doe-het-zelf

Appartement van een kerkgebouw door Gianna Camilotti

Kerk-op-de-hoek-buiten-baksteen

Wat zou je denken als je wist wat er in deze kerk gaande was?! Het is een privéwoning met een geheel gerenoveerd interieur en gedeeltelijk behouden rustieke houten elementen. Deze Appartement kerkgebouw is een project van Gianna Camilotti en is gevestigd in Londen, Engeland. Alle foto’s zijn met dank aan Gianna Camilotti.

Appartement van ontwerp en uitrusting van kerkgebouw

verlaagd-plafond-met-houten stokken

 Gianna Camilotti is een bekroonde Italiaanse ontwerper voor interieur, textielmeubilair en design. Haar projecten en ontwerpen combineren elegantie en tijdloosheid met levendige en hypermoderne elementen. Het originele idee Appartement van kerkgebouw Een nieuw leven beginnen is zeldzaam en uniek. Als je naar binnen kijkt, kun je de voormalige spirituele woonplaats nauwelijks zien. De ramen zijn hiervan het enige bewijs. Geheel in het wit met ultramodern en stijlvol design en uitrusting, we zijn bijna blind van de witte hoogglans. Zwart-wit meubilair en textiel gemaakt van natuurlijk bont of decoratieve kussens en spreien met dierlijke textielprints communiceren met het hout in het moderne interieur.

Appartement van kerkgebouw

Keukeneiland-modern-RVS look

Kookeiland met RVS blad, eettafel met glazen blad, wit chique hanglampen van de kant van de moderne tijdgeest en Etno accenten met hout en keramiek decoratie benadrukken de gezellige sfeer. Je voelt je hierin Appartement van kerkgebouw welkom en gezegend. Het is een prachtige woonplaats voor exquise smaken. Fantasierijke en artistiek ingerichte kamers verwelkomen bezoekers en creëren een verrassingseffect.

Piano-woonkamer-salontafel-gemaakt van houtEtno accenten met klassiek muziekinstrument

witte meubel-vloer-piano

Plafondslampen en moderne randen

LED TV-moderne woonkamer

Raamkozijnen zijn de enige indicaties van het voormalige spirituele huis

witte-vloertegels-witte-muren-ronde-ramen

Ingericht met de geest van moderniteit

Koffiehoek-gestoffeerde meubelen-glas-keramische bijzettafel

Meer glans in je eigen vier muren

Badkamer-houtlook-beslag-in-wit

Hout ontmoet glas, prachtig ontworpen

diepe badkuip kaars vloerkleed

Droombadkamer

Inbouwkast met spiegeldeuren

Natuurlijke materialen en textiel

Zolder-indrukwekkend ontworpen

Tuinmeubelen in zwart-witte veranda