doe-het-zelf

Bouw een origineel doe-het-zelfbureau voor je thuiskantoor

geïnspireerd-tweedelig-bureau-huis

Als u ooit de mogelijkheid heeft gehad om vanuit huis te werken, dan kent u waarschijnlijk de grote impact die kantoorinrichting in uw huis kan hebben op de productiviteit van uw werk. Met name het bureau speelt een belangrijke rol in elke kantoorruimte, ook het thuiskantoor. Het moet functioneel en comfortabel zijn. Een speciaal gemaakte doe-het-zelf bureau, die in een bepaald kantoor zou moeten passen, kan helaas vaak erg duur uitpakken.

Maak zelf een stijlvol en functioneel doe-het-zelf bureau voor je thuiskantoor

zwart-schrijfbureau-doe-het-zelf

Maar we hebben goed nieuws. Er zijn veel varianten voor een computerbureau die je zelf kunt maken. Dergelijke bureaus kunnen een hoekbureau of een bureau in een kast worden en kunnen elke maat en vorm hebben, afhankelijk van de vereisten van uw kantoorruimte. En het beste van alles is dat je bureau uniek is om de simpele reden dat je het zelf hebt gemaakt. Dus in dit artikel hebben we een paar inspirerende voorbeelden van een origineel exemplaar doe-het-zelf bureau voor jou, die je hopelijk leuk zult vinden. Dus veel plezier met browsen!

1. Een doe-het-zelf bureau gebaseerd op een idee van Pottery Barn

hoek-bureau-idee-make-yourself

Voor deze variant heb je alleen een hoekbureau nodig. De IKEA Effective Desk is hier bijvoorbeeld ideaal voor. Je hebt ook twee houten archiefkasten nodig. Het eerste dat u moet doen, is de kasten en het bureau wit schilderen. Verwijder de poten en andere delen van het bureau en voeg een paar steunen toe in de achterste hoek. In dit geval werden balustrades en metalen platen gebruikt. Je hebt al een nieuwe doe-het-zelf bureau, wat er een stuk beter uitziet. (van ikeahackers)

2. Een doe-het-zelf sta-bureau

sta-bureau-aan-huis-bouw het zelf

Ruimtebesparende sta-bureaus kunnen veel geld kosten. Om deze reden zijn doe-het-zelfprojecten zoals deze een portemonneevriendelijk alternatief. Speciaal voor deze doe-het-zelf bureau Er zijn wat technische spullen van IKEA en spullen uit de bouwmarkt gebruikt. Exacte details van de productie van de sta-desk zijn niet bekend, maar hoe kunt u via de foto’s te weten komen. Het is een mooi, functioneel meubel en het mooiste is dat het niet veel geld kost. (van Tom Borowski)

3. Ontwerp en bouw een nieuw bureau

bureau-bureau-zwart-kantoor-zelf

Dit project is een beetje meer betrokken, maar nog steeds haalbaar met een beetje planning en zorgvuldige constructie. Het is niet moeilijk om een ​​solide, stabiele en stijlvolle tegelijk te vinden doe-het-zelf bureau van een schets, maar het is ook niet het gemakkelijkste doe-het-zelf-project. Toch is het een geweldige manier om precies te krijgen wat je wilt. In dit geval begon het allemaal met een oude, massief houten deur.

De poten van de zaagbok waren gemaakt van drie stukken grenen die aan elkaar waren gelijmd. Twee van de poten hebben een hol midden voor stroom- en internetkabels. Dit is een buitengewoon handig idee voor de elektrische apparaten. Voor het tafelblad is de deur op de gewenste maat gesneden en vervolgens geschuurd met schuurpapier. Na een goede primer en een mooie verflaag was het zover doe-het-zelf bureauh gedaan. (van thecheepgeek)

4. Bouw een bureau voor de mini-laptop

chic-bureau-aan-huis-minimalistisch-idee

Dit soort doe-het-zelf bureau is zeer geschikt voor mini laptops. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze kleiner dan normale laptops, maar ook praktischer omdat ze gemakkelijker mee te nemen zijn. Hier hebben we een handleiding voor het bouwen van een bureau voor uw eigen mini-laptop. Het is het beste om gecoat grenen te gebruiken voor het tafelblad en grenen voor de poten en lifters van de plank. Je hebt ook een cirkelzaag nodig.

