doe-het-zelf

Make-up aanbrengen op rode lippen gemakkelijk gemaakt – 4 stappen naar succes

rode lippen make-up instructies-mat-lipstick

De rode lippenstift is zonder twijfel zeer aantrekkelijk en de droom van elke vrouw. Velen durven het echter niet uit te proberen, omdat het soms ingewikkeld lijkt om het correct toe te passen. Elk foutje en bultje is immers te zien in deze felle kleur. De tijden van onzekerheid zijn nu voorbij, want we leggen je in slechts vier stappen uit hoe je kunt perfectioneren, make-up rode lippen door de lippenstift op de juiste manier aan te brengen.

Tips voor het aanbrengen van make-up op rode lippen

rode lippen make-up instructies-doe-het-zelf

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw lippen exfoliëren. Daarna moet je ze goed vochtig maken door bijvoorbeeld een lippenbalsem aan te brengen. Breng een primer aan voordat je zelf aan de lipstick begint.

2. Make-up rode lippen – Breng de lipstick direct aan met het potlood. Hierdoor wordt de kleur dikker en sterker.

Make-up rode lippen – Dat is hoe je het doet

rode-lip-make-up-instructies-stappen

Bron: keikolynn

 3. Pak vervolgens een penseel en pak er lippenstift mee op. Je kunt het gebruiken om nog een keer make-up op de lippen aan te brengen om de lippen goed te kleuren en eventuele oneffenheden te egaliseren.

4e. Make-up rode lippen – Als laatste heb je je lipliner nodig. Gebruik het om de rand te traceren. Zorg ervoor dat alles symmetrisch wordt. Maak je geen zorgen als je een fout maakt. Je kunt gewoon een maskeringsborstel in een make-upremover dopen en de onvolkomenheden bijwerken en opruimen.

rode-lip-make-up-instructies-jessica-alba

Make-up rode lippen Zoals je ziet, is het niet zo moeilijk als je zou denken, want het hangt allemaal af van de juiste voorbereiding en precisie. We hopen dat je het leuk vindt om het uit te proberen!

Make-up-instructies-ogen-schaduwen-bruin-rode-lippen rode-lip-make-up-waar-je-op moet lettenrode-lip-make-up-donkere-skin-mattrode-lippen-make-up-berry-teen-eyeliner-ogenrode-lippen-make-up-instructies-mat-blauwe-ogenrode-lippen-make-up-instructies-lipgloss

rode-lippen-rode-nagellak-blond-golvend-haar

rode-lippen-blonde-haar-zij-vlecht-rode-blazer

Rosie-Huntington-Whiteley-rode-lippen-rood-naar

megan-vos-rode-lippen-blauwe-ogen