Eetkamer, meubels

Kunststof meubelen – gewoon fantastisch!

Ontworpen door JSPR

spannend meubeldesign - witte meubel-eetkamer

JSPR is een Deens interieurontwerpbedrijf opgericht door Jasper van Grootel in 2005. Hij studeerde af aan de Academie voor Vormgeving in Eindhoven, onder leiding van architect Oscar Penya, en richtte kort daarna zijn eigen bedrijf op. Sindsdien heeft hij design van hoge kwaliteit en innovatieve creativiteit gepresenteerd. De meubels zijn een interessante mix van verschillende stijlen en materialen, wat altijd resulteert in een uniek design.

Kunststof meubelen worden opnieuw ontworpen door JSPR

spannend design - klassieke rubberen meubels

JSPR is meestal bij die van hen Kunststof meubels Collectie bekend. Jasper von Grooter heeft dit moderne meubel zelf gemaakt. Hij begon met het ontwerpen van de collectie in 2005 en voegde elk jaar nieuwe meubels toe. Alle meubels zijn ontworpen met klassiek meubeldesign, maar gemaakt van een origineel materiaal. Elk meubelstuk van de Kunststof meubels is bedekt met een dikke laag rubber. Het rubber zelf is van hoge kwaliteit en vervaardigd met een speciale technologie van JSPR. Het is een zacht, maar tegelijkertijd duurzaam en zeer flexibel materiaal. Het biedt comfort en is duurzaam.

Klassiek-modern? Het nieuwe plastic meubel

moderne kunststof meubels

de Kunststof meubels Collectie bestaat uit meerdere designs. Verschillende modellen stoelen, loungestoelen, tafels, banken en dozen, een lamp, een bank met kussens, zelfs kandelaars worden aangeboden. Elk stuk is bedekt met rubber en verkrijgbaar in elke kleur. Er is keuze uit een- of meerkleurige dessins. De monochrome versie ziet er geweldig uit en lijkt meer op een sculptuur dan op een meubelstuk. Je kunt de hele woonkamer en eetkamer gebruiken met de Kunststof meubels uit de collectie. Het klassieke interieur wordt opnieuw ontworpen en krijgt een nieuwe uitdrukking.

Door KH Christova

Kunststof bank - rood

interessant meubeldesign – witte tafel

interessant ontwerp - witte tafel

Decoratie op de blauwe stoel

blauwe stoel - detail

moderne meubels in wit voor de woonkamer

moderne meubels voor de woonkamer