Droomhuizen

Modern huis met natuurstenen muur en chique meubels

modern blokhut - minimalistische architectuur

We presenteren er een Huis met natuurstenen muur  in Baruch. Het interieur- en architectuurproject is opgevat als een fusie tussen interieur en exterieur. De twee vullen elkaar aan, zodat het ontwerp uiteindelijk wordt aangevuld met een slim spel van licht en schaduw.

Huis met natuurstenen muur en interessante structuur

Minimalisme huisontwerp natuurstenen muur

Dat Huis met natuurstenen muur heeft een interessante structuur die het interieurontwerp opnieuw definieert en het interieur een bepaald karakter geeft. Vanwege de beperkte oppervlakte en het huis is ontworpen als een lineaire constructie, die gedeeltelijk wordt gehalveerd door een grote natuurstenen muur. Het spannende spel van licht en schaduw dat ontstaat, creëert interessante lichtpatronen. De wand verbindt optisch alle kamers en beïnvloedt de sfeer in het interieur.

Huis met natuurstenen muur en chique interieur

minimalistische woonkamer marmeren vloer

Binnen van Huis met natuurstenen muur van de Dipen Gaga Architecten Verschillende accenten trekken de aandacht – de pergola boven de trap werpt schaduwen op het souterrain. De woonkamer, minimalistisch ingericht, oogt ruig dankzij het wanddesign – interessante verlichting onderstreept het design. Het woongedeelte heeft een rustgevend effect dankzij de neutrale kleuren – in de eetkamer zijn alleen de essenties gerangschikt. Bijzonder indrukwekkend zijn de ramen, die het zonlicht niet binnenlaten. Een eethoek is zo ontworpen dat het zwembad en het interieur visueel met elkaar verbonden lijken.

Huis met natuurstenen muur – materiaalkeuze

Creatieve plafonddesign hanglamp

De overgang van het woongedeelte van Huis met natuurstenen muur in de privékamer wordt gekenmerkt door een andere vloer. Het witte, hooggepolijste Italiaanse marmer in de foyer is vervangen door Kota-steen. Een thuisbioscoop zorgt voor entertainment voor het gezin en hun gasten, terwijl geselecteerde kunstwerken mooie accenten leggen. Omdat er in India van oudsher veel aandacht wordt besteed aan religie, is er een speciale kamer voor bedden ontworpen, pooja genaamd. De slaapkamers kijken uit op een goed beschutte binnenplaats. Bijzondere aandacht werd besteed aan de natuur en milieuvriendelijke technologie in het interieur – tl-verlichting en groene energiezuinige airconditioning werden verwerkt.

Spel van licht en schaduw

Trap accenten interieurdecoratie

Terras met zwembad

Zwembad huis interieur

Woongedeelte met schommel

interessante houten schommel woonkamer

Thuisbioscoop en marmeren vloeren

Thuisbioscoopopstelling design woonkamer

Moderne keuken

Design keukeneiland glanzend

Verlichting in het trappenhuis

Idee voor trappenhuisverlichting

Kast in de gang

Computer tafel-stoel huis

Slaapkamer in minimalistische stijl

Slaapkamer beige-bruine opstellingsventilator

Beige kleurenschema in de badkamer

chique badkamerontwerpidee - marmer