Eetkamer, meubels

Elegante eettafels van Ign.Design

Elegante tafels van Ign.Design

Eettafels die ons samenbrengen voor een gezellige babbel onder het genot van een glas wijn en een bijzondere maaltijd. We kunnen er niet omheen dat dit meubel het middelpunt van communicatie is. Een mooie tafel maakt het huis een betere plek voor ons en onze gasten. Thuis dineren met vrienden is altijd een geweldige manier om onze tijd samen door te brengen.

Elegante tafel van Ign.Design

Elegante tafels van Ign.Design - wit

Ign.Ontwerp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in massief houten meubelen en de elegante Eettafels en bedden geproduceerd. De meubels zijn gemaakt van ruwe planken die gepolijst en gelakt zijn zonder hun natuurlijke uitstraling te verliezen. Dit hout is gemakkelijk te combineren met diverse andere elementen. Deze meubels zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout en zijn gemaakt door kunstenaars als Christiane von Savigny en Michael Stratmann ontworpen. Ze gebruiken de natuurlijke hulpbronnen van dit traditionele materiaal, dat contrasteert met elementen zoals avant-garde metaal of “archaïsch” beton.

interessant ontwerp

Elegante tafels van Ign.Design - massief hout

de Houten tafels zijn een mix tussen modern en traditioneel. Deze elegante eettafels zijn groot en duurzaam. Alles wat je nodig hebt is een dozijn gasten voor het diner en de sfeer zal worden afgerond. Een nieuwe massief houten eettafel is een ideale setting voor uw eetkamer en hun aanwezigheid zal altijd bijzonder gewaardeerd worden door gasten. U kunt meer informatie krijgen op Ign.Ontwerp ontvangen.

Elegante tafels van Ign.Design - rood