Nadat u de stukken hebt gesneden, kunt u overwegen een nis voor de kabel toe te voegen. Gebruik een munt als sjabloon en een figuurzaag. Vervolgens moet u de afgeschuinde randen afsnijden. Gebruik een verstekzaag om de uiteinden van de poten en lifters schuin af te snijden en een cirkelzaag rond de voorranden van de plank. Nu is het tijd om het tafelblad te bevestigen met lijm en schroeven. Schroef de poten aan elke kant vast, vul de gaten in en schilder de voltooide doe-het-zelf bureau in elke kleur. (van verse huisideeën)

5. Een doe-het-zelf bureau voor de thuisstudio

goedkope-bureau-idee-doe-het-zelf-computer

Voor deze doe-het-zelf bureau voor de thuisstudio heb je een tafelblad en poten nodig om het onderste deel van het bureau te bouwen. Daarna kunt u een plank voor de monitor en het toetsenbord bouwen en toevoegen. Je kunt alle kabels onder het bureau wegstoppen en je hebt genoeg ruimte voor onder meer monitor, toetsenbord en speakers. Het bureau kan zelfs erg goedkoop zijn. (van ikeahackers)

6. Een doe-het-zelf bureau gemaakt van aluminium en berkenhout

diy-bureaus-licht-hoek-idee

Dit doe-het-zelf bureau is ontworpen om aan bepaalde eisen te voldoen. Het moet groot genoeg zijn voor een open boek, laptop en notebook. Het moet solide zijn, geen hoekjes en gaatjes hebben die gevuld zijn met franjes en, qua stijl, moderne en duidelijke lijnen hebben.

En dit zijn de materialen die je nodig hebt voor dit project: een 4 × 8 ′ 3/4 berkenmultiplex, een 3 × 6 ′ 0,118 ″ acrylplaat, een 12 ′ 4 × 4 ″ Douglas-spar, twee 8 ′ 1 ″ hoeken gemaakt van aluminium, twaalf 8 × 12 “voorgesneden gegalvaniseerde stalen platen, tien 3/4” # 8 stalen schroeven, vier 4 “3/8″ stokbouten, vier 3/8” moeren voor T-slots, een blikje polyurethaan oppervlaktebehandeling, dubbelzijdige tape, lijm, brede tape, poetsmiddelen voor aluminium en autowas. Ondanks de nogal lange lijst, zul je versteld staan ​​hoe gemakkelijk het is om deze te vinden doe-het-zelf bureau zelf te bouwen. Je hoeft alleen maar op de details te letten. (van instructables)

7. Bouw je eigen DIY-bureau voor minder dan $ 30. Praktisch gezien is het niet nodig om veel geld uit te geven aan een bureau als u uw eigen bureau kunt bouwen voor minder dan $ 30. Zo werkt het: je hebt planken van 9 cm breed nodig voor het hoofdframe (de poten en een steun) en een paar balken van 6 cm voor de zichtbare steunen. Gebruik een 18 mm dikke plaat multiplex voor het tafelblad. Snijd ze in planken van dezelfde grootte en schik ze om een ​​tafelblad te vormen, met een kleine opening tussen elke plank. Bevestig alles op zijn plaats met schroeven en lijm. Je kunt de afgewerkte hebben als je wilt doe-het-zelf bureau ook schilderen. (van instructables)

8. Een speciaal gebouwd doe-het-zelfbureau

maak-je-eigen-bureau-aan-huis-idee

Leer hoe je er zelf een kunt maken doe-het-zelf bureau kan bouwen zonder enorme hoeveelheden geld uit te geven en stijl en functie te verliezen. Bedenk eerst hoe groot je bureau moet zijn en koop dan het houten tafelblad. In dit voorbeeld zijn drie planken van grenenhout gebruikt. Schuur het hout en schilder het vervolgens in elke gewenste kleur. De kleur in het voorbeeld is walnoot op waterbasis. Gebruik hiervoor een schuimborstel en breng twee tot drie lagen aan. Je hebt een paar kasten nodig als steunen of poten (in het voorbeeld zijn dit de Besta kasten van IKEA). Leg de planken op de kasten, stel ze af en zet ze goed vast. Je hebt al een geweldige doe-het-zelf bureau en veel opbergruimte dankzij de kasten. (van aubreyandlindsay)

