doe-het-zelf

Ideeën voor buitenverlichting: Tiki-fakkels zullen je magische avonden opvrolijken

Terras met pergola hout fakkels met olie-benzine gas aangedreven verlichting

Nu in de lente de natuur bloeit, ontwaakt alles tot nieuw leven. In dit mooie seizoen van het jaar denken we het liefst aan iets fleurigs en kleurrijks. We vinden troost in warme kleuren, pluche texturen en designthema’s die een gezellige flair in je huis brengen. Ik kan je beloven, alleen al het idee van een warme zomeravond kan al je slechte gevoelens van de afgelopen maanden wegsmelten. Natuurlijk zorgt de juiste voor speciale momenten buitenshuis Buitenverlichting. De vurige tiki fakkels zijn klaar om je buitenruimte op te vrolijken met hun oogverblindende charme, of het nu alleen dit seizoen is of voor nog veel meer!

Exotische buitenverlichting met fakkels

verlicht tuinpaden met brandende fakkels

De flikkerende vlammen in de open lucht hebben iets onmiskenbaar troostends en stimulerends. Tiki fakkels geven met weinig moeite die mooie visuele touch aan je tuin. Ze zijn eenvoudig te installeren, goedkoop en toch voortreffelijk, dus ze zijn een must-have voor diegenen die buiten een uitgesproken tropische sfeer willen. Hier zijn enkele geweldige inspiraties die je zeker een warm gevoel zullen geven, zelfs als het buiten nog koud is.

Veelzijdige en heerlijke buitenverlichting

exotisch vakantiehuis met buitenzwembad op de achtergrond met fakkels

Tiki-fakkels maken deel uit van de tiki-cultuur in Polynesische stijl die in de vroege jaren dertig en veertig door immigranten naar de Verenigde Staten werd geadopteerd. Deze fakkels werden voor het eerst gebruikt in tiki-restaurants en hutten die specifiek een romantische setting wilden creëren. Vrij snel daarna vonden de tiki-fakkels hun weg naar veel huizen over de hele wereld. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom dit mooie en vlammende accessoire zo wijdverbreid werd gebruikt in veel tuinen en landschappen. Voor de beginners, laten we het gewoon toevoegen, het herinnert veel mensen in de VS aan hun bezoek aan Hawaï en vervult hen met nostalgische gevoelens.

Tuindecoratie in Polynesische stijl

Buitenverlichting-vurige tiki-fakkels ontwerpen buitenruimtes met zwembad

Een poging om de tropische achtergrond van Hawaï na te bootsen, is een van de belangrijkste redenen waarom Tiki-fakkels zo populair werden. Maar er zijn zeker anderen. De tiki-fakkel kan een gemakkelijke en snelle oplossing zijn voor Buitenverlichting dat ziet er zowel dromerig als boeiend uit! In tegenstelling tot alle kerstverlichting en grote schoorstenen, is er heel weinig werk aan de winkel. Ook financieel gezien zijn Tiki fakkels een koopje in vergelijking met de hedendaagse verlichtingsarmaturen en vuurkorven.

Een decor voor romantische avonden

Moderne fakkels - eenvoudig te installeren ideeën voor tuinverlichting

Moderne tiki-fakkels zijn er in een breed scala aan opties die op alles kunnen werken, van olie tot benzine. De ontwerpblauwdrukken zijn in de loop van de tijd ook aangepast om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk in elk hedendaags landschap passen. Ze bieden niet alleen prachtige sfeerverlichting, maar kunnen ook worden gebruikt om sommige van die vervelende insecten en muggen op afstand te houden. (Misschien klinkt dit als een bijzaak, maar ze kunnen soms je hele avond verpesten)

Maak het buitengebied op een dramatische manier

Toevoegingen aan buitenruimtes definiëren kamers met fakkels van licht

Dergelijke interessante toevoegingen aan het buitengebied kunnen ook worden gebruikt om de ruimte buiten beter te definiëren. Ook kunt u ons helpen bij het creëren van een overzichtelijke en aangelegde tuin of een mooier entreegebied. Het is duidelijk dat het plaatsen van die grote fakkels aan weerszijden van een stoep een populaire keuze is voor veel mensen, we kunnen dit ook een klassieker noemen die nooit uit de mode raakt. Maar op dit moment is het gebruik van tiki-fakkels naast moderne buitenzwembaden met watervallen en natuursteen erg populair geworden. Nogmaals, dit is een gemakkelijke (zij het dure) ontwerpmethode om een ​​serene, levendige en grootse buitenruimte te creëren die op slechts een steenworp afstand van uw woonkamer ligt..

Fantasierijke buitenverlichting

idyllische tuin patio entree, romantische verlichting

Ondanks de fascinatie van de Tiki fakkels, willen we je eraan herinneren dat dit nog steeds gaat over hoe om te gaan met vuur en potentieel gevaarlijke fouten. Plaats de tiki fakkels niet direct onder bomen of te dicht bij de rand van de pergola. Een afstand van 2 m tot het volgende object is verstandig en aanbevolen. Zorg ervoor dat de fakkels stevig vast zitten voordat je ze aansteekt en dat je altijd een vlamdover bij je hebt.

Om een ​​vleugje romantiek in de tuin over te brengen

Moderne LED-verlichting buitenideeën voor fakkels - voor tuinzwembad

De tiki fakkels zijn ook een geweldige aanvulling op je winterveranda, en alleen al het zien van een brandende fakkel kan zowel de sfeer daar als je humeur volledig veranderen! Of ze nu in een idyllische tuin met zwembad staan ​​of bij een theatraal ogende entree, de Tiki fakkels geven een knetterende en passionele toets aan je buitenruimte. Er is geen twijfel over mogelijk, toch??

Verlichting van tuinpaden

Eigentijds landschapsontwerp - tuinpaden verlicht met LED-zaklampen

Creëer een exotische sfeer

Maak exotische buitenverlichting met fakkels gezellige zithoek met open haard

Tuinverlichting met fakkels

Huis met zwembadwater voorzien van verlichting tiki fakkels

outdoor inspirerende ideeën voor tropische sfeer met fakkels

tiki fakkels overdekte terrasdecoratie in Polynesische stijl

Zonnebanken design buitenverlichting tiki fakkels-infinity pool

mooie vlammende accessoires designer landschappen stenen paden

Tiki fakkels outdoor accessoires Polynesische stijl pergola comfortabele zithoek

Tiki fakkels ideeën voor sfeervolle buitenverlichting

Tiki fakkels naast modern buitenzwembad waterval natuursteen tuinontwerp

ideeën voor buitenverlichting - Polynesische stijl - gastoortsen

ligbad met raam muur toegang tot de exotische tuin

vijver met waterpartijen watervaleffect tuinverlichting fakkels

Ontwerpmethode met licht Buitenruimtes creëren ideeën

Buitenverlichting voor dramatische vormen - exotische fakkels

Huis entree buitenverlichting oplossing kosteneffectieve fakkels met een stalen frame

Cottage sfeer-tiki fakkels-romantische slaapkamer exotisch

buiten sfeerverlichting lantaarns-pilaar kaarsen fakkels

Buitenverlichting Manieren om buitenpaden te definiëren zijn ideeën met tiki-fakkels