Droomhuizen

Luxe villa in Hollywood Hills

luxe villa hollywood heuvels exterieur design

Een zeer luxe en charmant project is de nieuwe toevoeging aan de prachtige stadsplattegrond van Hollywood Hills. Gewijd aan de bohemienstijl, comfort is het belangrijkste symbool van de sfeer Luxe villa een droom die uitkomt voor de sterren in de showbusiness. Het gewone volk mag dit huis minstens één keer bekijken en enkele interessante ideeën kopiëren uit het unieke architecturale plan en de fijne decoratie. Het exterieurontwerp van het huis moet niet worden onderschat omdat het ook comfort en schoonheid benadrukt.

Het verhaal achter de creatie van de luxe villa

luxe villa hollywood heuvels buiten uitzicht terras

Ontworpen en gebouwd als een symmetrisch vulgair gebouw, dit is Luxe villa een creatie van de Amerikaanse ontwerpers die samenwerken met Assembledge LA Studio. De belangrijkste leiders van het project – David Thompson en Kevin Southerland – hebben hun hoofddoel bereikt om een ​​geweldige sfeer te creëren waar elk gezinslid zijn eigen privéruimte heeft, evenals comfortabele en gezellige ruimtes waar het hele gezin kan samenkomen. Stijlvol en elegant, deze uiterst luxueuze villa maakt indruk met zijn klassieke concept voor een prachtig huis.

De architectuur en de ontwerpideeën voor het exterieur

luxe villa hollywood heuvels exterieur uitzicht exterieur ontwerp

De architectuur en de ontwerpideeën voor het exterieur hiervan Luxe villa zijn een perfecte mix tussen de laatste hedendaagse innovaties en technieken met de beproefde methodes voor constructie en bouwprocessen. Het architecturale plan houdt vast aan de gebruikelijke vormen en de natuurlijke versmelting tussen de delen van het gebouw en de elementen van het exterieurontwerp.

de Luxe villa is ruim en de begane grond is opgedeeld in duidelijk afgebakende zones voor de individuele kamers. De tweede verdieping, die overigens kleiner is dan de begane grond, is een romantische toevoeging aan het geheel. De eenvoudige geometrische vormen worden omzoomd door solide patronen van glas en hout. Aan de andere kant zijn de marmeren elementen in het huis effectieve uitbreidingen voor de buitengevel van dit uiterst charmante Luxe villa.

De luxe villa in Hollywood Hills – Exterieurontwerp

luxe villa in hollywood heuvels exterieur interieur

Het exterieurontwerp van het huis is voornamelijk voorbehouden aan het enorme zwembad. Omgeven door mooie lichtsystemen is de nachtelijke sfeer buiten het huis een waar sprookje, zeker als je in goed gezelschap bent en een koel drankje in de hand hebt. Het pittoreske bergachtige uitzicht vanuit de privé Luxe villa is precies wat zo’n mooie omgeving nodig heeft.

De interieurconcepten in de villa

luxe villa hollywood heuvels woonkamer open haard minimalistisch

de privé Luxe villa Hollywood Hills is prachtig en overweldigend tegelijk. De meeste wanden zijn eigenlijk van glas en dankzij het geweldige uitzicht is dit prachtige uitzicht naar buiten perfect te combineren met de prachtige interieursfeer van de woning. De slaapkamer is ontworpen in een klassieke minimalistische stijl waar luxe en comfort meer synoniem zijn. Aan de andere kant benadrukken de stoelen in het kantoorontwerp de functionaliteit van het huis – het kan zowel als villa voor het weekend als als thuiskantoor worden gebruikt.

De eetkamer met houten beslag

luxe villa hollywood heuvels eetkamer houten meubels

De meubels in elke kamer zijn gewijd aan de griezeligheid en schoonheid. De meeste kunstwerken zijn gerelateerd aan de elegante meubels, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bedekt met damastlinnen met neutrale kleuren. De houten stoelen en tafels in de eetkamer en keuken zijn in de traditionele en klassieke stijl, die toch wordt gediversifieerd door de exotische toets van prachtige interieurtechnieken.

De twee verdiepingen van de luxe villa met een prachtig uitzicht

luxe villa in hollywood heuvels terras uitzicht zwembad

De buitenkant van de villa

luxe villa in hollywood heuvels bank hardhouten vloer

De woonkamer in een minimalistische stijl  

luxe villa hollywood heuvels woonkamer houten dak ingebouwde verlichting

Het luxe herenhuis in Hollywood Hills in de avond

luxe villa hollywood heuvels uitzicht op de patio 's nachts

De slaapkamer met een glazen wand en een prachtig uitzicht

luxe villa hollywood heuvels slaapkamer glazen wand