Droomhuizen

Kamerhoge ramen en luxueus interieur kenmerken “The Rough House” in Vietnam

ramen van vloer tot plafond de ruwe gevelniveaus straatkant

Nelo Décor Architects heeft in 2018 een boeiend project opgeleverd. “The Rough House” in Vietnam is een moderne, luxe woning die is gebouwd op de plaats van een oud familiehuis. Het nieuwe gebouw biedt 600 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over drie verdiepingen. Op verzoek van de huiseigenaren hebben de architecten woonruimtes gecreëerd met een bijzondere relatie met de natuur. Kamerhoge ramen en open, luchtige kamers verwelkomen de buitenwereld.

het ruige huis vietnam woonkamer kamerhoge ramen uitzicht hout marmer metaal

De gevel van het drie verdiepingen tellende huis onderscheidt zich van de rest van de gebouwen in de omgeving door zijn lichtbruine kleur. De gevel valt het eerst op door de samenstelling van kubussen van verschillende afmetingen, wat resulteert in een asymmetrische en unieke vorm. De eenvoudige gevel van het huis is versierd met weelderige groene planten. Het entreegebied markeert de grens naar de binnenkant van het huis met een trapvormige vloer en mooie, decoratieve sculpturen. De stenen muur geeft de gevel een gestructureerde en pure uitstraling.

kamerhoge ramen het ruwe huis trap hanglampen steen marmer metaal

De individuele kamers zijn zo ontworpen dat de best mogelijke luchtcirculatie is gegarandeerd. De stijl van de huiseigenaar wordt weerspiegeld in het fascinerende huisontwerp. Alle kamers zijn open en met uitzicht op de planten, de bomen of het water. Dit zorgt voor een natuurlijke tocht over de hele campus. Het doorlopende interieurconcept met naadloos in elkaar overlopende ruimtes wordt versterkt door een indrukwekkende combinatie van materialen. De eigentijdse uitstraling wordt bereikt door het samenspel van metaal, steen en hout. Het interieur wordt gekenmerkt door een zelfverzekerde en liberale stijl.

ramen van vloer tot plafond het ruige huis marmer elegant interieur woonkamer

De begane grond bestaat uit een logeerkamer, eethoek en keuken en biedt direct uitzicht op het zwembad. Hierdoor wordt de grens tussen binnen- en buitenruimte volledig opgeheven. Kamerhoge ramen laten voldoende daglicht binnen en creëren een gezellige en huiselijke sfeer. De individuele functionele ruimtes in deze woonkamer zijn afgebakend met behulp van luxe meubelen.

Kamerhoge ramen woongedeelte begane grond woongedeelte eethoek keuken donker hout

Voor de meubels in de gezellige, luchtige familiekamer is gekozen voor donkere kleuren, terwijl de muren een mooi contrast vormen met hun lichte kleuren. De grote eettafel van donker hout geeft de ruimte een extra elegante touch. De combinatie van verschillende hanglampen zorgt voor een extra modern tintje en zorgt ervoor dat de woonkamer er zelfs in de avonduren licht en uitnodigend uitziet.

het ruige huis vietnam vloer tot plafond raam hanglampen grijs kookgedeelte

Het keukengedeelte herbergt een ingerichte keuken, een kookeiland en voldoende kasten voor opslag. Het plafond van het kookgedeelte is versierd met houten elementen in een donkerbruine tint. Aan beide uiteinden van de keuken is er een deur naar de bijkeuken, de tuin en het toilet. Een glazen wand laat voldoende licht binnen en biedt vrij uitzicht op het rechthoekige zwembad en de verticale tuin aan de wand naast het zwembad. Daar staat een comfortabele fauteuil, die een comfortabele gelegenheid biedt om te ontspannen.

het ruige huis kamerhoge ramen woonkamer trappen hanglampen

De tweede verdieping, bereikbaar via trap of lift, herbergt suites met twee slaapkamers voor de twee zonen van het gezin en wordt gekenmerkt door moderne materialen en unieke afwerking. Een van de slaapkamers is wit. De kamer heeft een inloopkast en is minimalistisch ingericht. Het tweede slaapgedeelte wijkt niet wezenlijk af van het interieur van de reeds beschreven kamer. Het is voorzien van een balkon, waar u na het opstaan ​​heerlijk buiten kunt genieten van de frisse lucht met een kopje thee of koffie. Ook hier bieden kamerhoge ramen een geweldig uitzicht.

verticale beplanting zwembad marmeren kamerhoge ramen het ruige huis

Op de bovenste verdieping is de master bedroom suite. De grote slaapkamer is zeer luxe uitgevoerd. Het herbergt een enorm bed en een werkruimte. Boekenplanken met een geweldig design fungeren als scheidingswanden en geven de kamer de finishing touch. Achter het slaapgedeelte bevindt zich een ruime badkamer, een ware oase van welzijn. De chique badkamer met een open concept en vrijstaand marmeren ligbad grenst aan nog een inloopkast met een comfortabele zithoek en een mooi georganiseerde collectie schoenen en tassen die de kamer bijzonder stijlvol doen ogen.

woonkamer open zwembad relaxhoek het ruige huis ramen van vloer tot plafond

Op het open terras bieden een grote tafel en rotan stoelen de mogelijkheid voor een ontspannen samenzijn in de buitenlucht. Zowel de horizontale beplanting als de groene planten eromheen zorgen voor een frisse en natuurlijke sfeer.

het ruige huis zwembad buiten fauteuil stenen muur verticale beplanting

trap natuurlijke materialen marmer donkere kleuren sfeervolle hanglampen

gang glazen trapleuning wanddecoratie het ruwe huis kamerhoge ramen

trap hanglampen aantrekkelijk design slaapkamer kamerhoge ramen

vloer tot plafond raam slaapkamer tapijt wandmeubel grijs beige blauw

inloopkast slaapgedeelte het ruwe huis kamerhoge ramen

ramen van vloer tot plafond woning het ruige huis slaapkamer

het ruige huis nelo decor kamerhoge raam slaapkamer fauteuil grijs beige

ramen van vloer tot plafond het ruwe huis slaapkamer uitzicht kleuraccenten

Kamerhoge ramen slaapkamer terras planten rotan fauteuils

hoofdslaapkamer plafondverlichting parketvloeren visgraatpatroon ramen van vloer tot plafond

scheidingswand plank slaapkamer vloer tot plafond raam werkgebied

slaapkamer werkruimte wanddecoratie grijs beige

garderobe witte studie houten parket vloer tot plafond ramen

het ruwe huis werkgebied lederen stoelen scheidingsplank ontwerp

het ruwe huis vietnam luxe verblijf badkamer hanglamp hexagon tegels

badkamer modern parketvloer vrijstaand ligbad marmer het ruige huis

inloopkast planken metalen kruk parketvloer

het ruwe huis natuurlijke materialen marmeren glazen scheidingswanden

badkamer marmeren douchecabine wastafel het ruige huis

sauna badkamer vietnam het ruige huis luxe residentie

het ruige huis nelo decor vietnam residentie decoratieve figuren

terras zithoek horizontale planten het ruige huis

woning aan de straatkant 's nachts gevel het ruwe huis ramen van vloer tot plafond

de ruwe gevel van het huis straatkant vergroeningsniveaus

het ruige huis nelo decor vietnam plattegrond luchtcirculatie

niveaus vloeren het ruige huis nelo decor vorm kamer hoogte

* een project van Nelo decor