eetkamer

LED-verlichting en bamboe – een werkhoek in de keuken

mobiele telefoon verlichting led keukenhoek ontwerper

Velen van ons zijn nooit zonder ons mobiele apparaat; we nemen het overal mee naar toe, ook in de keuken, waar we recepten kunnen oproepen. Nu is er voor hen de keukenwerkplek van bamboe (KWIB), ontworpen voor deze mensen die hun smartphone en tablet ook in de keuken willen gebruiken, tijdens het koken of bij het bereiden van een maaltijd. Het nieuwe werkstation geeft iedereen de kans om hun mobiele apparaten uit de buurt van chaos te houden; Je kunt nu de aankoop van je KWIB stapsgewijs laten financieren door Kickstarter.

Het werkgebied met led-verlichting en mes & Opbergruimte voor keukengerei

werkplek led verlichting bamboe ontwerp

Ontworpen door Cool Invent LLC Dale Rorabaugh, is de KWIB een gebruiksvriendelijk keukenhulpmiddel voor iedereen die verbonden wil blijven met hun apparaten binnen handbereik. Met de hulp van LED verlichting Het compacte werkstation fleurt je werkoppervlak op en maakt gebruik van een kabelbeheersysteem om het apparaat georganiseerd op de laadkabel te houden, zodat je het niet uit het oog verliest. De ingebouwde nachtverlichting zorgt voor zachte, maar voldoende heldere verlichting in de keuken, zelfs ‘s avonds laat, wanneer je misschien honger krijgt en zin hebt in een paar heerlijke broodjes.

Het station voor de mobiele telefoon is verlicht met LED-verlichting

luidspreker-led-verlichte-keuken-station

De interface van het werkstation kan worden aangepast aan elk mobiel apparaat, er is ruimte voor een kookboek en je gadget aan de zijkant en met de spotlight kun je ook de kleine lettertjes lezen. De KWIB is verstelbaar, je kunt met een esdoornknop kiezen uit drie verschillende kijkhoeken van 45, 35 en 25 graden. En nog iets: er is een optionele oplaadbare Bluetooth-miniluidsprekerversterker voor gebruikers die muziek door hun keuken willen laten stromen. Het ontwerp helpt de akoestiek te verbeteren. Voor de serieuze kok is er een luxe versie van de meshouder verkrijgbaar, waarbij de messcheden en lemmeten goed beschermd zijn. De KWIB is dus een perfecte mix van mooi design en functie.

Natuurlijk vraagt ​​men zich natuurlijk af: waarom is KWIB met zulke waardevolle functies nog niet in de winkel verkrijgbaar??

Om dit voor iedereen betaalbaar te maken, heeft Rorabaugh Kickstarter bepaald en het bedrijf genereert nu de nodige fondsen. Nu je de bètatester hebt gevonden, wil je hem met de wereld delen. “KWIB is ons antwoord op de vraag naar een in Amerika gemaakte, handgemaakte bamboe werkplek met een duurzame” LED verlichting, dat is geen lof voor eenvoud en functionaliteit, “zei Rorabaugh. “Ik heb hier in Californië een mooie werkplek ontworpen die eigenlijk voor iedereen betaalbaar moet zijn.”

Over Dale Rorabaugh EN COOL INVENT LLC

led-verlichting-profiel-bamboe-oppervlakte-keuken

Dale Rorabaugh is de oprichter en CEO van Cool Invent LLC. Hij heeft twee Kickstarter-projecten die met succes zijn gefinancierd. Beide projecten zijn op tijd opgeleverd en lopen volgens planning door.

Dale is een ondernemende persoonlijkheid en vooruitstrevende innovator met meer dan 22 jaar productontwerpervaring. Hij heeft talloze medische, tandheelkundige en instrumentatieproducten en productverbeteringen ontworpen en geïmplementeerd, waarbij hij altijd de elegantie, functionaliteit en waarde van de producten in de gaten houdt. Dale heeft verschillende patenten gekregen en heeft tientallen artikelen gepubliceerd over het economisch gebruik van deze tools. Hij heeft deze producten en apparaten, van prototype tot fabricage, geleverd aan minstens 15.000 artsen en andere klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar Cool-invent.com.

Effectieve LED-verlichting zorgt voor snel werken in de keuken

boek-mobiele-werkstation-ontwerper-idee

Een comfortabele ruimte voor elektronica

coole-werkplek-designer-keukentafel

LED-verlichting wordt meestal ‘s nachts gebruikt

profiel-station-designer-led-licht-schotels