doe-het-zelf

Flexibele papieren scheidingswand – de moderne scheidingswand van Molo

Scheidingswandsysteem innovatief design woongedeelte

Wij bieden u een flexibele aan Papieren scheidingswanden, die de verschillende ruimtes in huis kan afbakenen. Het ontwerp van Molo is innovatief en super praktisch.

Papieren scheidingswand met flexibele vorm

Papieren scheidingswand kantoor interieur idee

Softwall is de naam van het nieuwe ontwerp van Molo – de Papieren scheidingswanden is in feite een flexibel scheidingswandsysteem dat kan worden uitgebreid en ingeklapt. De scheidingswand kan een lengte bereiken van 50 meter. Dankzij de innovatieve constructie, die is beïnvloed door de Japanse kunst van origami, kan de muur worden samengedrukt tot een “lengte” van 5 cm. Op die manier neemt hij Papieren scheidingswanden niet meer ruimte dan een dekbed. Het systeem is leverbaar in standaard en custom-made uitvoeringen en kan desgewenst een hoogte bereiken van 3 meter. Het model is verkrijgbaar in zwart en wit en kan van papier of stof worden gemaakt. Het ontwerp geniet een toenemende populariteit, niet alleen in Europa, maar ook in de VS.

Moderne papieren scheidingswanden worden thuis en op kantoor gebruikt

Paravent papieren muur in feng shui-stijl

Dankzij het nieuwe systeem is de Papieren scheidingswanden een brede toepassing in ons dagelijks leven – zeer geschikt voor zowel thuis als op kantoor. U kunt genieten van een ruime woonkamer en indien nodig de verschillende ruimtes opsplitsen. De ontvangstruimte kan ook worden gescheiden van de vergaderruimte op kantoor. De roomdivider wordt naar wens van de klant geleverd met geïntegreerde led-verlichting. Het papier is speciaal bewerkt en de scheidingswand is extreem duurzaam. Het ontwerp kan worden gestofzuigd, maar mag niet met water worden gewassen.

 Scheidingswand van papier – licht en flexibel

Papier detail wandverdelingssysteem geel

Innovatief vouwsysteem – de ruimteverdeler kan een hoogte bereiken tot 3 meter

Vouwsysteem scheidingswand ontwerp Molo Design

Scheidingssysteem van papier

Ontwerp van scheidingswanden voor kantoorruimtes

Witte papieren muur – geïnspireerd op de Japanse stijl

Vouw papieren wandverdelingssysteem modern design

Papierverdelers – milieuvriendelijk alternatief

Scheidingswand ontwerpsysteem opvouwbaar