Droomhuizen

Woonkamerinrichting – ideeën voor een open leefruimte

Dakraam modern penthouse Foto’s door: Russ Heinl

Wij presenteren u luxe en gezellig Woonkamerinrichting Ideeën – creëer een open leefruimte die de keuken, eetkamer en woonkamer combineert. Het project heet 910 en is ontworpen en uitgevoerd door Smith-ontwerpers. Dit chique zolderappartement heeft alles wat je maar kunt wensen – grote ramen die het interieur openen naar de skyline van de stad, houten vloeren en een hoog plafond. Het appartement is ontworpen voor een jong stel dat graag zijn vrije tijd met vrienden doorbrengt. Een huiselijke, maar elegante sfeer is ontworpen in overeenstemming met hun levensstijl

Woonkamerinrichting – kies kleuren en meubels

open woonkamer-witte bank Foto’s door: Russ Heinl

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn allemaal in het zwart uitgevoerd. Het kookeiland is een niveau hoger dan de rest van het woongedeelte. Verlicht door zachtroze hanglampen oogt de keuken optisch lichter dankzij een marmeren achterwand en marmeren vloer. Een open haard in het midden van de kamer scheidt het woongedeelte van het eetgedeelte. Comfortabele hoekbank met witte bekleding en een grote salontafel bieden genoeg ruimte voor vrienden.

Woonkamerinrichting – eethoek organiseren

ronde eettafel Foto’s door: Russ Heinl

Voor het gezin is een eethoek ingericht met een ronde tafel van donker hout en een tapijt met bloemmotieven. de Woonkamerinrichting is in lijn met het eetgedeelte zodat de open leefruimte er compleet uitziet. Ook in de knusse slaapkamer is gebruik gemaakt van een zwart-wit kleurenschema. De zwarte granieten vloer contrasteert met het witte wandmeubel met televisie. Ook in de badkamer werd niets gespaard – de luxe douchecabine en grote wastafel zijn een echte blikvanger. Met dit project hebben de getalenteerde ontwerpers van Smith Designs duidelijk aangetoond dat een uniform kleurenschema het huis volledig kan transformeren.

Gasfornuizen en donkere vloerbedekking

moderne open woonkamer Foto’s door: Russ Heinl

Appartement voor jonge gezinnen – keuken

kleine keuken eiland-modern ingericht Foto’s door: Russ Heinl

Grote woonkamer

gezellige woonkamer-interessante verlichting Foto’s door: Russ Heinl

Witte bank in de woonkamer

Gas open haard-witte bank in de woonkamer Foto’s door: Russ Heinl

Houten meubels in de eetkamer

donkere tapijt-witte meubels eethoek Foto’s door: Russ Heinl

wijnrek

Wijnrek-modern idee voor woonkamerinrichting Foto’s door: Russ Heinl

Witte inbouwkasten in de slaapkamer

witte kledingkast slaapkamer Foto’s door: Russ Heinl

Slaapkamer met donkere vloer

zwarte granieten vloeren Foto’s door: Russ Heinl