doe-het-zelf

Doe-het-zelf-ideeën – knutselprojecten met stenen

Succulente ideeën voor het planten van stenen om een ​​verticale tuin te creëren

Als je hetzelfde voelt als ik, dan staat je garage vol met overgebleven rommel. Er zijn nog tapijtresten van de laatste keer dat we de vloer in ons huis opnieuw gestoffeerd hebben. Ik hoef ook de overgebleven potten niet te vergeten (dit huis heeft een kleinere tuin, dus te veel potplanten maken het rommelig). Dan zijn er de overgebleven stapels kasseien, oorspronkelijk bedoeld als randen voor mijn lente-xeriscaping-project. Ik besloot dat het tijd was om het potentieel in deze stapel huisverbeteringsbehoeften te ontdekken. Waarom zou ik het in de nabije toekomst zo laten en het zal alleen maar stof verzamelen in mijn garage? Dus laten we beginnen met de stenen straatstenen – hier zijn er enkele Doe-het-zelf ideeën, wat ik gewoon geweldig vind.

Doe-het-zelf-ideeën – baksteen- en straatsteenprojecten voor uw interieur

Zelf boekensteunen maken, stenen schilderen, knutselideeën

Vandaag wil ik je een verzameling van Doe-het-zelf ideeën laten zien met bakstenen en kasseien. Als we eerlijk zijn, kunnen kleine straatstenen ook als bakstenen worden gebruikt als het gaat om creatieve opties! Waarom informeert u niet naar enkele onconventionele gebruiksideeën voor deze grote rotsachtige rechthoeken? Ik hoop dat je ze met plezier verwerkt!

We beginnen met projecten die je helpen je interieur op te fleuren. Een van de meest populaire doe-het-zelf-projectideeën met stenen op dit moment is de geverfde boekensteun. Dit project kan worden gemaakt met bakstenen of straatstenen. Deze boekensteun met een gouden dier erop is het bewijs dat spuitverf je beste doe-het-zelfvriend kan zijn, vooral als het om ombre-ontwerp gaat!

Bekijk dit project! Ja, je moet viltkussens aan de onderkant van de stenen plaatsen om krassen te voorkomen. Geweldig idee, niet??

Probeer deze Metallic Brick Bookends, een project van Camille Styles, om een ​​vergelijkbare look te krijgen. Gemaakt door interieurontwerper Claire Zinnecker, deze boekensteunen zijn zo chic! Bakstenen, in wit en goud en versierd met kant en het project is klaar! En wat een uniek product heb je dan in huis!

Doe-het-zelf-ideeën – verfraai de tuin met stenen

Bloembedstenen zelf bouwen ideeënontwerpen

Tuinpad aanleggen met stenen en grind

Ontwerp ideeën voor tuinpadontwerp maken

Een tuinpad aanleggen met stenen – een aantrekkelijk ontwerpidee

Tuinpad grind klassieke tuinontwerpideeën

Bakstenen beschermen de potplanten tegen de wind en voorkomen dat ze omvallen

Bakstenen plantenpotten zijn bestand tegen harde wind

Ziegelweg – mooi en makkelijk aan te trekken

Ontwerpideeën tuinpad stenen leggen

Creëer ideeën om bloembedden visueel te scheiden

Maak tuingrind bodembedekkende vaste planten heesters

Maak je eigen stenen plantenpotten en beschilder ze

Zelf herfststenen schilderen, kant versieren

Zelf knutselideeën maken met kinderboekensteunen

Tinker tafel plaatskaarten label bakstenen

maak bakstenen ideeën voor verfetiketten

cool knutselidee zomerseizoen boekensteun

Succulente ideeën voor het planten van stenen

plant rustieke decoratie-ideeën huis