Droomhuizen

Fantastisch huis van glas met een betoverend uitzicht op de kust

modern glazen huis ontwerpidee

Een dromerige Huis gemaakt van glas in Australia inspireert met een geweldig uitzicht op de omgeving en een stijlvolle inrichting. Het project verbindt de binnen- en buitenruimte naadloos en maakt vooral indruk met een zeer doordachte constructie van staal en glas. De gevel wordt gecompleteerd door de slimme ruimteverdeling.

Glazen huis met een moderne gevel

Glazen huis uitzicht stad-Australië

Gelegen in Battery Point, een bekende buitenwijk van Hobart, Tasmanië, de Huis gemaakt van glas profiteert volledig van de gunstige ligging. De architecten van Maria Gigney hebben vakkundig functionaliteit en design gecombineerd en een perfecte harmonie gecreëerd van luxe, maar gezellige interieurs. Het huis is gebouwd op verschillende niveaus – de eerste en tweede verdieping zijn naadloos met elkaar verbonden en slechts gescheiden door enkele glazen wanden. Een lang zwembad is het absolute hoogtepunt in het interieurontwerp van het gebouw – aan de ene kant weerspiegelt het water de omgeving, aan de andere kant lijkt het een vreemde voortzetting van de kust. Het woongedeelte en een kast met vergaderruimte bevinden zich op de tweede verdieping, terwijl het privégedeelte beneden goed afgeschermd is.

Glazen huis met fantastisch uitzicht

Woongedeelte met beige bankstel

Het interieur in Huis gemaakt van glas is eenvoudig maar zeer elegant – een neutraal kleurenschema wordt aangevuld met kleurrijke afbeeldingen of interessante beelden. Edele stoffen en materialen creëren een luxe sfeer en weten tegelijkertijd de aandacht te vestigen op de prachtige natuur en het uitzicht op de oceaan. Natuurlijke materialen zoals hout en leer worden vakkundig gecombineerd met moderne glanzende oppervlakken. Het witte plafond contrasteert met de donkere vloer die alle binnenkamers visueel met elkaar verbindt. Subtiele ingebouwde verlichting aan het plafond zorgt ‘s avonds voor mooie accenten. In de badkamer trekt een beige mozaïek ieders aandacht.

Muziekkamer met piano

Beelden als decoratie

Kabinet vestiging

Kast in huis met geweldig uitzicht

Woonkamer met open haard en glazen deur

Idee voor muurdecoratie in de woonkamer

Zwembad en glazen gevel

Droomhuis zwembad glazen gevel

Slaapkamer kijkt uit op de tuin en de oceaan

Slaapkamer glazen gevel-minimalistische meubels

minimalistisch badkamerontwerp met mozaïektegels

Badkamer mozaïek tegel wastafel

Glazen gevel en buitenterras

Droomhuis Australische kust

Glazen huis in Australië

Glazen huis ontwerp idee moderne gevel

Blauwdruk – huis van glas

Huis glas gebouw schets