Droomhuizen

Modern huis op een heuvel in de bergen van Mexico door Agraz Arquitectos

Huis op een heuvel in de bergen mexico garages straat agras arquitectos

Dit adembenemende Huis op een heuvel in de bergen is gevestigd in Santa Anita Golf Club, Tlajomulco, Jalisco, Mexico en werd opgericht door Agraz Arquitectos gebouwd. Het huis is ingericht in warme en lichte kleuren, in tegenstelling tot de witte buitenmuren. De berg was de uitdaging in dit project: een stuk land met een sterk geaccentueerde helling.

Huis op een heuvel in de bergen maakt gebruik van de locatie op een heuvel

Hillside house mexico agraz arquitectos berglandschap

De parkeerplaats en het voetgangersgebied vertegenwoordigen het begin van de ontwikkeling van het project en de rest van het huis is volledig geïnspireerd op de berg en het omringende landschap volgens de wensen van de klant. Het huis maakt zich comfortabel op de helling en strekt zich uit over vier niveaus: de eerste voor de auto’s, de volgende voor de sociale woonruimtes (keuken, woon- en eetkamer), de derde voor de slaapkamer en de laatste voor de kinderkamers, die hebben het meest fantastische uitzicht vanwege hun locatie bovenaan de site.

Huis op een heuvel in de bergen met een witte gevel

modern heuvel huis vloeren gebouw terras heuvel

De vier verdiepingen tellende architectuur vereist een verbindend element, daarom leidt een oneindige trap naar elk van de verdiepingen. Tegelijkertijd is er ook een lift. Dat Huis op een heuvel in de bergen huizen in het midden van een van de meest waardevolle plekken voor het gezin – de wijnkelder. Perfect in de bergen geplaatst, voldoet het aan alle eisen voor wijnkwaliteit: gecontroleerde temperatuur, vochtigheid en verlichting.

Heuvelhuis Bergen terras achtertuin houten meubelen

Hillside huis Bergen terras houten meubilair zonwering pergola

Huis op een heuvel in de bergen woonkamer schuifdeuren terras

modern huis op een heuvel wijnkelder houten bekleding glazen deuren

Hillside huis bergen eindeloze trappen vier verdiepingen

Hanghaus Bergen kinderkamer hout materiaal  Heuvelhuis bergen warm licht binnen buiten

Huis op een heuvel in de bergen verlichting terrasontwerp

Hanghaus Bergen entree straat auto

Heuvelhuis Bergen Agraz Arquitectos doorsnede schets Agraz Arquitectos huis op een heuvel, tweede verdieping Heuvelhuis Bergen Agraz Arquitectos blauwdruk Heuvelhuis Bergen Agraz Arquitectos plattegrond op de derde verdieping Heuvelhuis Bergen Agraz Arquitectos plattegronden