Decoratie & feesten

De meest romantische restaurants ter wereld voor een onvergetelijke avond

clos-maggiore-romantisch-restaurant-Engeland

Wij presenteren u de meest romantische restaurants de wereld die je zeker zal fascineren. Wat is er bijzonder aan deze restaurants, wat zorgt voor de sfeer?

De meest romantische restaurants ter wereld in Santorini, Griekenland

romantische-sfeer-restaurant-santorini-greece

De exotische locatie is een pluspunt, maar de juiste sfeer, naast de goede keuken, zorgt voor het prachtige interieur. Veel bloemen, natuurlijke kleuren, luxe en comfortabele meubels en vooral mooie verlichting – wat wil je nog meer om een ​​gezellige avond door te brengen met je partner. Elke meest romantische restaurants de wereld is mooi voor zichzelf en heeft zijn eigen bonuspunten. Er is zelfs een restaurant op het schip waar je ‘s avonds van Parijs kunt genieten en een glas wijn kunt drinken in goed gezelschap.

De meest romantische restaurants ter wereld – scheepvaart toont Parijs ‘s nachts

Parijs scheepvaart romantisch restaurant

Als u van reizen houdt en nieuwe specialiteiten wilt proberen, kunt u uw eigen lijst maken van meest romantische restaurants de wereld, en bezoek het dan samen. Wat is er mooier dan gedeelde herinneringen en ervaringen? Exotische eilanden en verre landen als Thailand zijn natuurlijk erg aantrekkelijk, maar romantiek vind je ook in je eigen wijk, in het kleine restaurant om de hoek. Sterker nog – romantiek is een kwestie van smaak en onze lijst gaat maar door.

Pure romantiek – La Veranda Restaurant

Romantik-Pur-La-Veranda-Restaurant

Laat u meeslepen door de interieurs van de meest romantische restaurants inspireer de wereld en creëer een vergelijkbare sfeer in je eigen woonkamer, tuin of terras. Veel bloemen – roze en wit hebben de voorkeur, donkere houten meubels en veel kaarsen – en je hebt een romantische sfeer gecreëerd.

Romaanse sfeer – Lounge Restauran in Griekenland

meest romantische-restaurants-wereld-Griekenland

Loungerestaurant in Santorini, Griekenland

lounge-restaurant-santorini-griekenland

Romantische restaurants – La Couvert in België

romantische-restaurants-La-Couvert-België

Restaurant in Puket, Thailand

puur romantiek restaurant Thailand

Romantische restaurants-La Veranda

romantische-restaurants-la-veranda

Romantische cruise in Dubai

Cruise-romantisch-Dubai