Eetkamer, interieurontwerp

Levendig eetkamerdesign – Geniet van een maaltijd met kleuren

levendig eetkamerontwerp

Dat levendig eetkamerontwerp houdt vaak van veel frisse ideeën met felle kleuren. Een rijk kleurenschema maakt een kamer altijd veel levendiger en uitnodigender. Met de verschillende kleurschakeringen is de ruimte gevuld met vreugde en energie, wat vooral belangrijk is voor een eetkamer. Het begin van de dag begint hier en daarom hangt het van deze kamer af of het ons in een goed humeur en ochtendkracht brengt. Dit doel kan het beste worden gedaan door middel van levendig eetkamerontwerp bereikt.

Hout en natuursteen in het ontwerp van de eetkamer

Stenen muur in eetkamerdesign

Er een maken levendig eetkamerontwerp gaat over het kiezen van een fris kleurenpalet en het vullen van de kamer met kleur. Een interessante manier om de kamer te transformeren is door te schilderen, waarbij sommige of alle muren worden gecombineerd in een moderne tint en met meubels in dezelfde kleur. Je kunt ook een enkele muur schilderen voor accent en de rest wit laten, hoewel sommige meubels of decoratie bij het muuraccent moeten passen. Dit levendig eetkamerontwerp heeft vele varianten. Je kunt een paar kleuren mengen en kleurrijke decoraties op de muren maken voor maximale levendigheid. Of kies een eenvoudigere en meer klassieke look met behulp van de contrastmethode. Wit contrasteert met levendige kleuren en maakt de kamer lichter. Een andere optie, een levendig eetkamerontwerp  Creëren is om alle muren wit te laten en de ruimte te vullen met kleur door het meubilair en de decoratie. Zowel warme als koude tinten zijn welkom, zolang ze maar een goed humeur brengen. De plafonds kunnen het beste wit worden gelaten en de vloeren – gemaakt van hout of net zo bleek.

Eetkamer in een glazen huis

Eetkamerinrichting in een glazen huis

Zodat we het allemaal kunnen samenvatten, levendig eetkamerontwerp is een ontwerp voor wie houdt van modern, artistiek en levendig. Als je het idee leuk vindt, bekijk dan alle fantastische ontwerpen vol licht en vreugde.

door KH Christova

Lichte kleuren in het ontwerp van de eetkamer

Eetkamerontwerp - wit en hout contrast

Zwart-wit ontwerp van de eetkamer

klassiek eetkamerontwerp

Ideeën voor eetkamerontwerp - zwart en wit

Wit interieur met houten lambrisering

Eetkamerontwerp met houten lambrisering