eetkamer

De innovatieve, uitschuifbare eettafel Fletcher Capstan van massief hout

Uitschuifbare eettafel rond design eetkamermeubels modern

Zonder twijfel een van de meest innovatieve tafels die je ooit hebt gezien. De uitschuifbare eettafel Fletcher Capstan van Fletcher-tafels  is wat iedereen in huis nodig heeft – een meubel dat in de kamer past en tegelijkertijd zoveel mogelijk ruimte kan bieden aan meerdere personen. De tafel verdubbelt snel in grootte met behoud van zijn ronde vorm. Het kan snel, soepel en geruisloos worden omgezet met één dynamische beweging. In originele staat biedt het plaats aan 6 personen en heeft een diameter van 1,90 meter. Na de bocht is de diameter al 2.50 meter en is er plaats voor ongeveer 12 personen.

De uitschuifbare eettafel verdubbelt in seconden in grootte

uitschuifbare eettafel fletcher kaapstander idee ronde vorm groot

Van de Uitschuifbare eettafel Fletcher Capstan kan handmatig of elektronisch worden bediend. Beide modi zijn snel en eenvoudig. Het conversieproces duurt slechts 3 seconden. Het tafelblad bestaat uit 6 elementen die zich in een spiraal uitstrekken en er komen er nog 7 naar boven. Als het klein is, lijkt het op een cake.

De uitschuifbare eettafel ontworpen door David Fletcher – innovatie en stijl

Uitschuifbare eettafel donker massief houten tafelpoot nobel

Onder de toplaag bevinden zich nog twee extra lagen: een met 6 pijlvormige stukken hout en een grote plaat met een stervorm. De tafel wordt ondersteund door een stevig frame van geanodiseerd aluminium en roestvrij staal. Het frame wordt omsloten door een trommel die alle processen aanstuurt. De Fletcher tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen volgens individuele voorkeuren. Ontworpen door de Britse meubelontwerper David Fletcher, kan dit meubel uw gasten een kleine show geven voor het diner.

Stabiel frame van geanodiseerd aluminium en roestvrij staal

Uitschuifbare eettafel originele vorm ster modern systeem

Onderstaande video’s laten zien hoe de kweektafel tot stand is gekomen en hoe deze precies werkt. Het conversieproces is snel en stil.

Fletcher Capstan eettafel met strepenpatroon

Uitschuifbare eettafel massief hout, stervorm, strepenpatroon

Uitschuifbare eettafel massief hout ronde kaapstander fletcher

Uitschuifbare eettafel, massief hout, rond, innovatief design

Uitschuifbare tafel, massief hout, rond aluminium, snel ombouwproces

Uitschuifbare eettafel massief hout rond innovatief 6 12 personen snel