doe-het-zelf

Creatieve muurontwerpideeën met kinderfoto’s

Kinderfoto's woonkamer ophangen

Als je nooit de juiste plek voor de kinderfoto’s in huis kunt vinden, kunnen we je een aantal creatieve aanbieden Ideeën voor muurontwerp. Uw kinderen zullen zeker blij zijn!

Ideeën voor wanddecoratie met kinderfoto’s – zwarte taffle

zwarte taffle kwekerij

Creëer een bijzondere plek in huis waar je kinderen in alle rust kunnen schilderen en waar je vervolgens de kinderfoto’s kunt ophangen. Traditioneel op de koelkast of in de kinderkamer, maar waarom niet de grappige kinderfoto’s boven de bank hangen – als je een eclectisch ontwerp hebt, zullen deze foto’s een leuke toevoeging zijn aan het interieur. Ons Ideeën voor muurontwerp  zijn allemaal goedkope alternatieven die uw kinderen zullen laten zien hoeveel u hen waardeert en van hen houdt. In de gang – bij de voordeur, over de haken, op planken of zelfs in de badkamer – wees inventief en creëer met een beetje fantasie een eigenaardige sfeer.

Ideeën voor muurontwerp – gangontwerp met kinderfoto’s

Kinderfoto's-hangende-muur-design-hal

Dit is zeker een van de Ideeën voor muurontwerp, dat zal uw kinderen verrukken – het zwarte bord in de kinderkamer zorgt elke dag voor nieuwe foto’s, het is eigenlijk de enige decoratie die de kamer nodig heeft en is gemakkelijk schoon te maken. Je kunt een ovale versie kiezen zodat de kinderen niet automatisch aan school denken als ze naar het schoolbord kijken.

Ideeën voor muurontwerp – kinderfoto’s – muur organiseren

Creatief wandontwerp voor kinderen

Organiseer een muur met kinderfoto’s – zodat alles er netjes uitziet, kun je de foto’s in een volgorde rangschikken die lijkt op een bioscoopfilm. U heeft twee stroken nodig om de foto’s in te lijsten en u dient vooraf vellen van hetzelfde formaat voor uw kind te kopen. Het grootste voordeel van deze variant is: je kunt op elk moment foto’s uitwisselen. Een creatieve variant is om de kinderfoto’s boven het bad te hangen. Schroef een zwarte tafzijde op de rugleuning van de kinderstoel en laat je kind erop schrijven, slijpen of spelen.

 Zwarte tafzijde op de rugleuning

Kinderen-interessante-handwerk-ideeën-schilderij

Kinderfoto’s in de slaapkamer

creatieve-muurontwerp-slaapkamer-kinderfoto's

Digitaal uitvergrote kinderfoto als muursticker

Kinderkamer wanddecoratie kinderfoto

Creatieve ideeën voor het ophangen van kinderfoto’s

Creatieve ophangideeën voor kinderen

Lieve foto’s voor kinderen in de lijst

creatieve-muur-design-ideeën-kinderen-foto's-ophangen

Kinderfoto’s op de voordeur

Kinderfoto's-hangende-deur