), bessentakken, water, kunstsneeuw en dennentakken (optioneel).

kleine-rode-bessen-decoratie-ilex-takken-dennentakken-kunstmatige sneeuw

Over hoe lang ilex-takken leven nadat ze zijn gesneden en of ze water nodig hebben, verschillen de meningen. De beslissing is aan u. Water kan de levensduur van de ilex-takken verlengen.

maak-zelf-kleine-rode-bessen-decoratie-glazen-vazen-kunstmatige-sneeuw

Stap 1: Vul het vaasje met water en plaats er een van de bessentakken in.

kleine-rode-bessen-decoratie-twijgen-kleine-getinte-glazen-vaas-fles

Stap 2: Plaats de kleine vaas in de waterbeker of in de grotere schaal die je hebt gekozen. Glazen vaten zijn zeer geschikt voor deze opstelling, omdat de kunstsneeuw echt tot zijn recht komt.

kleine-rode-bessen-decoratie-ideeën-herfst-twee-vazen-een in de andere

Stap 3: Vul de waterbeker met kunstsneeuw zodat het vaasje verborgen is. De bessentakken lijken uit de sneeuw te komen. Een prachtige sprookjesachtige look voor op je tafel.

kleine-rode-bessen-decoratie-twijgen-winter-kunstmatige-sneeuw

Voeg rondom wat dennengroen toe voor dat extra vleugje winterse charme!

kleine-rode-bessen-decoratie-twijgen-kunstmatige-sneeuwglas-vazen

Je kunt het water in de kleine vaas ook regelmatig verversen.

kleine-rode-bessen-decoratie-ilex-twijgen-kunstmatige-sneeuwglas-vazen

Romantisch toon-op-toon arrangement

kleine-rode-bessen-decoratie-winter-wit-porselein-vaas

Voor het volgende arrangement heb je nog een paar bloemen nodig in rode tinten. Rode of roze rozen zijn het beste. Het blad van de rozen complimenteert mooi de rode bloemen.

kleine-rode-bessen-decoratie-herfst-winter-rode-rozen

In de herfst zijn er nog rozen in de tuin te zien, maar als er geen bloemen in je tuin in bloei staan, bezoek dan een bloemist.

kleine-rode-bessen-decoratie-herfst-rode-tuin-rozen

Gebruik voor dit arrangement een witte porseleinen vaas. Het zal mooi contrasteren met de rode bloemen.

kleine-rode-bessen-decoratie-winter-spar-takken-wit-porselein-vaas

Eigentijds en minimalistisch

kleine-rode-bessen-decoratie-herfst-winter-ilex-takken

Het laatste arrangement heeft alles te maken met moderne stijl. Minder is meer! De vorm van de vazen ​​speelt hierbij een beslissende rol. Koop een set interessant gevormde vazen ​​zoals deze schijfachtige vaten met kleine openingen.

kleine-rode-bessen-decoratie-dennentakken-glazen-vazen-kerst

kleine-rode-bessen-decoratie-dennentakken-ronde-glazen-vazen

kleine-rode-bessen-decoratie-ronde-glazen-vaas

rode-bes-decoratie-twijgen-ronde-galsvazen-spar-groen

* We raden u aan om altijd onderzoek te doen naar de soorten planten en bloemen om kinderen en huisdieren veilig te houden. Ilex-takken zijn bijvoorbeeld giftig voor honden en katten en de ilex-bessen mogen niet door kinderen worden gegeten.

Bron: Decoist.com

Read more
Decoratie & feesten

De tafel dekken met jute voor elke gelegenheid – 24 ideeën

tafelkleed jute borduurwerk inscriptie tafelloper tafelkaarsen bijzettafeltje

De jute stof met zijn rustieke uitstraling is geschikt als onderdeel van de decoratie voor elke gelegenheid. Ja, dit materiaal is zelfs in het dagelijks leven geweldig. Dit artikel gaat over dit prachtige materiaal en, om precies te zijn, we willen je graag kennis laten maken met enkele ideeën die je kunt gebruiken Dek de tafel met jute te kunnen gebruiken. Je krijgt een dromerige sfeer, dankzij de mooie decoratie.

De tafel dekken met jute – een idee voor de herfst

tafelkleed met jute tafelloper grijs pompoen gouden bestek

Wanneer je de tafel met jute dekt, heb je verschillende opties om uit te kiezen. Bijzonder populair is een tafelloper die met andere materialen kan worden gedecoreerd. Een andere variant is om de jute als kleinere accenten te gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van franjes op het tafelkleed of in bloemstukken. Maar kijk zelf! Of het nu lente, zomer, herfst, Halloween, winter of Kerstmis is. Als je de tafel met jute dekt, kun je niet fout gaan.

