doe-het-zelf

Zomerfeestdecoratie – 6 doe-het-zelfprojecten voor cocktailparaplu’s

Zomerfeestdecoratie cocktailparaplu-roze-gel-paars-make-yourself

De zomer komt eraan en het is al tijd voor tuinfeesten in de zonnige dagen en warme avonden. Dit omvat zeker de gekoelde dranken. Voor jouw Decoratie voor zomerfeesten Vandaag presenteren we een aantal doe-het-zelf-projecten voor cocktailparaplu’s. Onze ideeën zijn gemakkelijk zelf te sleutelen en hebben niet veel tijd nodig om te worden gekopieerd.

Zomerfeestdecoratie voor drankjes – zelfgemaakte cocktailparaplu’s

Zomerfeestdecoratie drankjes-cocktailparaplu-citroen-bessen

Cocktailparaplu’s zijn de beste decoratie voor een drankje. Als u niet kunt beslissen over de kleur en het motief, raden we u aan verschillende modellen te proberen. Hoe kleurrijker de decoratie, hoe beter!

De benodigde materialen voor deze cocktailparaplu’s zijn: kraftpapier, monsterzakjes clips en tandenstokers of houten spiesen. Het benodigde gereedschap is een schaar en een heet lijmpistool.

DIY zomerfeestdecoratie – instructies voor de cocktailparaplu’s

Zomerfeest decoratie diy instructies cocktail paraplu stappen

Begin met het uitknippen van stroken van 5 centimeter breed en 30 centimeter lang. Vouw de verstijvers in kleine stappen zoals op de foto’s. Gebruik het hete lijmpistool om de stroken aan hun uiteinden aan elkaar te lijmen om een ​​cirkel te vormen. Schuif een kant naar elkaar toe om een ​​parapluvorm te vormen. Lijm opnieuw met het hete lijmpistool en steek in het midden een clip voor een monsterzak. Je moet vasthouden totdat de lijm droogt. Ten slotte worden de houten spiesen aan de onderkant van de paraplu gelijmd.

Je kunt samen met kinderen cocktailparaplu’s maken

Zomerfeestdecoratie mooi-cocktail-paraplu-handgemaakt-gestreept-gestippeld

Na de droogtijd zijn de cocktailparaplu’s klaar. Dit doe-het-zelf project is ook geschikt voor knutselen met kinderen. Ze kunnen je helpen de droogparaplu’s vast te houden, zodat je er sneller meer kunt afmaken.

Donut cocktailparaplu met rietjes – een leuke decoratie voor een zomers feest

Zomerfeestdecoratie diy-donut-cocktail-paraplu-stro-glas-gebak

Als je een creatieve zomerfeestdecoratie wilt maken, dan zijn deze kleurrijke donut-cocktailparaplu’s een geschikt idee voor jou. Een afdruksjabloon, die u aan het einde van het artikel kunt vinden, moet op dik papier worden afgedrukt. Je hebt ook rietjes, een schaar, een perforator en een lijmstift nodig.

Instructies voor cocktailparaplu’s zoals donuts voor het zomerfeest

zomerfeest-decoratie-instructies-donut-cocktail-paraplu-rietjes

De donuts worden eerst uitgesneden door ook de witte driehoek uit te snijden. Vervolgens worden de cocktailparaplu’s gelijmd zoals afgebeeld en wordt in het midden een gat gemaakt voor het rietje. Zo’n zomerse feestdecoratie is ook geschikt voor kinderverjaardagen en -feestjes.

Zelfgemaakte drinkbekers en cocktailparaplu’s

zomerfeestdecoratie-tikibar-drinkbeker-paraplu-diy

Vervolgens presenteren we het idee om zelfgemaakte drinkbekers en cocktailparaplu’s te maken voor het zomerfeest. Voor de drinkbekers heb je een glas of beker en golfkarton nodig, die met plakband en hete lijm aan de beker wordt bevestigd.

Zomerfeestdecoratie – maak eenvoudige cocktailparaplu’s

zomerfeest-decoratie-diy-paraplu-instructies-steps-materialen

De cocktailparaplu’s zijn gemaakt van houten spiesen, knutselpapier en tissuepapier, wederom met behulp van een heet lijmpistool en een lijmstift. Volg de instructies en je krijgt een eenvoudige maar mooie decoratie voor het zomerfeest.

Kleurrijke zomerfeestdecoratie met zelfgemaakte cocktailparaplu’s

zomerfeestdecoratie-cocktail-paraplu-houten spiesjes-diy

Cocktailparaplu’s met lange spiesen dienen ook als roerstaafjes om de drankjes te roeren. Dit model is kleurrijk en past perfect bij de feestelijke dagen in de zomer.

Maak zelf kleurrijke paraplu’s

zomerfeestdecoratie-doe-het-zelf-sjabloon-nagellak-schaar

Hier wordt ook een afdruksjabloon afgedrukt en uitgesneden zoals afgebeeld. Je kunt het glinsterende element van dergelijk papier maken, of je kunt nagellak met glitter aanbrengen. Het principe voor het lijmen is hetzelfde als voor de andere modellen.

Spice up cocktail parasols voor de zomer feestdecoratie

zomerfeestdecoratie-citroen-diy-cocktail-paraplu-limonade

Hieronder presenteren we een idee dat super snel en gemakkelijk is. Je kunt je cocktailparaplu’s schilderen zoals je wilt en ze aanpassen aan de decoratie voor het feest.

Benodigde materialen voor gestreepte cocktailparaplu’s

zomerfeest-decoratiematerialen-verfpenseel-cocktail-paraplu

Ons idee is voor zwarte en witte strepen, maar je kunt natuurlijk elke andere kleur gebruiken. Het enige wat je nodig hebt zijn cocktailparaplu’s, verf en penselen.

Spice up cocktail parasols in vier stappen

zomer-feestdecoratie-diy-gestreepte-cocktail-paraplu-schilderij

Open de cocktailparaplu en verf volledig met de witte verf totdat de originele verf volledig bedekt is. Laat het een paar minuten drogen en gebruik dan een dunne borstel om de zwarte strepen te schilderen. Wacht tot de paraplu’s helemaal droog zijn en gebruik ze om de gekoelde drankjes te versieren.

Zomerfeestdecoratie – gekleurde cocktailparaplu met rietje

zomer-feestdecoratie-kleurrijke-cocktailparaplu's-make-yourself-rietjes

Het laatste idee voor zomerse feestdecoraties dat we presenteren is voor gekleurde cocktailparaplu’s met rietjes, die perfect zijn voor tuinfeesten. Je kunt twee of drie paraplu’s van verschillende grootte op een rietje zetten.

Instructies – knip en lijm de paraplu

zomer-feestdecoratie-kleurrijke-paraplu-instructies-mok

Om perfecte cirkels uit te snijden, kun je een mok of ander rond voorwerp gebruiken. Voor een leuk effect kun je de hoeken uitknippen met een gekartelde schaar. Het gat aan de bovenkant mag niet te groot zijn, zodat de paraplu’s aan het rietje blijven plakken.

* U kunt het afdruksjabloon voor donut-cocktailparaplu’s vinden hier en alle instructies hier.

* Sjabloon en instructies voor de kleurrijke cocktailparaplu’s met glitter vind je hierop koppeling.