Droomhuizen

Inrichting in felle kleuren – een appartement in New York

Inrichting van lichte kleuren woonkamer keuken eethoek appartement

Als je je huis kleurrijk wilt inrichten en op zoek bent naar inspiratie, dan is dit een voorbeeld hiervan Meubels gemaakt van felle kleuren precies goed voor jou. Het is een appartement in New York dat is ingericht door het bedrijf Casamanara. De industriële stijl valt direct op, maar wordt niet gevormd door monochrome kleuren. In plaats daarvan zijn verschillende kleuren prachtig gecombineerd in dit appartement om een ​​vriendelijk interieur van felle kleuren te creëren. Dit zorgt voor een goed humeur, zelfs op bewolkte dagen.

Meubels gemaakt van felle kleuren – banken in wit, blauw en bes

woonkamer inrichting bank wit blauw roze salontafel glas

Voor de felgekleurde meubels in de woonkamer is gekozen voor drie verschillende banken in blauw, bes en wit. Ook deze zijn gedecoreerd met sierkussens in bijpassende kleuren en verschillende patronen, die ook nog eens comfort bieden. Ook het zitgedeelte krijgt een tapijt in oosterse stijl, dat eveneens uit meerdere kleuren bestaat. Naast de woonkamer is er nog een salon, deze kan worden gescheiden door schuifdeuren en wordt voornamelijk gebruikt voor televisie. Een bijzonder opvallende bank in geel en een rode loper dienen als meubels gemaakt van felle kleuren.

Meubels gemaakt van felle kleuren in de tv-kamer

Tv-kamerinrichting van felgekleurd geel banktapijt

De keuken bevindt zich in dezelfde ruimte als de eerstgenoemde woonkamer. De felgekleurde inrichting bestaat uit blauwe keukenkasten met gele werkbladen. Voor het kookeiland is echter gekozen voor een werkblad in donkergrijs en gemaakt van natuurlijk hout, wat perfect past bij de grote eettafel. De witte barkrukken en de zwarte stoelen van de eettafel vormen een interessant contrast met elkaar.

Felle kleuren in de tv-kamer met een gele bank

woonkamer appartement inrichting in felle kleuren sierkussens

In de badkamers is echter niet gekozen voor felgekleurde meubels. Natuurlijke hout- en aardekleuren voeren hier de boventoon. Deze worden vertegenwoordigd door lichtgrijze tegels en houten meubilair. Aan de bovenrand van de muren, evenals op de vloer, is nog een beetje aan kleur gedacht en is de keuze gevallen op het vrolijke geel. Het thuiskantoor daarentegen straalt op een andere manier warmte uit. Naast het kleurrijke tapijt bestaat het geheel uit meubels in een natuurlijke houtkleur. Je voelt je veel comfortabeler tijdens het werken! Bekijk nu enkele foto’s van het indrukwekkende appartement met zijn felgekleurde meubels en verzamel wat ideeën voor het ontwerpen van uw eigen appartement.

Moderne keukeninrichting in blauw, grijs en geel

keukenkleuren blauw geel grijs barkruk in moderne stijl

Veel kleuren zijn vertegenwoordigd in de inrichting van het woongedeelte

blauwe keukeninrichting kleuren kasten eettafel koelkast

Eethoek met meubels in natuurlijke tinten

eettafel houten stoelen zwart modern design foto inrichting

Eenvoudige badkamerinrichting met enkele gele accenten

badkamer ligbad toilettegel kleuren grijs geel

Meubels in de badkamer gemaakt van veel hout

badkuip design inrichting tegels waskast kleuren aardetinten

Grijze kleur in het gastentoilet

Badkamermeubels gemaakt van felgekleurde natuurlijke houten wastafelspiegels

Meubels van hout en een kleurrijk tapijt in het thuiskantoor

bureauinrichting van felle kleuren kasten kantoor

Een ontwerp van Casamanara.