Decoratie & feesten

Kleurrijke ideeën voor decoratie – Geef een wit interieur wat meer pit

ideeën voor het decoreren van woonkamer-lichtgele-stoel-accent-grijs-bank

In dit familiehuis waren geweldig Ideeën voor decoratie en de meubels zetten bijzonder originele accenten. Er is gebruik gemaakt van felle kleuren, die goed tot hun recht komen te midden van de witte inrichting van elke kamer. Maar er wordt ook met patronen gespeeld om een ​​sfeervol en modern interieur te creëren waarin iedereen zich prettig zou voelen. Het huis bestaat uit drie verdiepingen en is geen nieuwbouw, maar is gerenoveerd. Vooral de keuken, het eetgedeelte en de kinderkamer werden opnieuw ontworpen. De wens van de klant was hier een minimalistisch interieur dat nog eens versterkt wordt door kunstvoorwerpen. Ben je nieuwsgierig en op zoek naar leuke ideeën voor het decoreren? Kijk en lees dan verder voor aantrekkelijke inspiratie.

Ideeën voor decoratie – aantrekkelijk haardontwerp

ideeën-decoratie-woonkamer-open haard-patroon-accent muur-geel-stoelen-bijzettafel-wit

Naast de kleurrijke accenten als decoratie-ideeën en gekleurde meubels, valt de sfeervolle open haard direct op. Net als de glazen deuren van het terras en de betonnen vloer was deze al aanwezig vóór de renovatie van het huis en werd alleen behouden en opnieuw ontworpen door het ontwerpbureau YAMAMAR.

Decoratie-ideeën – aantrekkelijk lampontwerp

ideeën voor het decoreren van kroonluchter-moderne-gold-rays-keukenkruk

Ook de keuken is grotendeels in het wit uitgevoerd. Des te opvallender is de originele lamp, waarvan het ontwerp de zonnestralen nabootst. Barkrukken kunnen worden gebruikt als verdere ideeën voor decoratie. In dit voorbeeld is gekozen voor krukjes in een opvallende groene kleur.

Subtiele kleuraccenten in de keuken

ideeën-decoreren-keuken-wit-interieur-design-muurschildering-blauw-kom

Bij een wit interieur hoeven de decoratie-ideeën niet per se in een felle kleur te worden gekozen om op te vallen. Een mooi voorbeeld hiervan is deze schaal in een blauwe pasteltint, evenals de muurschildering in koraal.

Kleurrijke zithoek in de keuken

ideeën-decoreren-bank-keuken-meubels-groen-accent-kiss-geometrisch-patroon

Het kan prachtig worden versierd met textiel. En dat de patronen ook een grote rol spelen, bewijzen deze decoratie-ideeën. Je ziet de gezellige zithoek in de keuken, waarvoor is gekozen voor een groen zitkussen en kussens met moderne, geometrische patronen. Ook de trendy Eames stoel in geel is een echte eyecatcher.

Decoratie-idee in wit en met kleuren

ideeën-decoreren-muurschildering-oranje-kleur-accent-haar-etui-geel-wit-zithoek-keuken-stoffering

Hier zie je weer de hierboven getoonde decoratie-ideeën, die in de keuken werden gebruikt. Daar kun je heerlijk decoreren met servies, zoals hier in een groepsarrangement van schalen. Zelfs de vruchten die je erin kunt bewaren, kunnen een decoratief effect hebben.

Ideeën voor decoratie – slaapkamer met behang

ideeën-decoreren-bed-beige-kleur-moderne-wandlampen-behang-aquarel-optica

Natuurlijk zijn wallpapers ook geweldige ideeën om te decoreren. Deze zijn ook trendy voor wanddecoratie. Het hoeft niet altijd dezelfde kleur te zijn. Een subtiel behang gemaakt van verschillende nuances van één kleur kan er ook heel aantrekkelijk uitzien.

Aquarel look

ideeën voor het decoreren van behang-origineel-muurontwerp-slaapkamer

Het behang in dit huis, dat zich in Berkeley Hills, Californië bevindt, heeft ook een effectieve aquarellook. Daarvoor komen het beige bed en de houten nachtkastjes tot hun recht. Er is gekozen voor een bijpassende beddeken, in een blauwgrijze kleur.

Eenvoudige badkamerinrichting

ideeën voor het decoreren van witte-badkamer-design-vaas-geel-houten lambrisering

De badkamer was wat spaarzamer ingericht. De gele vaas staat nog prachtig op de witte, moderne wastafel. Ook valt op dat de moderne stijl is gecombineerd met de traditionele. Om de badkamer niet te steriel te laten lijken, is gekozen voor wandbekleding van licht hout.

Decoraties op het bad

ideeën-decoreren-badkuip-natte cel-douche-tegels-mozaïek-vloer

Het gebruik van de rand van het bad is niet bepaald een van de nieuwste decoratie-ideeën. Maar dat betekent niet dat het niet kan worden gebruikt om geweldige accenten te leggen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een gestreept dessin en een glazen vaas met een groen blad. De muur is op zijn beurt versierd met een subtiele afbeelding.

Muurschilderingen en planten

ideeën-decoratie-cactussen-kleurrijke-muur-foto-bijzettafel-blauwe-steen-tafel

Gebruik kleurrijke muurschilderingen en planten als decoratie-ideeën. Deze stralen een geweldige sfeer en klasse uit en mogen in geen enkel interieur ontbreken. Links zie je ook een origineel meubel, namelijk een lange bijzettafel in een mooie donkerblauwe kleur, die geschikt is om andere decoraties op te zetten.

Stalen open haard

ideeën-decoreren-dots-behang-romantische-vintage-ananas-vaas-open haard-zwart-plant

De zwarte stalen schouw is op zich al decoratief. Maar dat betekent niet dat verdere ideeën voor decoratie niet kunnen worden uitgevoerd. Kijk nog eens wat een geweldige sfeer de plant creëert. De gouden zonnefiguur contrasteert op zijn beurt met de zwarte achtergrond en is bijzonder opvallend.

Ontworpen door YAMAMAR.