Decoratie & feesten

Vier Galentine’s Day: de beste ideeën voor een onvergetelijke meidenavond!

Februari staat bekend als de maand van de liefde en over een paar dagen is het weer zover – Valentijnsdag staat voor de deur. Er is nauwelijks een andere feestdag waar de geesten elkaar zo vaak kruisen – het wordt of met volle teugen gevierd en je bent al minstens een maand op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner of je haat hem uit de grond van je hart. Voor de meeste singles is dit de meest gevreesde tijd van het jaar – vaak hebben we het gevoel dat iedereen behalve wij een gelukkige relatie heeft. Maar wat als je de liefde al hebt gevonden? Bij je beste vriend? Bijna niemand kent u immers zo goed als de persoon aan wie u altijd alles kunt toevertrouwen. Heb je gehoord van Galentine’s Day? Het vindt plaats op 13 februari en is al lang een traditie in Amerika. Deze dag staat in het teken van plezier maken met onze meiden en het vieren van onze vriendschap! Dus doe dit jaar iets speciaals en ontdek hier hoe je Galentine’s Day kunt vieren!

wat is galentine's day brunch planning tips

Galentine’s Day wordt gevierd op 13 februari, de dag voor Valentijnsdag. Verzamel gewoon de meiden, trakteer uzelf op een paar cocktails en iets lekkers en maak plezier – klinkt dat niet als de perfecte dag? Want laten we eerlijk zijn – we kunnen leven zonder partners, maar zonder onze vrienden zijn we gewoon verloren. Zij zijn tenslotte degenen die ons steunen in alle ups en downs die het leven met zich meebrengt en die er altijd voor ons zijn, hoe moeilijk het ook wordt. Ook al was de feestdag oorspronkelijk bedoeld voor vrouwen, het kan natuurlijk ook door mannen gevierd worden, want ook zij hebben vrienden nodig in hun leven. Liefde voor onze vrienden is tenslotte geen kwestie van geslacht.

Wat is Galentine’s Day precies en hoe is de vakantie tot stand gekomen??

Organiseer een meidenavond tips Vier Galentines Day

Galentine’s Day werd bekend door de serie “Parks and Recreaion”, wanneer het seriepersonage Leslie Knope haar uitvinding uitlegt: “Elke 13 februari laten mijn meisjes en ik onze mannen gewoon thuis en geven we vol gas.” De term is een combinatie van Valentijnsdag en het woord “Gal” – het Engelse woord voor vriendin. Deze feestdag staat in het teken van het vieren van de unieke band die we hebben met onze beste vrienden – of we nu een relatie hebben of niet. Galentine’s Day is een fictieve feestdag (zijn het niet allemaal feestdagen?), Maar het zou nog steeds een geweldige toevoeging zijn aan onze kalender. Je kunt Galentine’s Day vieren zoals je wilt – of het nu gaat om dansen, een karaoke-avond, een filmavond of een slaapfeestje – alles is toegestaan! Als februari dit jaar een gewone maand was, raden we je aan om je aan te kleden en uit te gaan. Helaas is dit tijdens een lockdown niet aan de orde. Maar geen paniek – met onze geweldige ideeën kun je nog steeds je vriendschap vieren en veel plezier hebben!

Kies een thema voor je feest

Meisjes avondje uit thuis tips Galentines dag feestideeën

We hebben altijd lol met onze meiden, maar op 13 februari moet het wel iets heel bijzonders worden. Als je Galentine’s Day wilt vieren, moet je absoluut een cool onderwerp bedenken – want dit is de enige manier om de avond onvergetelijk te maken. Door een specifiek motto te kiezen, kunt u zich concentreren op de kleinste details en decoraties en de vergadering nog spannender en leuker maken. We voelen ons altijd thuis bij onze beste vriend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassiek slaapfeestje? Trek gewoon een comfortabele pyjama aan, ga op de bank liggen en lach en roddel en roddel over van alles. Of mis je de restaurants en discotheken? Vraag je meisjes dan om hun mooiste jurken en hoge hakken aan te trekken en hun make-up dienovereenkomstig aan te brengen. Leg als grap een rode loper uit en verwelkom ze met een glas mousserende wijn.

Vier Galentine’s Day: volg een kookles en organiseer een wijnproeverij

wat te serveren bij de brunch thuis vier Galentine's day

Wat mag er niet ontbreken op een meidenavond? Lekker eten en lekker drinken natuurlijk! In plaats van iets te bestellen bij de pizzeria om de hoek, til Galentine’s Day naar een hoger niveau en neem deel aan een virtuele kookles! Of het nu gaat om sushi, pasta of heerlijke desserts – de keuze is enorm en een geweldige kans om iets nieuws te leren. Samen koken is ook leuk en biedt volop ruimte voor leuke gesprekken. Maak het nog interessanter en organiseer een kleine kookwedstrijd met onbekende ingrediënten om te zien wie het creatiefst is in de keuken. Krijg je nooit genoeg van wijn? Net als wijn worden vriendschappen na verloop van tijd beter. Kom je vriendschap met één tegen Thuis wijn proeven Bij. Je hoeft geen professionele sommelier te zijn om dit te doen – het is genoeg voor iedereen om te genieten van het drinken van wijn en het ontdekken van nieuwe smaken. En zodat je niet op een lege maag drinkt en je morgen Galentine’s Day kunt herinneren, vergeet de snacks niet. Chocolade, een mooi opgemaakte kaasplank en antipasti ronden de wijnervaring perfect af.

