Decoratie & feesten

Ongewone moderne bloembak

h2o-architecten-gras-spiegel-bloembak

Het opnemen van levende planten in de thuisomgeving is op veel niveaus gunstig. Planten zijn mooi, zuiveren de lucht en trekken insecten aan in stedelijke gebieden. Hoewel sommigen dit laatste punt niet wenselijk vinden, is het van groot belang voor het ecologisch evenwicht van onze planeet. Hier is een selectie moderne bloembak, die je helpen je huis, terras of balkon op te fleuren. Sommige hebben een strak, minimalistisch uiterlijk en andere voegen gevoel voor humor en eigenzinnige persoonlijkheid toe aan je planten.

Moderne bloembak voor levendige wanddecoratie

muur-bloembak-idee-urbio

Bij tuinontwerp is het geen probleem om het niveau van uw bloembedden te wijzigen en een arrangement te maken op basis van de kenmerken en grootte van uw volwassen planten en bloemen. In huis, op het terras of balkon is dat niet altijd even makkelijk. Met de witte meervoudige plantenbak kun je een groep planten bij elkaar zetten zodat ze allemaal tegelijkertijd gezien worden door ze op verschillende niveaus weer te geven. Het is een beetje alsof je een draagbaar bed in huis hebt. Ander moderne bloembak Hier getoond zijn transparant en stellen u in staat om aantrekkelijke brandpunten te creëren die als lantaarns aan het plafond kunnen worden gehangen. Zo breng je veel groen in al je woonruimtes. Sommige heel slim moderne bloembak zijn ontworpen om rails aan het balkon op te hangen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor je favoriete bloemen. Als je nog meer veelzijdigheid wilt, zijn er voorbeelden die ook werken als kleine tafels wanneer ruimte een probleem is.

Moderne bloembakken worden persoonlijkheden

jardin-kube-balkon-box

Veel mensen praten met hun planten en sommigen geloven dat het de planten helpt groeien en dat ze gevoelens hebben. Sommige ontwerpers met gevoel voor humor hebben een manier gevonden om je planten een identiteit te geven. Wat dacht je van die kleine bloempotjes die cactussen in leuke kleine karakters veranderen? Volwassen kinderen zouden hier dol op zijn, plus de glasplaten om kleine vingers te beschermen tegen de spikes, wat niet zo grappig is. (uiteraard zijn dit geen speelgoed en moeten ze ook uit de buurt van kleine kinderen worden gehouden)

Balkon bloembak

balkon bloembak palen

Als je iemand echt aan het lachen wilt maken, stuur dan een geschenk van een gepersonaliseerde bloempot versierd met hun gezicht en dan verfraaid met een borstelig groen kapsel! Maar wees voorzichtig, deze zijn niet naar ieders smaak. Kies bij twijfel voor een verfijnde moderne bloembak als cadeau.

door Jaz

witte meerwandige bloembak

witte-meervoudige-muur-bloembak-urbio

schattige cactus bloempotten

mateo-cibic-cute-bloempotten

kleine-grappige-cactus-bloempot

grappige moderne bloembak met gezichten

grappige-moderne-bloembak-gezichten

grappig-bloemendoos-gepersonaliseerd-cadeau

interessant-ruimtebesparend-idee

bloembak lantaarn

sculpturale-hangende-bloembak

sklupturale-moderne-bloembak