doe-het-zelf

Een bloempot ombouwen tot een bijzettafel voor de tuin – DIY-constructieidee

Maak van bloempotten een bijzettafeltje. Drink cocktails in de tuin

We houden van het leuke concept om een ​​goed nieuw doel te vinden voor de oude spullen. Zeker als het nieuwe idee zo slim is dat het ons inspireert om het meteen uit te voeren. Zo is het ook met dit mooie doe-het-zelf-project, How to Make One Bloempotten in bijzettafel bekeerlingen.

Verander een oude bloempot in een bijzettafeltje

keramische plantenbak nieuw idee maak bijzettafeltuin

Een paar maanden geleden is de buurman van de Schepper verhuisd en heeft een grote keramische plantenbak weggegooid. Ze wist dat de grote bloempot mooi en de moeite waard was, daarom heeft ze hem bewaard! Haar tuinterras stond al vol met bloeiende plantenbakken, maar er ontbraken enkele bijzettafels. Als gevolg hiervan transformeerde ze dat Bloempotten in bijzettafel in slechts een paar minuten! Het ontwerp is versierd en gepersonaliseerd met prachtige schelpen.

De materialen zijn heel eenvoudig en niet zo duur. Een grote bloempot, zwembadfilterzand, schelpen of andere decoraties, een rond glazen tafelblad en enkele slipstoppers.

verander de bloempot snel in een bijzettafeltje

Bloembakken ombouwen bijzettafel om zand te vullen

Vul de bloempot met zwembadfilterzand. Het is goedkoop, schoon en erg wit. U kunt dezelfde soort gebruiken voor uw vazen ​​of andere arrangementen. U kunt alleen gekleurd sierzand of granulaat aan de bovenzijde toevoegen. Het is geen goedkoop idee voor de hele planter, want het is te groot.

verzameling schelpen diy constructie idee bijzettafel tuin decoreren

Verzamel (of koop) dan mooie mariene decoraties zoals schelpen, zeesterren, zeeglas, enz. Dit is wat je kunt gebruiken om het blad van de tafel te versieren. Probeer als decoratie altijd elementen te gebruiken die een herinnering in je hoofd oproepen. Het maakt je decoratie een stuk betekenisvoller en sentimenteel. Je kunt je kinderen ook bij het project betrekken door ze de schelpen te laten rangschikken en een schattig hartje met hun vingers te tekenen.

Bloempot Bijzettafel Convert Diy Idee Zeeschelpen Zand Glasplaat

De volgende stap is om 4 zelfklevende rubberen voetjes aan de bovenkant van de bloempot te bevestigen. Dit is het moment om je glazen tafelblad in te richten! Waar we van houden, is dat je de elementen voor elk seizoen kunt veranderen. Breng dit mooie DIY-idee vandaag nog in de praktijk en geniet van een verfrissend drankje in de tuin.

Bloempot glazen blad bijzettafel tuin

Flower tub bijzettafel diy rubberen bezaaid glazen tafel

Bloempot Bijzettafel Convert Diy Idee Zeeschelpen Zand Glasplaat

Het idee is van Kim Wilson / zand&Sisal