Organiseer een spelletjesavond

Galentine's day viert tips, meidenavond huisideeën

Onze beste vriend kent ons meestal het beste en we kunnen haar onze grootste geheimen toevertrouwen. En toch zijn gezelschapsspelletjes zoals ‘Truth or Dare’ een geweldige manier om de meidenavond wat vaart te geven. Of wat dacht je ervan om te kijken hoe goed je jezelf kent? Ieder van jullie schrijft 10 vragen over jezelf op met vier mogelijke antwoorden voor elke vraag. Stel elkaar dan de vragen en schrijf je antwoorden op. Als je klaar bent, tel dan wie de meeste vragen goed heeft en de winnaar krijgt een fles champagne.

Wat dacht je van een meisjesvlooienmarkt??

Thuis een meidenavond plannen Tips Galentine's dag vieren

Alle vrouwen ter wereld kennen het probleem: we hebben zoveel kleren in onze kasten hangen die we al jaren niet meer dragen, maar die gewoon te mooi zijn om weg te gooien. Dus waarom zou u Galentine’s Day niet vieren door uw eigen rommelmarkt te organiseren? Ieder van jullie zou je kledingkast moeten uitmesten en de al gesorteerde onderdelen mee moeten nemen. Heb je de zwarte jurk van je vriendin altijd al super chique gevonden? Wie weet – misschien heb je geluk en krijg je het eindelijk. Om de avond nog leuker te maken, kun je de kamer omtoveren tot een modeshow en de meegebrachte stukken op een lied presenteren. En nu we toch in de stylingfase zitten: Galentine’s Day zou het perfecte moment zijn om een ​​paar nieuwe make-up looks en beautytrends uit te proberen waar je anders geen tijd voor zou hebben. Doe je make-up volgens een YouTube-tutorial, probeer ingewikkelde nagelontwerpen – je kunt elkaar helpen en samen lachen om je ongelukjes.

Je kunt niet fout gaan met een filmavond

Galentine's day viert ideeën voor tips voor een avondje uit voor thuismeisjes

Je hebt waarschijnlijk het grootste deel van het afgelopen jaar in je pyjama of joggingbroek doorgebracht. Waarom zou het op 13 februari anders zijn? Maak het jezelf gemakkelijk op de bank en organiseer een rustige filmavond. Kitscherige, romantische komedies horen gewoon bij een meidenavondje uit! Maak er een spelletje van door samen naar een liefdesdrama te kijken en wie het eerst begint te huilen heeft verloren.

Vier Galentine’s Day en organiseer een leuke karaoke-avond

Ideeën voor een avondje uit voor meisjes Galentine's feesttips voor de dag

Een karaokefeest met onze beste vrienden in je eigen huis wordt heel leuk, geloof ons! Je hebt hier niet per se een gameconsole voor nodig, een laptop of computer voldoet prima. Heb je geen microfoons? Pak dan gewoon de deodorantfles! Of het nu pop, hardrock, hiphop of de nieuwste hits is – u vindt zeker het juiste nummer voor ieder van u op internet! Zijn jij en je meiden grote fans van “Dancing with the Stars”? Meld je dan aan voor een virtuele dansles en maak je klaar voor een onvergetelijke Galentine’s Day! Dansen is goed voor onze ziel en bevrijdt ons van spanning en stress. Een andere geweldige manier om de avond speciaal te maken, is door nieuwe TikTok-trends en leuke choreografieën uit te proberen.

Meer geweldige en grappige ideeën voor de perfecte dag van Galentine!

Galentine's Day viert ideeën voor meisjesavond voor thuis

  • Maak een kleine roadtrip – Dat de restaurants en bars gesloten zijn, betekent niet dat je Galentine’s Day thuis moet doorbrengen. Maak een dagtocht en verken de straten van een klein stadje dat je altijd al wilde bezoeken.
  • Laat u verwennen – Samen ontspannen is een uitstekende manier om Galentine’s Day samen door te brengen. Trakteer uzelf op een heerlijke wellnessdag thuis! Neem een ​​voetenbad, een zelfgemaakt gezichtsmasker of masseer elkaars rug. Geniet van een glaasje wijn en de meidenavond is een succes!
  • Grappige selfies – Toegegeven, we hebben allemaal honderden selfies met onze meisjes. Het gaat er echter niet om er chic uit te zien, integendeel – de groepsselfie moet zo ongewoon en grappig mogelijk zijn. Als u bijvoorbeeld linkshandig bent, gebruikt u uw rechterhand om make-up aan te brengen. Of probeer een leuk kapsel – doe gewoon zo gek als je wilt. Elke keer als je naar de foto kijkt, moet je weer lachen!
  • Schrijf liefdesbrieven aan elkaar – Hoewel je dit waarschijnlijk vaak genoeg doet, is Galentine’s Day de perfecte gelegenheid om onze vrienden te vertellen waarom we zoveel van ze houden.
  • Goodie bags – Wil je je meisjes iets kleins geven voor de vakantie? Pak dan wat kleine zakjes en vul ze met alle dingen waar je vriendinnen dol op zijn.

Valentijnscadeau voor beste vriend die Galentine's dag viert