Droomhuizen

Milieuvriendelijk en innovatief betonnen huis in de buitenwijk van Madrid

moderne-architectuur-beton-huis-in-de-voorstad

EEN Betonnen huis in de buitenwijk zal je plotseling fascineren met zijn massieve constructie en grandioze constructie. Enerzijds staat het voor de relatie met de natuur die al eeuwen bestaat, anderzijds is er de drang van de moderne mens om gebruik te maken van technologische vooruitgang. Het betonnen huis is tegelijkertijd een voorbeeld van stedelijke, milieuvriendelijke en innovatieve architectuur.

Betonnen huis in de buitenwijken van Madrid – moderne gevel

Gevelverlichting betonnen huis

Dat  Betonnen huis in de buitenwijk is ontworpen door de architecten A-Cero. De professionele architecten en ontwerpers die voor het populaire Spaanse atelier werken, hebben hun ontwerp gepresenteerd. Het project is bedoeld voor grote gezinnen die behoefte hebben aan een ruime woonkamer waar ze hun tijd samen kunnen doorbrengen. Het betonnen huis is gelegen nabij Madrid en strekt zich uit over een bruikbare oppervlakte van 5000 vierkante meter. Het huis is één verhaal. De lage constructie is voorzien van een grote buitenruimte met een gezellige tuin, buitenzwembad en garages.

Het betonnen huis in de buitenwijk – interieur

ruime woonkamer tafelverlichting

Dat Betonnen huis in de buitenwijk van Madrid trekt ieders aandacht – de moderne bouwstijl en het milieuvriendelijke concept combineren moderne materialen met duurzaam bouwen. Inderdaad, het eerste dat opvalt aan de architectuur is de naadloze verbinding tussen de betonnen muren en de vegetatie. De kleurstelling is overwegend grijs en laat de prachtige omgeving goed tot zijn recht komen. Grote ramen openen de nieuwbouw en het interieur oogt daardoor lichter. Interessante meubels en excentrieke decoratie geven het gebouw een gastvrije uitstraling. De kast, woonkamer en slaapkamers kijken uit op de prachtige tuin.

Betonnen huis met interessante meubels

interessante-glanzende-koffietafels

Binnen van Betonnen huis in de buitenwijk van A-Cero Wat vooral opvalt is de ruimtelijkheid en de grote hoeveelheid vrije ruimte die beschikbaar wordt gesteld. De kamers zijn allemaal gezellig en comfortabel, maar modern. De kleurstelling in het interieur is verrijkt met zwarte, zilveren en witte accenten.

Van Abigail

Geplant gevel-moderne architectuur

geplant-gevel-moderne-architectuur

Moderne zwart-witte eetkamer

moderne zwart-witte eetkamer

Kast met open haard

Kast-met-open haard

Luxe slaapkamer rode muur

Luxe slaapkamer rode muur

Donkergrijze badkamer

donkergrijze badkamer RVS

Moderne barverlichting

moderne barverlichting

Luxe thuisbioscoophuis Madrid

Thuisbioscoop luxe huis Madrid

Exclusieve garage LED verlichting

exclusieve garage led verlichting

Betonnen huis blauwdruk

Betonnen huis blauwdruk

A-cero