Dek voor kerst de tafel met jute

tafelkleed jute kerstidee sneeuwvlokken papieren stolp kaarsen

De jute tafelloper kan prachtig versierd worden met andere dingen en op deze manier geaccentueerd worden. Als je bijvoorbeeld met Kerstmis de tafel met jute dekt, heb je de mogelijkheid om de tafelloper te versieren met zulke sneeuwvlokken. Deze kunnen ook zelfgemaakt zijn.

Jute als accent

tafelkleed jute franje idee wit tafelkleed halloween herfst pompoen

De jute hoeft niet op tafel te liggen om een ​​geweldig effect te hebben. Als je een wit tafelkleed hebt, het te saai vindt en zin hebt om te naaien, kun je zulke franjes toevoegen.

Rustieke tafelsetting

tafelkleed jute tafelloper combinatie gouden tafeldecoraties kerstballen

Combineer twee tafellopers om de tafel met jute te dekken, zoals hier te zien is. Voeg dan wat gouden accenten toe en een glamoureuze en tegelijkertijd rustieke sfeer is gegarandeerd.

Tinker tafeldecoratie

tafelkleed met jute roos tinker romantisch decoratie-idee

Als je daar geen verse snijbloemen hebt, kun je van jute zulke mooie rozen maken. Zo zet je een bijzonder accent dat je zelf ook gemaakt hebt. Echt een geweldig idee om de tafel te dekken met jute!

Jute als accent

tafelkleed jute winter kerstversiering zilveren ballen groenblijvend

Maak een kerstarrangement van kerstboomballen, maagdenpalm en jute. Als je de kleur van de ballen in zilver, goud of koper kiest, ziet de decoratie er bijzonder elegant uit. De kleuren voor het dekken van de tafel met jute kun je in principe natuurlijk zelf kiezen.

Herfst tafel

tafelkleed jute vlechtpatroon patroon strepen idee

De jute in de vorm van strepen kan prachtig worden gerangschikt als een gevlochten patroon, zoals hier weergegeven. Als de strepen ook decoratieve elementen hebben, zoals de twee donkere strepen op elke band, ziet het geheel er nog interessanter uit.

Eenvoudig gevlochten patroon voor op tafel

tafelkleed jute geweven idee rustiek paasdecoratie vogeleieren tulpen

Hier zie je dat gewone linnen stroken in een gevlochten patroon er ook mooi uitzien. Dus als je geen stof met decoratieve elementen hebt, maak je dan geen zorgen, maar ontwerp de tafel met jute.

Gekleurde jute

tafelkleed jute idee rueschen oranje rood romantisch design inspiratie naaien

Als een eenkleurige tafelloper voor het dekken van de tafel met jute te saai voor je is, kun je ook gekleurde jute gebruiken en deze in een paar strepen als ruches op de tafelloper naaien.

Lussenaccent gemaakt van jute

tafelkleed met jute lus idee witte bloemen mason jars box wood

Je kunt ook gewoon een stuk linnen pakken en het in een strik binden. Dit subtiele accent zal de aandacht trekken. Een mooi voorbeeld is het toparrangement met witte bloemen in glazen potten als vazen.

tafelkleed jute bloemen inpakidee rustiek lint wit

Gebruik de jute stof om bloemstukken in te pakken. Zo krijg je een originele vaas. Doe hiervoor eerst de bloemen in een bak. Verdeel vervolgens de boeketten op tafel.

tafelkleed jute romantische lente tafeldecoraties kant tafelloper servies

Je kunt de tafel met jute op een bijzonder romantische manier dekken als je ook een beetje kant toevoegt. In dit voorbeeld was er een jute tafelloper mee versierd. Er ontstaat een dromerige lentedecoratie.

tafelkleed met jute tafel onderzetters tassen bestek punt accent

Voor het geval u dergelijke accessoires niet bij de hand kunt vinden. je hebt ook de mogelijkheid om ze zelf te maken. Voeg ook wat zitplaatsen toe aan de randen voor een romantisch, rustiek gevoel. Bijzonder aantrekkelijk zijn ook de bestekvakken.

tafelkleed jute kaarsen idee deco rustiek garen

Kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken op tafel, zeker niet als het een speciale gelegenheid is, oftewel een feest. Gebruik lage stenen potten als lantaarns en versier ze met jute, draad, parels, kant of welke andere rustieke ideeën je maar kunt bedenken om de tafel met jute te dekken.

