Droomhuizen

Luxe droomhuis met exclusieve inrichting in Californië

modern droomhuis-exclusieve faciliteit zwembad

Gelegen aan de overkant van de wereldberoemde Sunset Strip, aan de wenselijke “Birds Streets”, deze luxe droomhuis met exclusief meubilair biedt een moderne woonstijl. Geïnspireerd door de Californische levensstijl die de binnen- en buitenruimtes combineert, is het huis een echt wonder van moderne architectuur. Overvloedig glazen gevel biedt een prachtig uitzicht op de omgeving, vele gezellige houten terrassen en patio’s nodigen uit. Het terrein is heuvelachtig, wat enerzijds de bouw van het huis bemoeilijkte, maar anderzijds zorgde voor een goede zichtbaarheid voor de bewoners. Zo kunt u ongestoord genieten van het prachtige landschap.

Luxueus Droomhuis met exclusieve inrichting

moderne woonkamer raam

De populaire Europese ontwerper Luca Colombo heeft het Droomhuis met exclusieve inrichting ingericht. Niets werd gespaard – fijne stoffen, gezellige en stijlvolle meubels en interessante foto’s geven het interieur een moderne uitstraling. De getalenteerde ontwerper heeft veel hout en steen gebruikt om de huiseigenaren zich op hun gemak te laten voelen. De vloerbedekking verbindt optisch de binnen- en buitenkant. De buitenhaard is een logisch vervolg op de eetkamer. De woning is ingericht in een neutrale kleurstelling. Mooie accenten worden gezet door de donkere leren meubels, terwijl het prachtige uitzicht door de grote ramen wordt onthuld.

Droomhuis met exclusieve inrichting en een prachtig terras

Droomhuis glazen gevel

Dat Droomhuis met exclusieve inrichting heeft 5 slaapkamers, 6 badkamers, home theater, bar, verschillende houten dekken en een prachtig buitenzwembad dat ‘s avonds wordt verlicht door interessante accentlampen. Alles wat de ziel zich maar kan wensen wordt aangeboden – het huis is geschikt voor zowel een uitgebreide familie als hun gasten. Laat je inspireren door deze elegante inrichtingsstijl en misschien vind je een idee dat ook in je eigen huis kan worden gekopieerd!

Kleine kast met chique meubels

moderne kast beige bruin

Neutrale kleurstelling in de eetkamer

Eetkamer witte stoelen - wit beige

Originele buitenruimte

Home Bioscoop Tuin Steinweg House USA

Groot terras met banken

gezellige moderne houten terrasbank

Ingerichte keuken en gezellige zithoek in de woonkamer

Woongedeelte keuken dakraam zitting

Slaapkamer met geweldig uitzicht

Slaapkamer interieur - beige

Vrijstaand bad in de badkamer

witte badkuip keramiek

Houten buitendek

House California Houten Terras Bar

Loungestoelen bij het zwembad

Fantastische villa-prachtig uitzicht zwembad

Verlichte gevel 

Zwembadverlichting avond droomhuis

Modern huis in Californië

chique luxe droomhuis ontwerpidee