9. Een sta-bureau als doe-het-zelf bureau

goedkope-project-schrijftafel-zelf bouwen

Voor dit sta-bureau heb je een tafel nodig. U kunt dit doen door een bestaande oude te nemen die u niet meer gebruikt, een nieuwe te kopen of er zelf een te bouwen. Je hebt ook een tweede tafelblad en hoek nodig. Plaats het tweede bord op de tafel en zet het vast om te voorkomen dat het wegglijdt. Je nieuwe, functionele en betaalbare sta-bureau is klaar. (van ikeahackers)

10. Een veelzijdig doe-het-zelfbureau

vika-bureau-idee-project-diy

Dit is een fantastisch doe-het-zelf-project, met een modern resultaat doe-het-zelf bureau is in meerdere kleuren. Het is glamoureus en chic. Als je van plan bent om je eigen versie te ontwerpen, begin dan met het schuren van het tafelblad en de zijkanten van het bureau, ervan uitgaande dat je die onderdelen al hebt.

Pak dan een steekvlam en creëer verschillende effecten op het tafelblad. Houd de steekvlam zo schuin dat de vlam lichtjes over het oppervlak strijkt terwijl u hem horizontaal heen en weer beweegt. Veeg daarna de plaat af met een vochtige doek en begin met schilderen. Bevestig de poten en planken, plaats een bijpassende glasplaat op het tafelblad en je bent vertrokken met de doe-het-zelf bureau gedaan. (van ikeahackers)

11. Een aan de muur gemonteerd doe-het-zelf bureau in Murphy-stijl

eenvoudig-idee-wandgemonteerd-bureau

Neem een ​​ander stuk hout en bevestig kabels, verbindingen of scharnieren aan de randen. Zorg ervoor dat uw gewichtsbeperkingen overeenkomen met de rekwisieten die u gebruikt. Als je het bord eenmaal aan de muur hebt bevestigd, kun je kiezen voor een minimalistisch-modern hangend exemplaar doe-het-zelf bureau die je omhoog of omlaag kunt klappen wanneer je wat meer ruimte nodig hebt. (van MurrayMitchell)

12. Een doe-het-zelf bureau met poten gemaakt van planken

modern-bureau-wit-planken-idee

Als je een paar planken hebt staan ​​en niet zeker weet wat je ermee moet doen, is dit project misschien iets voor jou doe-het-zelf bureau Alsjeblieft. Zoek gewoon een tafelblad, bij voorkeur van hout, en schuur het. Zet ze op twee planken die als ondersteuning zullen dienen. Prime en schilder alles als je wilt en hoe je maar wilt. Het voordeel van een project als dit is dat je kunt gebruiken wat je al hebt en het wordt een uniek, gezellig bureau voor in huis met veel opbergruimte en een groot aanrechtblad.

13. Een modern doe-het-zelf bureau in het midden van de 19e eeuw

schrijftafel-wit-mooi-idee-zelf

Als je de stijl van de kamer wilt veranderen of alleen een kast beschikbaar hebt om een ​​bureau te bouwen of als je houdt van de moderne stijl van de jaren 50 en je kantoorruimte niet zo is ingericht, dan is dit bureau misschien de juiste keuze voor jou . Neem gewoon twee tafelpoten die even hoog zijn als de kast. Als de kast te laag voor je is, kun je hem ook nog verhogen met vier extra poten. Bevestig de kast en de tafelpoten aan het tafelblad en je hebt een origineel en fantastisch, stijlvol doe-het-zelf bureau. (uit Manhattan nest)

14. Een verbeterd bureau met rechte poten

maak zelf een chique-idee-schrijfbureau

Dit is een perfecte make-over voor die oude, versleten tafels met rechte poten en een gebrek aan aantrekkelijkheid. Verander het gewoon in een prachtig bureau. Kies een dun houten paneel om elk ontwerp tussen de tafelpoten te creëren. In dit voorbeeld heeft de eigenaar de poten aan weerszijden verbonden met strips en de ruimte ertussen versierd, ook met strips. Verf tot slot de tafel in elke gewenste kleur. Zo krijg je een heerlijk uniek en chique exemplaar doe-het-zelf bureau. (van thelennoxx)

15. Een doe-het-zelf bureau gemaakt van de poten van een oude vintage naaimachine

scandinavische-schrijftafel-witte-stoel

Rommelmarkten of rommelmarkten kunnen je beste vrienden worden als je op zoek bent naar een sieraad als dit. Ga op zoek naar vintage meubels met opvallende poten, zoals een oude naaimachine. Zelfs als het niet bij uw smaak of stijl past, kunt u de poten hergebruiken door het oude blad te verwijderen en een nieuw tafelblad voor u doe-het-zelf bureau die u vooraf op maat kunt knippen. Het is een geweldige manier om vintage items opnieuw te gebruiken en bij te werken en je persoonlijkheid te laten zien.

