Decoratie & feesten

Creatieve fototegels van Okhyo – ideeën voor wanddecoratie

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-zand-en-steen

Creatieve fototegels kunnen een mooi tintje geven aan een ruimte die gerenoveerd en opgefrist moet worden, maar te klein is voor bijzondere authentieke decors. Grote sculpturen en beeldjes, keramische borden en schalen, grote schilderijen en souvenirs doen het niet zo goed op kleine en smalle planken. De prachtige fototegels van artistieke studio Okhyo zijn een fantastisch idee voor je smaakvol ingerichte woning.

Creatieve fototegels en ideeën voor wanddecoratie

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-keuken-stad

De producten die het Okhyo-team in hun gloednieuwe portfolio presenteert, zijn aantrekkelijk en geschikt voor uw creatieve wandinrichting thuis. De hier getoonde fototegels zijn perfecte leidmotieven voor een minimalistische kamer. Een smalle kamer kan worden gecompleteerd met deze mooie en bijzondere fototegels. Onthoud een paar ideeën voor je keuken en badkamer en je zou versteld staan ​​van het coole effect dat je zou bereiken.

Creatieve fototegels voor de keuken en badkamer

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-keuken-achterwand

Het belangrijkste idee in het portfolio van Okhyo is het vinden van een geweldig ontwerp voor uw keuken en badkamer. Het bedrijf evolueert voortdurend en draagt ​​bij aan een effectief moderniseringsproces van het interieurontwerp door de ouderwetse ideeën voor keukenrenovatie te verlaten en de decoratie te veranderen. De collectie opvallende en aantrekkelijke prints en foto’s op deze fototegels varieert van magische natuurlijke landschappen (waterval, exotisch eenzaam eiland met palmbomen, zonsondergang aan de kust, enz.) tot moderne autofoto’s, schilderijen, artistieke en abstracte foto’s, mozaïeken.

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-douchecabine

Het voordeel van de fototegels in de keuken zijn de sterke en donkere kleuren die vlekken en vuil perfect verdoezelen. Ze kunnen ook de prachtige afbeeldingen benadrukken die ze vormen, afgezien van hun decoratieve doel, voor het geval u naar een nieuw appartement verhuist. De heerlijke sfeer die je zou creëren met deze fototegels wordt een groot succes.

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-zebra-foto

Het badkamerdesign, gedecoreerd met deze fantastische fototegels van Okhyo, is een klassieke keuze van luxeliefhebbers en voorhoede zielen. Absoluut dynamisch en artistiek, dit soort decoratie brengt een frisse toets in het hele huis. Zelfs als u een klein, bescheiden appartement bezit, kunt u het zich zeker veroorloven omdat het goedkoop en gemakkelijk te onderhouden is.

Wek je verbeelding – creatieve fototegels van Okhyo

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-keuken-appels

Je assortiment creatieve fototegels voor de keuken en badkamer wordt zelfs uitgebreid. De ontwerpstudio biedt ook de mogelijkheid om uw eigen speciale afbeelding en fotografie op de fototegels te kiezen. Maak hun favoriete familiefoto of de beste foto van de laatste vakantie in de exotische regio die je hebt bezocht en creëer een uniek ontwerp met fototegels. Een mooi moment in hun leven kan aan de muur worden gehangen om je eraan te herinneren.

Creatieve fototegels met een fris design

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-fresh-office-design

Weiger niet en wees creatief met de creatieve fototegels van Okhyo. Gebruik je fantasie en deel je idee met de creatieve ontwerpstudio die je dit slimme idee biedt.

 Abigaïl

Creatieve fototegels in de badkamer

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-kustlandschap

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-natuurlandschap

Creatieve-fototegels-van-Okhyo-meer