doe-het-zelf

Maak zelf herfstbloemwerk – versier de tafel voor de herfst

Herfst bloemstuk maak zelf eettafeldecoratie instructies stappen

Als je indruk wilt maken op je gasten voor het diner, versier dan je herfsttafel op een feestelijke manier. Bloem- en evenementontwerper Nathan Johnson van Gro Designs laat ons zien hoe gemakkelijk het is om er een te zijn Maak zelf herfstbloemwerk kan. De meeste items in dit glamoureuze bloemstuk moeten twee tot drie maanden meegaan. De hortensia’s, vetplanten, scabiosa-peulen, eucalyptustakken en bladeren behouden lang hun mooie kleur. Volg de stappen in de tutorial en creëer dit dramatische middelpunt met natuurlijke charme.

Maak zelf herfstbloemwerk – materialen:

maak zelf herfstbloemstuk materialen Scabiosa peulen

– Rozenschaar, scherp mes, steekschuim, metalen schaaltjes, houten schijfjes, gouden kleurspray voor bloemen

– Eucalyptustakken, paars zeesterblad, Peegee-hortensia’s, artisjokken, finesserozen, scabiosa-peulen, kleine groene vetplanten (hier Echeveria).

Maak zelf herfstbloemwerk – instructies

eucalyptus takken bloemen kleur spray goud

1. Gebruik een diepe kartonnen doos om de eucalyptustak gelijkmatig in te spuiten met de gouden Farp-spray. Zorg ervoor dat u de toppen van de plant besproeit, niet alleen de zijkanten. Gebruik de spuitverf altijd buiten of in een goed geventileerde ruimte.

maak zelf herfstbloemstukken snij het schuim

2. Plaats het steekschuim in een kom gevuld met water en laat het water op natuurlijke wijze naar binnen trekken, niet onderdompelen. Snijd vervolgens het steekschuim in drie gelijke delen.

maak je eigen herfstbloemstuk hortensia's

3. Plaats de stukjes schuim in kleine metalen kommen. Eventueel kunt u de stukken foam met tape vastzetten. Begin met de hortensia’s. Verwijder de bladeren van de stengel en snijd de uiteinden in een scherpe hoek om ze in het schuim te stoppen.

maak zelf herfstbloemstuk paars kleurige artisjokken

4. Voeg paars gekleurde artisjokken en finesse rozen toe door de stelen zo af te snijden dat alleen de bloemen zichtbaar zijn in het bloemstuk. Voeg meer hortensia’s toe in de leugens. De opstelling moet minder dan 30 cm zijn om een ​​gesprek over de tafel mogelijk te maken.

herfstbloemstuk artisjokken maken finesse rozen hortensia's

herfstbloemwerk instructies artisjok finesse rozen

Regel je tafeldecoraties

1. Leg de houten schijven in het midden van de tafel. Je kunt er ook een paar stapelen voor de hoogte.

tafeldecoratie houten plakjes onderzetters herfst bloemstuk

2. Plaats de bloemstukken op de houten schijven en speld wat scabiosa-peulen vast voor textuur. Rode herfstbladeren zijn een andere geweldige optie. Zet een paar grote vetplanten aan elk uiteinde en kleine in de borden.

herfst bloemstuk instructies tafeldecoratie rustieke charme

tafeldecoratie herfst bloemstuk vetplanten houten plakjes

instructies herfstbloemschikken Scabiosa peulen

tafeldecoratie schikken idee herfst bloemstuk porselein

herfst tafeldecoratie vetplanten hortensia's rozen arrangement

herfst bloemen arrangement tafeldecoratie sappige borden