16. Een doe-het-zelfbureau met buisvormige poten in industriële stijl

bureau-bouw-zelf-goedkoper-project

Dit is een geweldige optie voor degenen onder u die van de industriële stijl houden. jij doe-het-zelf bureau Je hoeft geen splinters en krassen te missen van het hergebruikte, ruw bewerkte hout om het een edgy, industriële look te geven. Gebruik gewoon pijpen om een ​​prachtig en origineel bureau te bouwen. Het betekent gegalvaniseerde buizen die je als poten en op een kale vloer neemt voor een efficiënt, inspirerend en stijlvol bureau in je thuiskantoor. (van cafécartolina)

17. Een zwevend doe-het-zelf bureau / console-combo

muur-schrijftafel-houten-board-idee

Als je aan minimalisme denkt, denk je aan zo min mogelijk componenten om maximaal effect of functie te krijgen. Deze drijvende doe-het-zelf bureau Dat is precies dat: met slechts een paar planken uit de bouwmarkt en een beetje spierkracht kun je een soortgelijk bureau bouwen voor je eigen kantoor. Het is modern, cool, heel, heel chic en, laten we niet vergeten, extreem functioneel. Een mooie bijkomstigheid is dat als je de stoel aan de kant zet of helemaal wegzet, je een prima werkconsole krijgt, bijvoorbeeld in je gang. Dus als dat geen dubbele overwinning is… (van designsponge)

18. Maak zelf een dubbel doe-het-zelf bureau

maak-dubbel-diy-bureau-aan-huis

Als je weinig ruimte hebt, maar je hebt meer nodig dan alleen een bureau, laat je dan inspireren door dit creatieve doe-het-zelf dubbele bureau. Hoewel er geen instructies worden gegeven, kunt u deze foto gebruiken om u te begeleiden bij het bouwen van een soortgelijk bureau dat aan uw behoeften en vereisten voldoet. Het enige wat je nodig hebt is een plank waaraan je aan beide zijden een tafelblad op de juiste hoogte kunt bevestigen. Als de boekenplank stabiel genoeg is, kun je ook kiezen voor een lang tafelblad dat je in het midden van de middelste plank plaatst en krijg je twee planken met slechts één tafelblad. Het is een geweldige manier om er het beste uit te halen doe-het-zelf bureau maken voor het thuiskantoor.

19. Een doe-het-zelf bureau gemaakt van een gedeelde eettafel

diy-bureau-twee-kast-idee

Je kunt een ietwat ongewone of eentonige hoekkantoorruimte snel een beetje vriendelijker maken door een oude eettafel te verbouwen. Je hebt het al goed begrepen, een versleten eettafel die anders zou worden gedumpt. Om dit te doen, snijdt u eenvoudig het uiteinde af, of beide uiteinden, als u twee bureaus nodig heeft, vult u eventuele scheuren en gaten in het oppervlak op en schildert u het in elke gewenste kleur. Bevestig het uiteinde van de tafel of je nieuwe bureau aan de muur en je bent klaar. Je hebt nu een mooie, unieke doe-het-zelf bureau. Je kunt er twee doen als je met twee mensen tegelijk werkt of als je gewoon symmetrie wilt. (van migonishome)

We hopen de eindeloze mogelijkheden voor je doe-het-zelf bureau heb je kunnen inspireren. Het kan iets uitgebreiders of iets minimaals vertegenwoordigen. Dat hangt helemaal af van je wensen, je vrije tijd en je mogelijkheden. Het gaat erom ervoor te zorgen dat het bureau voor het thuiskantoor niet alleen mogelijk is, maar ook de voorkeur heeft, over de juiste maat, de juiste stijl en de prijs. We wensen je veel succes en vooral bouwplezier!