Droomhuizen

Moderne appartementrenovatie – idee uit Italië

glazen brug-oud gebouw

Als je bij de Appartement renovatie dit artikel zal je helpen – we presenteren je een oude fabriek die is omgetoverd tot een nieuw modern loft-appartement. De inrichting in Scandinavische stijl, de felle kleuren en de wenteltrap zijn echte highlights in het ontwerp.

Appartementrenovatie – inrichtingsideeën uit Italië

privé loft appartement hal ontwerp

Gelegen in een oud gebouw in Italië, op een paar meter van Treviso, is dit chique appartement een uitstekend voorbeeld van wat met een beetje fantasie kan worden ontworpen. Een oud huis is volledig gereconstrueerd en omgebouwd tot een chique loft-appartement. De buurt was oorspronkelijk een industriegebied waar de rivieren Sile en Restera samenkomen. De locatie is erg handig – de oude stad is er niet ver vandaan. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een fabriek uit de jaren 30. Het gebouw was een van de eerste betonnen constructies in Treviso.

Renovatie appartement – open woonkamer

kleurrijk tapijt woonkamer inrichting idee

De architecten van Boa Studio hebben gekozen voor geavanceerd Appartement renovatie besloten – de oude gevel van het huis hersteld, de betonconstructie tentoongesteld, de zes dakramen gerenoveerd. Een open woonkamer met een ronde vorm, 5 meter in diameter, visueel verdeeld in gebieden door twee grote balken, biedt een uniek 270 graden uitzicht over de stad en de rivier. Deze architecturale beslissing scheidt het appartement optisch in twee delen: het privégedeelte met de slaapkamers aan de ene kant en de woonkamer aan de andere kant. Interessante lineaire trappen verbinden de twee. Een wintertuin is het absolute hoogtepunt in huis. Moderne kleurrijke tapijten en interessante meubels vullen de algehele look aan en zetten mooie accenten. De paarse, oranje en gele kleuren van de stoelen zien er fris en modern uit, terwijl de witte muren en neutrale vloeren de perfecte achtergrond vormen voor het kleurrijke decor.

Modern zolderappartement met wintertuin

Serre moderne zolder appartement

Kleurrijke accenten in de eetkamer

witte ingerichte keuken-kleurrijke meubels eethoek

Eethoek met kleurrijke stoelen

kleurrijke eetkamer meubels stoelen eetkamer

Bank met kleurrijke kussens

modern appartement renovatie venster

Serre met dakraam

Woongedeelte schuin dak wintertuin

Oude fabriek omgetoverd tot modern appartement

Woonkamer interieur-rode fauteuil

Houten vloer

Houten vloeren wenteltrap ontwerp

Interessante wenteltrap

modern appartement renoveren idee dakraam

Slaapkamer in minimalistische stijl

Slaapkamer interieur in Scandinavische stijl

Modern appartement in Italië

moderne woningrenovatie Italië

Moderne ruimteverdeling – bouwschets

Modern appartement kamer distributie gebouw schets

Huis blauwdruk

Woningbouw schets in plattegrond