tafelkleed jute herfstthema tarwe struisvogels bord goud pompoen lantaarns

Een tafelloper met motieven die passen bij het seizoen is praktisch en een geweldig idee. U kunt deze motieven ook zelf bedrukken met stempels. Het herfstige idee om de tafel te dekken met jute wordt bijzonder origineel gemaakt door de tarweboeketten.

tafelkleed met jute moderne tafelloper bruine herfstmotieven

De moderne tafelloper van jute is aan de uiteinden verlengd met een interessant ruche-design. Op deze manier worden twee stijlen met elkaar verbonden. Dit maakt het resultaat van het dekken van de tafel met jute bijzonder interessant.

tafelkleed met jute lente valentijnsdag strepen rood accent

Met de rode strepen op de rand van de jute kun je het idee kiezen om de tafel met jute te dekken, zowel voor Valentijnsdag als voor de lente in het algemeen.

tafelkleed jute tafelkleed idee tuindecoratie vaste mand tafelonderzetter

Je hoeft de tafelloper niet per se over de lengte van de tafel te spreiden. In plaats daarvan kunt u meerdere kortere gebruiken en deze over de tafel plaatsen. Het ziet er in ieder geval erg origineel uit.

tafelkleed jute halloween herfst romantisch dennenappels pompoen kaarsen

Deze herfsttafeldecoratie springt meteen in het oog met de handbeschilderde jute tafelloper. Kies afhankelijk van de gelegenheid geschikte motieven en laat uw creativiteit de vrije loop. Als je hier niet zo zeker van bent, kun je ook stencils gebruiken.

tafelkleed jute lente bloemen tafelloper boord emmer jug

Als je het echt rustiek op tafel wilt hebben, kun je ook andere geschikte voorwerpen gebruiken voor de decoratie. In dit geval dienen een houten plank, emmer, weckpotten en een kan als vaas voor dit doel.

tafelkleed jute kleurrijk idee verf azteeks patroon ananas vaas lentebloemen

Om de lentesfeer te vergroten, kun je veel felle kleuren gebruiken bij het dekken van de tafel met jute. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n patroon. Je kunt deze decoratie ook gemakkelijk zelf maken.

tafelkleed jute bloemstuk doos hout armoedige houten tafel

De houten bloembak in armoedige stijl wordt prachtig aangevuld door de jute accenten. Daarnaast worden verschillende linnen kleedjes gebruikt als onderzetters om de rustieke flair te benadrukken.

tafelkleed met jute tafelkleed wit beige romantische plooien

Dit tafelkleed voor een ronde tafel is buitengewoon mooi. Het bestaat uit twee jutekleuren (wit en beige), die elkaar naar beneden afwisselen en een romantisch vouwpatroon vormen. Een prachtig idee dat ook geschikt is voor een vierkante of rechthoekige tafel.

Read more
Decoratie & feesten

Abstracte kunst gebruiken als decoratief medium voor de moderne woning

Kleine kamer optisch vergroten Spiegelwand Abstracte schilderijen, kleurrijk

Abstracte schilderijen en sculpturen interpreteren de wereld vanuit een ander perspectief. Ze verwijderen ons enigszins van de echte wereld. We vragen ons vaak af of de moderne abstracte kunst heeft een plaats in onze appartementen. Niet-objectieve muurschilderingen communiceren met ons door de effecten van kleuren en vormen en worden waargenomen en verwerkt door de hersenen, zij het onbewust. Het is duidelijk dat wij mensen grotendeels onbewuste wezens zijn en ons laten beïnvloeden door verschillende externe effecten.

Hoe gebruik je abstracte kunst als accent in je huis??

Abstracte kunst woonkamer sierkussen ornamenten geborduurde warme kleurenpalet-houten salontafel

Abstracte muurschilderingen, sculpturale en plastische kunstwerken kunnen worden gebruikt om onze leefomgeving te verfraaien. de abstracte kunst biedt veel weergavemogelijkheden. Vrijheid heerst in de onderwerploze illustraties. Als stijlvol accent zijn ze diverser dan verwacht. Een doel van de kunstenaars is echter om met hun kunst de innerlijke wereld van mensen te bereiken en te bewegen.

Abstracte kunst – veelzijdig

Versier muurkunst-moderne kleurrijke vloertegels

Abstracte kunst kan voor sommigen onbegrijpelijk lijken, maar voor anderen getuigt het van een hoge smaak en stijl. Zelfs als er geen directe verwijzing naar de werkelijkheid is, abstracte kunst hebben een positief effect op de sfeer in de ruimte. Kleur, vorm en materiaal zijn de belangrijkste componenten voor het abstracte effect. Een grote verscheidenheid aan handgeschilderde acryl- en olieverfschilderijen is te vinden in winkels en kan ook voor speciale verzoeken worden gemaakt. Met beweging, structuren, kleur en vorm geef je je gevoelens en gedachten een ruimtelijke expressie. De taak is om de esthetisch veeleisende sculpturen en schilderijen op een spannende en stijlvolle manier te combineren.

Abstracte kunstwerken

blauwe muurdecoratie woonkamer eetkamerstoelen rustieke tafel

Misschien kan geen enkele figuur of gemeenschappelijke vorm worden gereproduceerd. Abstracte kunstwerken zijn uitsluitend gemaakt door de creativiteit van een kunstenaar. Verander uw huis in een tentoonstelling van artistieke werken zoals foto’s en decoratieve sculpturen. Deze worden gebruikt als essentiële aanvulling op een eigentijds woonconcept.

Migratie tussen verschillende vormen van ontwerp

Ideeën voor bekleding, laminaatvloeren, rustieke stoelen, hanglamp, massief houten designtafel

Kunst is zeer veelzijdig en kan individueel worden ontworpen. Het wordt niet alleen in moderne woonsituaties een effectief accent. Het kunstwerk maakte altijd deel uit van de woonstijl. Door de juiste decorkeuze wordt een evenwichtige sfeer bereikt. Het gaat niet alleen om het creëren van een visuele verbinding tussen de verschillende kleuren en elementen in de kamer, maar meer om het vinden van een stijlbepalend decor dat er niet te opdringerig, intens of dominant uitziet.

Abstracte kunst in het interieur werkt verfrissend

tafel massief hout open ontwerp natuursteen decoratie schilderij abstract

Geef dynamiek door bewegende motieven

Wanddecoratie effecten ideeën verticale foto-dab-geel tapijt fauteuil wit

Wanddecoratie – middelpunt van de kamer

Design houten keukeneiland-donker houten hanglampen gedurfde kleuren foto

Muurschildering met een hypnotiserend effect 

Kleurconcept muurschildering acrylverf gestoffeerde fauteuil-beige salontafel vloerlamp

Muurschilderingen – een lust voor het oog

Keuken hoogglans fronten moderne gele accent hanglamp kristallen hanglamp

 Abstracte kunst aan de muur geeft het minimalistische kleurenpalet een gedurfde toon en sfeer

Puristische inrichtingsideeën wit zwart kleurenschema salontafelontwerp

Modern appartement kunstzinnig inrichten

woonkamer muur natuursteen-decoratie schilderijen-gele motieven-abstracte kunstSilhouetafbeelding versterkt het minimalistische effect

Eetkamer hoekbank set wanddecoratie ideeën silhouetten fotolijsten

Niet alleen de kleur is bepalend voor het effect van een abstract schilderij. Met grafische tekeningen, vormen en lijnen kunnen puristische effecten worden bereikt. Silhouetten zien er ook extreem minimalistisch uit.

Indrukwekkende muurschildering

Muurkunst woonkamer idee abstracte pluizige tapijt-grijze bank

Roze accenten creëren de verbinding tussen de twee kamers 

Slaapkamer interieur deur boog kleurenschema-roze zwart wit decoratieve items

Homogene sfeer, gekenmerkt door kleurcontrasten

Ideeën voor het decoreren van de eetkamer - kristallen kroonluchter muurschildering - abstracte open haard

Groot formaat kunstwerk

Thuiskantoor woonkamer inrichting ideeën wanddecoratie zwart-rode fauteuil-glazen salontafel

Abstracte motieven verschijnen op behangmuren en meubels 

Ideeën thuiskantoor decoreren bureau-hoogglans stoel-gelakte gestoffeerde houten kruk

Muurschilderingen voor een sfeervolle sfeer in de slaapkamer

Slaapkamer hemelbed wanddecoratie ideeën fauteuil olieverfschilderijen

Enkele accenten creëren contrasten

Thuiskantoor kantoorkamer inrichting wanddecoraties-abstracte art deco

Ideeën voor woonkamerdecoratie gestoffeerde meubels-open muurschildering schaalachtig patroon kleurrijk

Woonkamer beglazing kamerhoge houten muur panorama raam abstracte decoratie schilderij

Woonkamer deco gestoffeerde meubelen-elegante parelmoer glans bekleding pluizig tapijt-grijs

Slaapkamer bedlampje wanddesign-foto abstract beddengoed fluweelachtig

Gang meubelbank zwart gelakte mural-grote blauwe beits

Read more